a da nije to ipak od juula- sad si spoznala njenu kompetentnost da odluči kad u krevet :mrgreen:
Printable View
a da nije to ipak od juula- sad si spoznala njenu kompetentnost da odluči kad u krevet :mrgreen:
Moram u plan poroda upisati kao prvu stavku početak trudova u kasne nočne sate (2-3) uz jednu ovakvu temu na Rodi! :lol:
Ako negdje krajem septembra-početkom oktobra u kasne nočne sate osvane slična tema od nepoznatog novog člana, nemojte me napuštati i ključati :*
hm, ne vjerujem ti baš. biće ipak da si na moru negdje na istočnoj obali sad-a. :mrgreen:Citiraj:
mama courage prvotno napisa
jos je ziv!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
a curke moje ja dobila super raspored za sada, samo da mi se jos poklopi u jednoj skoli i :D
izgleda da cu radit na 3 :shock:
to ce bit trcanje ipo ... :tele:
aaa, SUUUPER!!!! nemaš pojma koliko mi je drago! :D :DCitiraj:
zhabica prvotno napisa
i, vjeruj mi, to ti je puno bolja opcija od one :/
Joj što sam se lepo nasmejala!!!
A sad odoh svoju nabreklu bradavicu da uvalim u usta mladunčetu koje hoda, priča, trči i još uvek sisa :shock: Moš mislit nauke od hranjenja mladunaca.... bez veze...
ajme hvala, bas san to tila cut jer mi je osta upitnikic mali, al za sada mi ovako odgovara, jos uvijek cekam ono sta bas zelim :)Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
:* :love:
Ehej, kreketusice, bas se radujem zbog tebe!
A i zbog topica, koji je, na nasu radost, ost'o otkljucan za zezanciju... :D
Samo, ne znam gde nam je mladunac?
Povuk'o se u ilegalu, da na miru razradjuje tehniku DOJENJA na BOCICU... :lol: :lol:
kad imamo dobre moderatorice :heart:Citiraj:
Vishnja prvotno napisa
:love:
toliko o chatanju na topicima ...
a nase se moderatorice stalo nesto brinu, eto vidite da mi mozemo chatat i da topic zamre :P
Zišle smo zi štosa 8)
ne citam vise nis dok mc nema potpis :/ , nije to taj forum.
a sta joj bi sa potpisom?
a zmijice sad san ti tek skuzila potpis :lol:
8)
:mrgreen:Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Gledam ja tko je zmijica grube li mi riječi :lol:
a znas da kad to ide iz mojih usta da je od dragosti :mrgreen:
:* :love:
Ma Žabetno moja, preseli se na face pa ti se izjadam :)Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Malo sam smušena, ne? ;)
eto me
eto me
ma pametnije je nama da se povučemo u ilegalu i da budemo kuš i da dojimo ispod jorgana da nas ni bog dragi ne vidi.Citiraj:
Vishnja prvotno napisa
mi smo opsjednute i treba nas liječiti!
ima da mučimo ko ribe i molimo za oprost što smo pokazivale sise.
bolje nam je da prestanemo od muve radit slona jer će inače....
:mrgreen:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
bauba prvotno napisa
:cry: :cry: :cry:
šta ima zabavnog u sipanju otrova na ljude oko sebe koji to ničim nisu zavrijedili?
baš ste bezveze
:(
:shock: :? :?Citiraj:
mama_mia22 prvotno napisa
XCitiraj:
puntica prvotno napisa
mama_mia22 mora biti partibrejker. :P
Ne, nije to otrov. To je bio vedar i zabavan odgovor na ocitu provokaciju. Koja je to, samim tim, prestala da bude. 8)Citiraj:
Moram ovo negdje zalijepiti, a ovo je baš zabavan topic! :mrgreen:
Možda i mladunac upiše tečaj joge! http://www.youtube.com/watch?v=iAVVUFYiglU
još je živ! moram se uključiti!
a mladunac? odustao/la? previše nas babaRODA! :lol:
ne znam dal sam jedina, ali fakat ne kužim na šta se odnosi ovo??? molim te daj nam objasni što si mislila. pleaseCitiraj:
a što se tiće mladunca
Citiraj:
mladunac prvotno napisa
dakle rode su aktivne worldwide? mislim u cijelom svijetu žene nahrane dijete kad im je gladno, gdje god se nalazile i nitko se ne buni. ajme meni, nisam ni znala da je roda svjetski priznata sekta s milijunima članica!? čestitam cure, fakat veliko postignuće! :DCitiraj:
mladunac prvotno napisa
meni osobno smeta kad na javnom mjestu majka hrani dijete i pritom, recimo, puši. ali mene nitko ne pita niti idem okolo po drugim forumima potezat rasprave samo provokacija radi. 8)
ali ipak mislim da je mladunče neinformirano o dojenju jer da nije ne bi nikad rekla doje na bočicu. pa draga mladunče, dojenje je prirodan čin hranjenja djeteta. majka, zvana i dojilja, dijete hrani mlijekom koje se proizvodi u njenim grudima, zvanim i dojke (da, da, dječja hrana se može proizvesti i izvan tvornice, tko bi rekao?). dijete ne dudla maminu bradavicu, nego veći dio onog smeđeg oko bradavice koje se zove areola... Nadam se da sam ti malo pojasnila osnove dojenja, a ako te još zanima slobodno prolistaj po 4 pdf-a posvećena dojenju i slobodno pitaj. ima nas koje ćemo ti odgovoriti, i onako ništa drugo ne radimo nego cijeli dan ležimo s dojkama na izvoliš i tipkamo po kompjuteru... :lol:
dobro nam došla mladunče :)
Meni je stvarno zao ljudi koji bi bebama uskratili hranjenje radi kojekakvih kompleksaskih opravdanja.
Ihaaaaj koji tulum je ovdjeee :mrgreen:
:love:Citiraj:
Elinor prvotno napisa
mama_mia, žao mi je što si ovaj topik krivo shvatila-ovo uopće nije sipanje otrova. tek zrnce humora.
i nemoj žaliti mame i tate koje zblane dojenje npr. u javnosti a ne zblane ih vlastita neinformiranost.
:love:
kačorito oliti mladunac je točno znao kada je napisao ovaj topik kaj bu bilo. :mrgreen:
I da sam na njegovoj razini, dobio bi istom municijom ali nisam...
ja imam sisu a on nema. :P
ma ne kazem za vas, naravno, kaj ste lude?? neg za autora ovog topica. tamo na indexu pljuju po rodi na 57 strana a jedini razlog je je taj sta se ovdje propagira najzdravija hrana za bebe.
i tuzno mi je to eto. a ne vi. sori na partibrejku. :saint:
..nego, gdje je Mladunac? :cry:
slucajno navratila a njega nema pa nema..tj nje nema.
al sam se dobro nasmijala.
i, da, ne mogu vjerovati da vam je dr. H zgodan?! ;)
Valjda je zauzeta na index-u; 57 strana, tc, tc, slabo je to za opisati Rode...Citiraj:
lelita prvotno napisa
Daaaa. Plave okice i brada od tri dana...Pa jos i pametan...Citiraj:
lelita prvotno napisa
mmmmmmmmmmmmmmmmm :mljac:Citiraj:
Vishnja prvotno napisa
Ja ne mogu verovati da ima neko kome dr H nije zgodan?
E cure znate na šta me podseća ovaj topic. Pre nekih 20 godina, letovanje sa školom, ženska soba do 3h ujutru ćakula i smeje se, a onda uđe učiteljica i kaže: Jeste se lepo ispričale? Sutra da mi se jave ove koje su mlele u 7h, da porazgovaramo.... :mrgreen: