Citiraj:
tajchi73 prvotno napisa
I da, ja nisam protiv veza pa niti protiv plaćanja, naravno tko može, ali nisam niti da to bude pod normalno i da se o tome ovako razglaba, jer što sa onima koji nemaju vezu a život im visi o koncu ( a tamo netko jer mu se ne čeka i jer ima druge planove dođe na red prije ili zato jer ga je možda strah bijele kute pa treba poseban tretman :? ).
ja jesam, jer ako ja platim onda to moraju raditi i druge jer u protivnom će ih "srediti", a to mi je onda :/ jer se stvara začarani krug.
Citiraj:
Jednom prilikom ( baš sam bila prikopčana na ctg ) čitala sam priču u kojoj Maja Vučić govori kako je rodila na SD bez veze i kako su svi bili ljubazni i nisu je rezali, nego ju je babica masirala, mazala s nečim i širila i porod joj je bio super. , to sigurno nije bilo tako jer je poznata .
evo to me nervira. Da li ti 100% znaš da je Maja Vučić tako prošla jer je poznata osoba ili je slučajno dobila dobru smjenu Ja, recimo, pretpostavljam da je žena dobila dobru smjenu. Tak je npr. prošla i Apricot sa foruma, a nije poznata osoba, a ima još par cura sa foruma kod kojih sam čitala slične priče.