Ja ću se ovdje potpisati.Citiraj:
štrigica prvotno napisa
jedno vrijeme sam imala obvezu liste na PZ, ali sada sam se odlučila malo odmaknuti, pa sam zapravo sve manje na forumu.
Printable View
Ja ću se ovdje potpisati.Citiraj:
štrigica prvotno napisa
jedno vrijeme sam imala obvezu liste na PZ, ali sada sam se odlučila malo odmaknuti, pa sam zapravo sve manje na forumu.
bar mi recite unaprijed...
to mislite jedan dan samo za probu ili bi se tradicionalno ponavljao svako toliko?
možda i nije preloša ideja, i ja sam se previše navukla :mrgreen:
I ja isto ovako. Prijavljujem ;)Citiraj:
Rene2 prvotno napisa
I ja sam se navukla u vrlo kratko vrijeme. Sraća moja da doma nemam komp.
Ali ovako je još i podnošljivo. Svaki dan par sati on line.
NEDJELJOM NE RADIM. Moram se držati zakona.
cure, ovaj topik nisam otvorila kao osoblje, nego kao forumasica
nece vas/nas nitko iskljucivati samo tako
Ja mogu prestat kad god poželim 8)
Jesi prestala već 100 puta? :mrgreen:
Ja mogu i bez hrane jedan dan... ali mi nije lijepo.
moze jedan dan kad smo mi van ZG-a! :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
A što nam treba biti i lijepo pri tome? :?Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
odgovorila pod 5. opciju :mrgreen: - glasno i jasno
ako se mogu pisati i izdavati knjige za djecu "365 dana bez TVa", pa valjda onda možemo i mi biti koji put (naravno najavljeno :mrgreen: ) jedan dan bez foruma
Ne daj Bože :mrgreen: . Ja sam glasala za NE.Citiraj:
rahela prvotno napisa
Eto, zato ja otvaram teme o debelima, a ti pišeš tješilice :)Citiraj:
Maja prvotno napisa
Teoretski, mogu ja i puno dana bez foruma (evo, baš sam prisilno probala zbog skoro pa dvotjednog boravka u bolnici). Ali kako znati hoće li mi baš taj dan kad ste ugašene biti neka frka?
PS. Ja nemam druge forume. Ja sam vjerna :P
¸Citiraj:
argenta prvotno napisa
:predaja: i ja isto....
ja s vrlo velikim žaljenjem moram konstatirati da ni izbliza više nisam ovdje koliko sam nekad bila :cry: baš kao i još dosta forumaša, tak da što se mene tiče možete ga ugasiti na koliko vas volja, to je ipak više vaš forum, nego naš, uvijek bio i ostat će................ali to je već prežvakana tema............sorry :(
Gasite ga svaki dan u radno vrijeme :mrgreen: Ionako je 99.99% mog vremena utrošenog na forum u noćnim satima, od doma. Na poslu mi komp služi za posao (ajde, dobro, ako imam neku rupicu, onda ponekad nekaj i pogledam, ali to je godišnje sve skupa 3 sata)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
evo što kažu stručnjaci (na internetu) :mrgreen: :
za sad, brojim 3 od 11 :/Citiraj:
ako imate ove simptome, ozbiljno ste ovisni o internetu:
- popuštanje u školi, na fakultetu ili problemi na radnom mjestu
- osjećaj praznine kad niste online
- nedostatak kontrole nad vremenom koje provodite online
- rano ustajanje ili kasno lijeganje zbog računala
- nošenje laptopa na odmor
- nervoza ako sat vremena ne provjerite e-mail
- preokupacija razmišljanjem o računalu kad niste online
- vjerovanje da su vaši najbolji prijatelji oni koje poznajete s interneta i niste ih osobno upoznali
- ako ljude sa druge strane monitora smatrate igricom koju gasite po potrebi
- laganje o vremenu koje provodite na internetu
- poteškoće u osobnim odnosima zbog količine vremena koje provodite na netu
Ajme, i ja :shock: Ne mogu vjerovati. Mislila sam da se to događa drugima :mrgreen:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
4 od 11 :shock:Citiraj:
argenta prvotno napisa
gasim istog časa :lol:
da, nama ostalima :lol:Citiraj:
argenta prvotno napisa
Dajte pričekajte još tjedan-dva, moram roditi za 2 tjedna, a bila sam bez neta više od mjesec dana.
Neću znati ni roditi ni dojiti bez foruma. :mrgreen:
Moram se svega prisjetiti.
:lol: :love:Citiraj:
Cubana prvotno napisa
ne smijem niti zbrajati kolika je moja ovisnost 8)
Da, i ja, jadna ne bila!Citiraj:
Maya&Leon prvotno napisa
Od kad sam na porodiljskom, ne mogu bez OVOG foruma! Ma u stvari NEĆU bez OVOG foruma. Nakačila sam se na još jedan, i pomalo navrnem na facebook, a imam toliko pametnijih i korisnijih stvari da radim dok N spava :mrgreen:
Žene.... ali JEDAN dan...?????
Ma dajte, možete vi to :P
možemo, možemo - ali jedino ako ga ugase. ovako, ako je do slobodne volje i karaktera ...hm... :/
Možemo, ali da li HOĆEMO :mrgreen:
Citiraj:
Maya&Leon prvotno napisa
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
Ja priznajem, ja ne mogu bez i NEMOJTE da vam padne na pamet da gasite MOOOOLIIIIM VAAAAS!!!!!!!
Vi to ne razumjete, znoje mi se dlanovi, ja moram postati na Rodi.
Moderatori zaključavajte ovo, ne sviđa mi se ova tema niiiiikaaakooo!!!
Ufffff uznojila am seeee.
Čemu glumiti da mi to možemo, pa lijepo mi je ovdje.
dan bez foruma bih prezivila bez problema ako forum ne radi - pa znam da na forumu ionako nema nista novo :D
najveca mana apstiniranja od foruma je nadoknadjivanje, ono, detektiranje i citanje svih rasprava vrijednih paznje...
ali ako sam tjedan dana bez pristupa internetu ni ne pomislim na forum...
xCitiraj:
koryanshea prvotno napisa
ma ne pomislim ni na što vezano za net. ljeti mogu preko mjesec dana bez neta. ili preko bilo kojih praznika. kad ionako nitko nije na netu :mrgreen:
od rode se maknem periodično, kad me previše dirnu neke teme pa se bezveze ufilmam ili naživciram. nedavno se nisam ulogirala skoro dva tjedna. doslovno sam izbjegavala.
gasi miško :lol:
Ja sam stvarno imala potrebu riješiti se ovisnosti o Forumu, i jesam, pa me nema skoro ništa tu. Nekad čitam, nekad ni ne čitam. Toliko sam van toka, da mi se ne da uključivati.
Ali isto mi je žao. Ovaj forum je baš bio (je) dobar za mene. I puno mi fali kontakt s nekim forumašima.
Ala, raspekmezila san se skroz.
Ukratko, može dan, a i tjedan bez foruma.
Vertex :love: , nek si se javila, pa makar nas sad sve ugasili! :lol:
potpis. al nek ne gase dok se ne javi i a zakaj :mrgreen:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
evo me (umirem od smijeha cvijeto)!
a sad nek sve gase i nek pale servere! i pocupaju kabele!
inace, i ja kao vertex, sve vise izbjegavam forum.
jako mi je zao zbog toga, i jako mi fali (i rasprave kakve se tu vode, i korisne info koje se nadju, i forumasice koje su mi pametne, zabavne i srcu drage), ali jednostavno ne stizem.
a kad sam tu, znam se poceti ovisnicki ponasati :mrgreen:
:lol: :*
Ovo me podsjeća na dan kad je nestajao KSO: a ka'će ne zna se.. :lol:
A zakaj, samo ti piši bez straha, nema tu ovisnosti kad se ne javljaš svaki dan. S druge strane, kad vidiš kako ti se veselimo, neka ti to učvrsti odluku da ovdje ne budeš inventar. :mrgreen:
Eto, želim ti kao što bi i sebi poželjela. :*
I moram ti priznati da još uvijek nisam napravila rižoto od račića, taman sam pošla u ribarnicu onaj dan i muž mi osjueti plan: da šta će on jesti, zbog visokog kolesterola ne smije račiće... pa kako već pije Statex svaki dan.. propao mi ručak. Ali sigurno ću ih probati, taman ih samo za sebe radila.
Mislim da prema tebi više nemam tajni :mrgreen:
Čuj, iako ne želim dobiti čmičak u oku, niti ti se zamjerati u tvom, khm-khm nježnom stanju :mrgreen: , ali za tebe ćemo lijepo u komunu na odvikavanje :taps:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
:evil: meni to treba, razumiješ!!! ( :lol: )Citiraj:
Maya&Leon prvotno napisa