Evo i mojih par komentara:
1 - dizajn je ODLICAN, format, spiralni uvez, nadam se da ce takav ostati i u slj. izdanjima, vrlo je praktican (kolegici graficarki pozdrav!)
2 - u dijelu o DOJENJU jedino bih dodala (zbog brojnih mama po 1. put) da dijete u prvih 3-5 dana treba i probuditi ako spava duze od ...4h (?)
Ovo pisem zbog slucaja jedne (inace jako dobro informirane) mame koja je pustena 2. dan, beba im je prespavala noc, 8h u komadu i dehidrirala.
Spavala je zbog lagane zutice, ali taj detalj eto nisu znali, bebu je trebalo buditi.
3 - u dijelu o NJEZI mogli bi naglasiti bebinu prirodnu floru (kako se radja sterilna, zatim u kontaktu s majkom dobije njene Dobre bakt., ....) i naglasiti da preko majcinog mlijeka dobije sve sto treba za kozu (nikakvi losioni i mlijeka za tijelo)
4 - nedostaju mi oni grafovi tezine i visine, dobro dodju cisto okvirno da mame vide (narocito kad krene dohrana napredovanje varira), ne da se nesto sad tu natjecu :)
Meni se desilo s 2. djetetom da je odlicno napredovao do 8.mj. (iskljucivo dojen), a onda nagli pad, nije bas prihvacao dohranu i s 1god. je imao 8,5 kg, pa smo ga morali sopat (tak rekla ped.)
Bilo je mnogo vise (detaljnije, a jednostavno) o zdravlju i "osnovnim" bolestima u knjizi Moja 1. godina.
I da, slazem se sa sillyme , mogli bi ubaciti i babyhandling (bilo bi puno manje placa i nervoze :) i puno vise dobro iskoristenog vremena s bebama :love:
Sve pohvale mamama koje su odvajale (i odvajat ce) vrijeme za prirucnik
:*