-
Pozdrav 7
Lijep pozdrav svima, tek sam pred dva tjedna otkrila ovaj forum. Čitala sam vaše postove koji su mi ulijevali nadu. Naime, imam 35 godina, jednog prekrasnog sina od 10 godina i već godinu dana pokušavamo imati drugo... ali ne ide :cry: ...zašto smo toliko dugo čekali...ne znam, uljuljkali smo se, bilo nam je super, samo nas troje. No, naš sin već dugo vremena želi brata ili sestru, pa smo odlučili udovoljiti negovoj želji, (sad je to i naša velika želja). Pila sam klomifene...i ništa :cry: Sad pijem macinu travu (o kojoj sam puno čitala na ovom forumu-neke od vas su čak imale uspjeha :D ). Poželite i meni sreću... :P
-
Pozdrav 7
Drage moje, tek kad sam poslala svoj prvi post, primijetila sam da se moj smajlić na kraju poruke belji ( ako dobro vidim). Molim, ne zamjerite mi, nije bilo namjerno, još sam nova pa ne znam sve finese ovog foruma. No, da ispravim stvar :) :) :) Još jednom vas sve skupa toplo pozdravljam...čuvajte se :heart:
-
silvija dobrodošla. pridruži se curama na odbrojavanju, upiši koji ti je dan ciklusa ako želiš pa zajedno s njima čekaj M ili T, tamo možeš pitati štogod te zanima. pročitaj si pravila, mislim da smiješ staviti 3 smajlića po postu, i tu si mrvicu pretjerala :P ali neće ti valjda nitko zamjerit. inače, meni je smajlić koji se belji jako simpa, volim ga...
-
Dobrodošla :love:
nadam se da nećete još dugo čekati na +
SRetno
-
Pozdrav 7
Pozdrav alkemicar i az.! Hvala na podršci i korisnim informacijama :)
-
Silvij@, javi se na odbrojavanje ako želiš, da si malo pročakulamo.
Želim ti da čim prije držiš malu bebicu u naručju!
-
Evo da se i ja predstavim iako malčice u zakašnjenju.
JA -'78(policistični jajnici),MM-'81(sve ok).
Ne štitim se već 8.god. a u braku smo 6.god.Zbog naših ginića do prošle god.nisu nas slali nikamo rekli su da ima vremena,pokušavali hormonima od kojih sam dobila 20 kg.u 4.mj.tako smo na svoju ruku došli u VV i preko poznanika.
Ali sada smo sretni jer se barem nešto radi(1.AIH 04.02.-sada čekalica ß)
-
Prvo, svima želim da što prije ugledaju plusić!!!!!!!
Drugo, ne mogu vam objasniti kako sam uzbuđena što ovo upravo pišem.
Uvijek sam nešto čituckala, tu i tamo bi nešto pitala, a sad evo pišem da čekam plusić.
Uglavnom, nakon evo skoro 6 godina veze i skoro 6 mjeseci braka i mi smo se odlučili. Ovaj mjesec smo se prestali čuvati, pazili smo na plodne dane. Dugo smo razmišljali o tome i čekali da se poklopi i ovo i ono..., a onda je moja želja postala prejaka, a onda i njegova (valjda oni moraju malo kasniti za nama ) i krenuli smo.
Tek smo na početku, ali puni optimizma.
Veliki pozdrav svima i sretno!!!!!!!
-
ej cure evo i mene k vama, u braku sam 6 mjeseci i toliko radimo na bebi, ali ništa, ja imam problema sa policističnim jajnicima i rekla mi je gin da bi to moglo potrajati pa reko idem k vama da mi skratite vrijeme
nadam se da me primate
-
Cure, dobrodosle, i da sto prije uspijete! :love:
-
Pozdrav,
skromno se prijavljujem! Imam 30 godina i nakon svega (moja tužna priča je na pdf-u Roditelji anđela) voljela bih ponovo zatrudnjeti.
:bye:
-
dobro dosla vitica :love: pridruzi nam se na Odbrojavanju
-
pozdrav!
ja sam se pred par dana priključila forumu...nakon mjeseci čitanja...
forum je zakon!
ja imam 27, MM 27... u braku smo 3 godine i odlučili smo se u ovoj godini obogatiti najvećim blagom - djetetom!
držite nam fige!!
i pitanje - gdje se mogu prijaviti na odbrojavanje...to nisam mogla naći..
hvala!!
-
uspavana dobro došla!!!!!!
-
:)
-
uspavana, dobro nam došla! :D
-
puno hvala
cure, baš ste zakon!!
zato i ova stranica je takva kakva je...kad je puna super žena :)
-
uspavana da li si dobila pp?
-
Evo i mene najzad da se prijavim. Nedavno sam imala spontani, prosla bez kiretaze... juce dobila mengu, jos malo pa cu poceti sa odbrojavanjem :D
-
Dobrodošla :love:
I da čim prije ugledaš svoj +
-
-
Mislim da bi bilo vrijeme da se i ja predstavim nakon dugog posječivanja Rode i čitanja Vaših postova i tu i tamo pisanja kojeg mojeg posta.
Znači ovako.. Imam 27 god., moj dragi 29 god. Već 1,5 godina pokušavamo dobiti jednu malu bebicu, za sada nejde ali trudimo se i dalje i za nekih par mjeseci krečemo sa pretragama, i strah me je užasno..
Inače u 07/08 imala sam biokemijsku trudnoću.
Nadam se da me primate, a sad idem ponovo na odbrojavanje po 5 put.
Pozdrav :love:
-
naravno da te primamo iskrica,dobrodošla! :D
-
-
Pozdrav!
....drage cure,odakle da poćmem...zajedno smo 10g,u braku skoro 4,zajedno živimo oko 7...Ja sam *80,mm *76.Kod mene povišen prolaktin-sad u normali,bakterije-sad rješene sve drugo za sada uredu.Kod mm spermiogram lošššš,operacija varikokele,nalaz još uvjek loššš.Između svega obavljen HSG-uredan,odrađen i AIH nažalost 0....trenutno u pauzi čekamo ljeto pa krečemo opet u međuvremenu pijemo čajeve i vitamine jer nikad se nezna.
nadam se da vas nisam udavila pustim informacijama al eto krenilo me ....nadam se ugodnom druženju i još ugodnijim vjestima :heart: :love: :heart:
-
dobro nam došla,kraljica18 :love: i želim vam da uspijete do ljeta :D
-
pozdrav
Još krajem prošle godine registrirala sam se na forumu.
Nisam se predstavila, nisam zapravo nikad koristila forume, pa nisam niti znala boton za članove.
Uglavnom ostala sam trudna, tada, i imala spontani u 8t (bar mislim).
Doktori nisu puno nade polagali u trudnoću, jer se ugnjezdila na septumu, pa sam pila tablete i mirovala...i naravno surfala.
Dobro sam se osjećala jer sam samo spavala...valjda od hormona, i bila sam jaaako sretna.
Nije dugo trajalo.
Sva sreća bio je rani pobačaj pa je sve izašlo bez čišćenja i sl. Samo antibiotici radi preventive.
Tada su mi rekli ukloniti septum za mjesec dana, to je potrajalo pet mjeseci.
Onda je i to bilo rješeno...preporuka da pričekam još par ciklusa, i to je prošlo. Zapravo je preporuka doktora bila dobra, jer sam toćno dva ciklusa obilno krvarila, a onda je došao treći skroz normalan.
Ciklusi su mi kraći 24/4. Točno znam kad mi je ovulacija.
I sad se nadam da će mi se ponovo desiti t. I da će sve biti ok.
Inače imam skoro 33g.
Sretne su curke koje nemaju nikakvih problema, ali one onda ne bi bile s nama.
Pusa svima.
I da nisam shvatila kako se mogu prijaviti za odbrojavanje?
-
pozdrav cure!!!
Cure, svaka vam čast na podršci koju dajete jedna drugoj!!!
I ja kao i vi jedva čekam svoje malo zlato :heart:
MM i ja imamo 24 god, pokušavamo već 4 mjeseca, zadnjih mjesec dana pojačano.. nisam mislila da će biti tako teško..
i takva žalost kad dođe M.
Nadam se da nam M više neće doći!
Cure, imate sad i moju javnu podršku i želim da što prije dobijete svoje male :saint: :saint:
pozdrav svima
-
Eva Maria dobro nam dosla :bye:
drzim ti fige da ti :evil: ne dođe narednih 9 mjeseci :saint:
mozes nam se pridruziti na odbrojavanju
-
evo pridružujem vam se i ja i sve vas pozdravljam :*
radimo na bebici nekih 2,3 mjeseca i krenuli smo sa osnovnim pretragama,danas gotovi hormoni,ovaj ću mjesec na briseve i tako
imam 35 godina,a mm 41 i iskreno se nadam da ćemo što prije dobiti plusić što i svima vama od srca želim :love:
eto toliko od mene za početak
-
Oliva :bye:
da cim prije postanes trbusasta :saint:
-
Eva Maria draga moja prijateljice da mi sto prije budes debela :love: da se moj limač ima društvo :mrgreen:
-
eto i mene na odbrojavanju...
Pratim forum, i nikako da se prijavim na odbrojavanje,ali eto me.
Uskoro će dvije godine kako pokušavamo dobiti malog :saint: . Dugo me ginekolog nije slao na pretrage,čak ni one koje sam tražila,te sam otišla od njega. Sad sam napravila hormone,bris grlića maternice pokazao prisustvo bakterije. Izliječili smo je,i ja i MM, te se sad nadamo...
Danas mi je prvi dan ciklusa otkad smo se riješili bakterije. Možda ovaj mjesec uspije... :)
-
Dobrodosla na odbrojavanju i puno srece zelim tebi i TM, da odmah uspijete! :love:
-
Danas mi je 5DC i iako sam u ove dvije godine prošla fazu plača kad bi stigla M, večeras će mi biti teško. Rođakinja je došla iz rodilišta sa svojom bebicom i idemo k njima,takav je običaj, a ja bih najradije ostala doma. Znam da drugi imaju djecu, ostaju u drugom stanju bez problema,ali kad vidim takvu malu bebicu i primim je na ruke...
Znam da nitko neće primjetiti kako mi je,sakrit ću to,ali već mi sad lagano kreću suze na oči.
Čini mi se kao da svi oko mene imaju djecu,samo smo mi iznimka. Najteže je kad smo svi na okupu,svi pričaju o svojim anđelima,šta su novo naučili, šta pričaju..
Vjerujem i osjećam da moj anđeo putuje k meni,možda mi uskoro stvarno i stigne.
Oprostite na patetici,ali tako mi je danas.
-
Pozdrav svima !!!
sudjelovala sam već na forumu u raspravama o problemima kod odgoja djece (imam kćerkicu od 7 god). Sada radimo na drugoj bebi pa lovim plodne dane - slikovito rečeno. Mjerim tem na ff te ću na temi moliti za pomoć i objašnjenja. Nadam se da ćemo se ugodno družiti i razmjenjivati savjete i iskustva.
-
Dobrodosle cure :)
anđeo ovaj DC napisi dolje u odbrojavanje lelox-2. dio
-
Dobra vecer svima..... Nakon 3 godine braka i nepunih 30 godina zivota, nekako sazrelo da je vrijeme za bebin plac u kuci..... I prije par dana pao dogovor da idemo praviti malo crno cupavo :mrgreen:
6. DC.... u iscekivanju ovulacije ...
Nadam se ugodnom druzenju s vama.... :love:
-
Angia dobro došla i da Vam se želja ispuni što prije. Možeš nam se pridružiti, ako želiš na tekućem odbrojavanju, gde dajemo podršku i djelimo trenutne misli
-
pozdrav svima! :)
evo skužih i ovaj topic, malo sam pomućena jer nisam sudjelovala na forumima prije pa....
Uglavnom, ja sam Točkalica, i eto izgleda da krećemo na drugo dijete. S prvim začećem nije bilo problema pa se nadam da novonastali izostanci menstruacije, ovulacije i PCOS, neće utjecati na začeće!!
Pozdrav svima i sretno!