Evo inas da se prijavimo na listu :D
Printable View
Evo inas da se prijavimo na listu :D
Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Ja ću predložiti pa detalje dogovorimo. Može nedjelja (19.10.) pola 11 ili 11 sati na igralištu kod Edisona.
Forumaši(ce) iz Ka i okolice:
ana12
annabell
andjelak
bobaibeba
bony
bubamarka
Lavinija- članica Udruge Roda
enca
enchi
Fairy
helena
Honey- članica Udruge Roda
Huanita
icepuran@htnet-dsl
iglica
ivanabokulic
ivani
ivory
karfiolčić
luci07
ljiljan@
Mala2006
maria71- članica Udruge Roda
Matilda - voditeljica KA podruznice Udruge Roda
maxovamama
ml
nicols - član Udruge Roda
Nina28
ockica
Pastrva
Poison Ivy
suncokret
Tviti
vanchee
Zeera
Zrina
Da budemo precizniji :mrgreen:
Dobrodošlica svima novima :bye:
I ja bi došla da se upoznamo malo bolje sa novima (i starima :mrgreen: )
Mi ćemo doći,pola 11 nam je super,taman se digne magla!Misliš na onom dječjem igralištu iza Edisona?
A ja nisam Matildi ni odgovorila :roll:
Najvjerojatnije ćemo doći, ionako smo tu negdje svake nedjelje :)
I mi smo zainteresirane za nedjelju!
Može kakav znak raspoznavanja, da ne spopadam svaku mamu s djetetom na terasi... :mrgreen:
I da - nov(ij)e curke - pozdravi! :love:
Naći ćemo se na igralištu.Citiraj:
enchi prvotno napisa
Znak raspoznavanja?
Evo, moj Jan u marami (ili mei tai ili sling, štogod). Klinci u Rodinim majcama.
Ok, vidimo se u nedjelju! Najavljuju i sunceeee :D !
Hvala na dobrodošlici! :*
Stvarno nas neće biti teško prepoznati. Dovoljno nas ima koji se već poznajemo i dovoljno smo glasni da se svi okreću za nama :lol:
Ako vidite na majicama Tatino čudovište, Malo sunce, NEpoguzi, nisu im to indijanska imena :mrgreen:
Dobro da sam još jednom škicnula - dakle igralište IZA kina, a ne onaj tobogančić između dviju terasa kafića...malo sam spora ovih dana (hm, ne znam koji bi smajli ovdje najbolje odgovarao).
Ovo je moja zadnja na ovu temu, valjda. :mrgreen:
Dobro da sam nako tjedan dana otvorila forum!
Trudim se da sve organiziram i da se pojavim sutra s Martom!
Moraš češće brbljat tu s nama. :lol:Citiraj:
Lavinija prvotno napisa
I kako nam je bilo.
Vrijeme prekrasno, sunčano, toplo. Klinci su se igrali oko nas, ljuljali, malci u kolicima. Brbljale smo na suncu, tek kasnije smo se sjele na kavu.
Bile(i) su: honey, nicols, bobaibeba, lavinija, enchi i ja.
Bilo je super,mogli bi ponoviti.Dok je još ovako krasno vrijeme.
Meni su klinci doma pozaspali taj čas.
Pozdrav svima novima na forumu!
Baš je bilo lijepo na nedjeljnom druženju... hočete fotke? :)
Što se mene tiče, može.
K vrapcu,nisam bila za kompom i nisam vidjela dogovor ,ali ne bi mogla jer sam imala neke hitne neodgodive obaveze.
Drugi put :*
Fotke sa druženja: http://s71.photobucket.com/albums/i1...albumview=grid
Ako na tom linku ne vidite fotke, onda pravac ovdje: http://s71.photobucket.com/albums/i1...avic/19102008/
Bilo mi vas je drago upoznati (bobaibeba - ko bi rekao, jel da?) u nedjelju.
Bilježim se i za idući susret!
Nicols, prave paparazzo fotke, one prve, nisam ni znala da nas netko slika. Klinci su super ispali!
Klinci su prekrasni. Ona u ljuljački, u Rodinim majicama :heart:
Slikice su zakon.Kikači premedeni,a mamice znam iz viđenja ;)
ana12
annabell
andjelak
bobaibeba
bony
bubamarka
enca
enchi
Fairy
helena
Huanita
icepuran@htnet-dsl
iglica
ivani
ivory
karfiolčić
luci07
ljiljan@
Mala2006
maxovamama
Milana
ml
Nina28
ockica
Pastrva
Poison Ivy
suncokret
Tviti
vanchee
Zeera
Zrina
Pisala sam na pdf o rodilištima, ali stavljam i ovdje:
Karlovačko rodilište je već mjesecima u renoviranju. Još malo pa gotovo.
Slike
Po slikama izgleda fenomenalno. Ne mogu ga prepoznati. I sviđaju mi se novosti.
Inače se bebe nisu odvajale od majki, osim kupanja i cijepljenja, pregledavale i prematale su se u sobi. Sad će sve biti u sobi, uz majku.
Ono što je najvažnije, kupaonice, čiste i lijepe. Na ženama koje ih koriste je da tako i ostane.
Nema više one zavjese, propuha na vratima i gledanje beba u mraku, sjedenja na drvenim klupama.
Uz ovo namodernije i najljepše, osim novih stolova, bilo bi dobro da se nabavio i stolčić za porode (ili kada). Onda će stvarno biti najmodernije.
PS: dođe mi da rodim i treće dijete
Stavljam i ovdje!
Evo malo događaja za Karlovac.
Rodaonice su projekt koji obuhvaća sve Rodine edukativne radionice, s ciljem da pružimo informacije što većem broju roditelja, kao i svima onima koji se u svakodnevnom životu i radu susreću s djecom.
U Karlovcu će se tijekom studenog i prosinca održati tri radionice: o odgovornom roditeljstvu, austosjedalicama i hospitalizaciji djece.
Povodom Međunarodnog dana prava djeteta održat će se
radionica o odgovornom roditeljstvu
19.11. (srijeda) u 17.00 sati u Obiteljskom centru Karlovačke županije, Meštrovićeva 10 (zgrada Centra za socijalnu skrb).
Na praktičnim primjerima vježbat ćemo način pozitivnog vođenja djeteta, tj. kako zadržati toplinu, a istodobno postići i disciplinu.
Radionica je namijenjena roditeljima, besplatna je, vrijeme trajanja je 90 minuta.
Veselimo se zajedničkom druženju!
bok curke!Nova sam ovdje,pa se nadam da cu uspjet poslat dobro ovu poruku.imam jedno pitanjce.dal u karlovcu tate mogu bit pri porodu bez obavljenog trudnickog tecaja!muz mi stalno po terenu radi i tesko mi je uskladit taj tecaj sa njim. a ne bi htjela sama na tečaj,,
Dobrodošla! Koliko ja znam, tate ne mogu bez tečaja biti na porodu. Ali taj tečaj stvarno nije neki bauk pa možeš bez problema ići sama...dapače, jako je zanimljivo i korisno. Moj MM je tečaj zdušno i s veseljem "odradio" i na kraju nije prisustvovao porodu...nije stigao na vrijeme :)
Znam tate koji su bez tečaja bili na porodu. E sad, to je bilo davno.
Mislim da uvjetuju tečaj koji se održava u bolnici.
Najbolje je da nazoveš i pitaš tel. 608-322
Bok kisha1! Dobrodosla!
Mislim da tate trebaju proci bar koji sat tecaja da bi dobili stambilj u tvoju trudnicku knjizicu i onda mogu u radjaonu s tobom. Tako je bilo prije godinu dana (radi se o tecaju u domu umirovljenika, za bolnicki ne znam).
Nemoj da ti bude bed ici sama ako ces morati, velika je vjerojatnost da sretnes koga poznatog ali ako i ne, za cas cete naci zajednicke teme ;) !
Nije lose za proci tih par tjedana dodatnih informacija...
Kisha1 dobrodošla!
I obnavljamo listu
ana12
annabell
andjelak
bobaibeba
bony
bubamarka
enca
enchi
Fairy
helena
Huanita
icepuran@htnet-dsl
iglica
ivani
ivory
karfiolčić
kisha1
luci07
ljiljan@
Mala2006
maxovamama
Milana
ml
Nina28
ockica
Pastrva
Poison Ivy
suncokret
Tviti
vanchee
Zeera
Zrina
U Karlovcu se osniva grupa za potporu dojenju.
Prvi susret bit će u četvrtak 27.11. u 18.00 sati u Obiteljskom centru Karlovačke županije (Meštrovićeva 10, zgrada Centra za socijalnu skrb).
Dobrodošle su sve majke koje doje zajedno sa svojom dječicom, razgovarat će se o dojenju, razmjenjivati iskustva i savjeti. Grupi će prisustvovati liječnici i sestre rodilišta, pedijatri i patronažne sestre.
Lijepo bih molila da me se briše s ove liste.
Unaprijed hvala.
Maša Mikšić
Forumaši(ce) iz Ka i okolice:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ana12
annabell
andjelak
bobaibeba
bony
bubamarka
enca
enchi
Fairy
helena
Huanita
icepuran@htnet-dsl
iglica
ivani
ivory
karfiolčić
kisha1
luci07
ljiljan@
Mala2006
maxovamama
Milana
ml
Nina28
ockica
Pastrva
Poison Ivy
suncokret
Tviti
vanchee
Zeera
Zrina
Predavanje o važnosti korištenja dječjih autosjedalica u Karlovcu
U četvrtak 18. prosinca 2008. u Karlovcu, u Obiteljskom centru Karlovačke županije (Meštrovićeva 10, zgrada Centra za socijalnu skrb Karlovac) održat će se predavanje o važnosti korištenja dječjih autosjedalica.
Predavanje vodi educirana Rodina članica projekta Sigurno u autosjedalici, a pozvani su svi roditelji te budući roditelji.
Početak predavanja je u 17 sati, a predviđeno trajanje je jedan sat. Predavanje je besplatno.
Veselimo se vašem dolasku. Vidimo se!
Malo da podignem topic.
Sutra vas pozivam na predavanje o sigurnoj vožnji u autosjedalici, 17 sati, Obitelsjki centar. Možda dođu i policajci, malo će spomenuti brojke.
Danas u 17 sati održat će se grupa za potporu dojenja. Grupu vode patronažne sestre, a bit će u ordinaciji dr. Lugarić (stara bolnica, 1. kat).
Danas je služeno otvorenje obnovljenog rodilišta.
Evo, curke, koje budete rađale, nadam se da ćete biti zadovoljne.
mi smo u karlovcu i evo spremamo se na krozo tj. na trg pit sampanjac, navodno i oliver tam svira, a nadam se da ce i klincima bit zabavno
ak ce jos neko ic i ak nas prepozna nek nam se javi
SNG svima
Ajme gdje nam je propao topic. :lol:
U staroj godini.
Da ga dignem iz mrtvih.
Danas je u Gradskoj knjižnici IGK u 18 sati predavanje Ane Rupčić "Agresivnost u djece".
Za one koji su ove godine propustili Noć muzeja u našem gradu, nemoje propustiti sljedeću. Mi smo se jako dobro proveli. :D
I klizalište još uvijek radi, do polovice veljače. :D
I organizira se fašnik. Povorks sdječjih vrtića je 10.2.