Predivno, bravo!!!
:D Č :D E :D S :D T :D I :D T :D A :D M :D !!! :D
:zaljubljen: :klap: :joggler: :bouncing: :zaljubljen: :klap: :joggler: :bouncing: :D :joggler: :bouncing: :klap: :zaljubljen: :D :D
Printable View
Predivno, bravo!!!
:D Č :D E :D S :D T :D I :D T :D A :D M :D !!! :D
:zaljubljen: :klap: :joggler: :bouncing: :zaljubljen: :klap: :joggler: :bouncing: :D :joggler: :bouncing: :klap: :zaljubljen: :D :D
:D :D
:D :D :D predivne vijesti, čestitam od sveg srca tebi Lili75, TD i maloj mrvici koja polako ali sigurno raste,
puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~za dosadnu i školsku trudnoću
:D :D :D Predivno
Čestitam od sveg :heart: !
SUPER!!!
Cestitam,znam kakav je divan osecaj kada vidis malo srce :heart: kako kuca!!!Pa posle kada budes videla kako ti mase i sisa palac,mislim da je NAJDIVNIJI OSECAJ!!!
Srecno i uzivaj u svojoj trudnoci!!
:D
Super Lili! :D :D Baš me raduju vaše lijepe vijesti!
Znam te zbunjene situacije kad se ide na pregled i ja isto uvijek zaboravim pola tog što sam naumila pitati. Još uvijek je tako!
Ugodan let!
:love: :heart:
Lili75 :D to smo čekali!!!!! Predivno. :heart:
:D :heart:
:bouncing: :heart: :D
:D za tebe i malo :heart:
ČESTITAM i želim ti školsku trudnoću.
:love:
Huraaaa! Mali žmigavac :zaljubljen:
(Nikad se neću zaboraviti prvu asocijaciju kad sam vidjela srce moje Luce kako kuca - pomislila sam: To da je srce?!!? Ma to je žmigavac!)
iva_luca, jesem ti malog žmigavca :lol: :lol: baš sam se od srca nasmijala
ja si želim jednog žmigavca više od ičeg na svijetu i tako svim forumašicama :love:
i mene je iva_luca nasmijala :lol: jer je baš tako izgledao/-la.
Upravo tako!!!!
Čestitam na malom žmigavcu :heart:
čestitam draga :D
čestitam!!! :D :D :D :D :D
:love: :heart:
:heart:
Bravo, Lili !!!!!!!!!!!!
Devojke, snovi se ostvaruju!
Meni se potpuno isto dogodilo. Neko će se možda setiti Pande od pre par godina.
Sve vas ljubim i podsećam da je ČUDO MOGUĆE.
Drage moje cure,
evo da vas malo "updatam" s najnovijim informacijama, sutra smo 11 tj., danas smo bili na pregledu i ovo je sms porukica koju sam poslala bakama i didama danas:
"Kaže doktor da mi je jako lijepo u maminoj pupi, već sam narastao/la na 4,3 cm, a mama dobila 1,5 -2 kg. Kaže dr. da ćemo se upoznati za 1. maj, a do našeg susreta puno vas pozdravljam i ljubim. Vaše unuče"
:saint:
:D bravo za mamu i bebaća :D
A sad mama:
Drage moje tako smo sretni tata i ja :sing:
Čini mi se da bi u trbuhu mogao biti tatin Spiderman, prava tatina korpulentna beba !!!
P.S.
Valjda mama nije previše kg dobila, šta kažete? Inače sam imala trbuh ravan i mišičav ko daska,a sad se već nazire. Propupala ja ,nema šta :D i napokon MM ima prave cice za pomazit :lol:
:D :D ma bravo!
a ovo za cice :lol:
ja sam se veselila da će i mm imati konačno nešto za primit, al nisam se baš iskazala :mrgreen:
:D :D za mamu i bebu
za bebaća od 4,3 :D
za mamicu :D
za taticu :D
za bake i dide :D
za ciceke :D :D :D
i konačno za prvomajski susret :D :D :D
Spiderman ili ne, beba ti je taman!
A tih 2 kila na tvoju visinu i konstituciju nije uopće frka - još ak se rasporedilo na prava mjesta za mazuljkenje... milina!
Za razliku od Ginger, ja sam se iskazala :shock: i preveć.. ja moje cice nemrem ukrotit...
:lol: Ovo je sretna35 tako slatko opisala da moram potpisati!!Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
:D :*
Joj predivno lili :heart: Čestitke, čestitke, nadam se da ćemo i svi mi ostali koji još nismo u vlakiću vrlo brzo dobiti dobitnu kartu.
Predivno :zaljubljen:
jako lijepo rastete, i beba, i mama bogme :heart:
I MLj se tako veselio cicama, a sad ih ne smije previše maziti, jer se zaboravimo, pa izmakne kontroli, a onaj zloćesti doktor nam još uvijek ne da! :x
:lol: :lol: ovo moram potpisati jer se u potpunosti slažemCitiraj:
sretna35 prvotno napisa
hvala hvala curke svima vama.
Barbi26 nije dao ni nama a ja došla sad i kažem imam par pitanja krenimo po prioritetima.
Prvo:jel se možemo počet sexat? on se dovalio smijat, pregledao me i dao odobrenje na moje oduševljenje :D
A činilo mi se da će mi to bit zadnja stvar na pameti nakon ovoliko "truda"!
iva_luca baš si me nasmijala sa svojim neukrotivim!
sretna35, originalna si draga moja!
P.S.
Dobila upalu zuba pa ga liječim grrrrr, boli me a niš ne pijem, morat ću pitat dr. šta bi eventualno mogla uzet u slučaju zadnje nužde.
ma sredit ću taj zub: on ili ja!!!