O Bože, došlo mi je da se onesvijestim od boli, tuge i šoka... Kako okrutno, kako od njihove strane bezdušno, kako surovo.
Printable View
O Bože, došlo mi je da se onesvijestim od boli, tuge i šoka... Kako okrutno, kako od njihove strane bezdušno, kako surovo.
Moja iskrena sućut
:cry: :cry: :cry:
plačem
:cry: :cry:
Hvala svim curama na podršci i lijepim riječima.Utješno je znati da u ničemu nisi sam. :love:
Draga mala lanna,ostala si bez tate u najvažnijem trenutku u svom životu ali tvoj tata i dalje čuva svoju kćerkicu i unučicu.Njegova ljubav je ostala sa vama i živi u vašim srcima.On je tu prisutan kao i naši anđeli,dok god živi i zadnji koji ga je volio.A jednoga dana bit ćete opet zajedno,u vječnosti.Živi i raduj se dok ne dođe taj trenutak....
Draga Shakti,hvala na lijepim riječima i hvala na informaciji za one stranice.Malo sam uspjela danas vidjeti i pročitati nešto,dirnilo me i u istom trenu sam pokušala neke stvari drugačije shvaćati i gledati na njih.
Draga ivana p hvala na javljanju.Mogu misliti kako se osjećala tvoja majka i vidiš kako je tebi,tada malenoj djevojčici ostalo to urezano u pamćenje.Prevelika žalost i praznina....Ima puno ljudi koji smrt bebe doživljavaju kao nešto nebitno jer nije ni živjela ili je nešto malo živjela.To me totalno slomi.Nemaju pojma kolika bol ostane cijeli život na srcu,kolika praznina i potreba da se baš to isto malo biće vrati u život.Lijepi pozdrav tebi i tvojoj majci
o Boze, koliko tuge......
:cry: :cry: :cry:
zar to covijekovo srce moze izdrzati?
:cry:
Mari 32 jesi mi slala još koju poruku poslije 13 lis nisam ništa dodila , jesi nam šta vidjela za ono
hvala na rijecima podrske!!Meni je u tom trenutku najteze bilo gledati mamu kroz sta prolazi, a najvise sam u tom trnutku htijela svijet preokreniti samo da on se probudi i da bude s nama...iako znam da je gore i da moja cerkica ima velikog andjela koji ju cuva i pazi....nekad uzmem njegovu sliku pa joj pricam tko je on ali se ja na kraju svega toga rasplacem jer shvatim da je moga jos poziviti ali nije imao snage da se bori sa teskom i okrutnom bolescu...
:love2: :love:
nina,poslala sam ti pp prije par dana ali ju vjerovatno nisi primila.sutra ću ti javiti kada ono počne :)
Pretuzne su sve ove vase price :cry: :cry: :cry: Ne znam sto reci i kako vas utjesiti ali svaka vam cast na hrabrosti sto ste podijelile svoje price s nama i zelim vam sve dobro ovoga svijeta! :love:
nina da li si našla moje poruke?jesi išla jučer tamo? :?
Citiraj:
bucka prvotno napisa
nina123,di si mi nestala?poslala sam ti dvije-tri pp ali ne znam da li si primila.Javi se kad stigneš da čujem kako si :love:
Drage moje,nemam rijeci kojima bi mogla umanjiti vasu bol.
Dok citam o vasim tuznim sudbinama,dusa u meni place zajedno sa vama. :cry:
Prevelika je to bol za ljudsko srce,a pogotovo majcinsko…
Sjetit cu vas se u svojim molitvama.Neka vam Dragi Bog podari snage I ublazi vasu bol.
Previse bi bilo za ocekivati da vam ju oduzme I da zaborav-mislim da je to nemoguce.
Al neka vam je barem svede na onu mjeru da vam ona postane podnosljiva,tako da sa novom nadom u srcu mozete prebroditi svaki dan sto je pred vama i docekati napokon da imate kraj sebe svoje djetesce.
Mi smo tu uz vas da vam pruzimo svoju podrsku i ljubav,znajte da niste same.
A gore sa neba prate vas i stite vasi mali andeli.
Dok se opet jednom ne sretnete medu zvijezdama…
Velika pusa svima
:love:
srce mi se stislo od tuge... :cry:
svim curama želim male anđeliće kraj sebe zauvijek
sretno... :cry: :heart:
danas sam tek pročitala - spirit babies... i nemam riječi, predivno! hvala Shakti :love:Citiraj:
Shakti prvotno napisa
i prije nego što sam pročitala ovo, svaki puta kad dođem na grob naše curice MM pusti suzu, ja ne!
i svaki puta mu kažem, ja na groblje dolazim zapaliti svjećicu i donijeti buketić cvijeća,
ali moja mala ljubav je stalno u mojim mislima , 24h na dan, osjećam ju svugdje...
i svaki puta mu kažem - njezina duša će se meni vratiti...
sad kad sam pročitala ovaj tekst osjetila sam još jaču želju za ponovnom trudnoćom,
bez straha jer moja curica i moj mali princ će se vratiti nama...
jer mi smo njihovi roditelji i želimo ih svakim centimetrom svoga tijela!
svim mamama anđela :love:
svim mamama :love:
:*
Citiraj:
mala lanna prvotno napisa
evo me Mari 32 imala sam ne baš ljep tjedan ali idem danas tamo pa ću ti se javiti kako mi je bilo
draga nina,jedva čekam da čujem kako je bilo.javi se čim prije budeš mogla....... :love: kako si ovih dana?
Bože mili...jako mi je žao :cry:
ovih dana sam koma umro je od muževe sestrične muž tako da sam mogla plakati bez da me neko pita šta mi je.Bila sam u Lupoglavu nisam doživjela nešto ljepo kao ti , ali bilo je dobro baš kao na seminaru.Samo nisam znala da traje tako dugo otišla sam u 9 jer moj muž baš i nije previše sretan kad ja idem kaže da pretjerujem.Zato kad vidim tamo one mlade dečke i muškarce uvijek mi bude krivo što moj muž nije takav.A nemoj misliti da je on loš dobar je on meni samo nije previše pobožan.ipak mislim da ću otići tamo još koji put ali budem si nekog povela da neidem sama.hvala ti što si mi rekla za to i jel samo srijedom?
žao mi je zbog gubitka šogora,vidim da te je to sve dodatno potreslo.
drago mi je da si otišla tamo,možda ti malo pomogne.....možda ću iduću srijedu ići ja pa se možemo naći.javit ću ti se prije.drži se,šaljem ti veeeeliki :love:
koliko pretužnih priča :cry: :cry: :cry:
svima šaljem veliki zagrljaj i nadam se da će sa vremenom biti lakše :love: :love: :*
molim za vaše male anđele :saint: :heart:
mari 32 baš mi je žao sutra mi Lorena ima roditeljski sastanak pa neću moći ići a baš bi te htjela upoznati.Možda se nekad potrefimo zajedno tamo.?
nina123,meni je maleni nešto bolestan pa isto nisam išla i uvijek kao za peh,nešto mi se srijedom okrene naopako.vidit ćemo što bude iduću pa se možda nađemo
:cry: pretužno je sve ovo...
Sličan gubitak :cry: i sami smo nedavno doživjeli.
Nakon 2 godine pokušavanja, lječenja neplodnosti i inih postupaka mi smo uspjeli zatrudniti našim prvim "pravim" IVF-om. Sve od onda bilo je divno, školski i prekrasno do 31.tjedna kad je nažalost srčeko malog princa prestalo kucati...
Bio nam je to ogroman šok, jer je sve do tada bilo u najboljem redu... Nakon toga morala sam odraditi i sam porod, i rodila sam pravoga anđela...
Sve to je bilo prije 3 mjeseca, i mi smo polako krenuli dalje jer znam da nam samo nova trudnoća može donijeti novu nadu, novu sreću i novi smisao... Naravno da smo oprezni i u strahu, ali nadamo se boljem i sretnijem ishodu i napokon zvjezdici koja će nam titrati u životima.
:love: sve mame anđela i sve koji u :heart: nose svoje voljene što nas čuvaju s neba...
Draga Isabel,žao mi je zbog gubitka tvoje bebice :cry: .Znam kako se osjećaš i kako je teško buditi se iz dana u dan s tom boli u srcu,prazninom i osjećaju odsutnosti s ovoga svijeta....Kao da vrijeme stane i ne donosi ništa lijepoga.Ja ti draga iz svog iskustva mogu reći da jedna velika,nova nada u novi život i novi početak,jedino je što ti može donijeti malo optimizma i snage da prebrodiš ove dane.Tvoje djetešce se preselilo u vječnost i tamo te čeka ali ti si još mlada i tvoja misija ovdje na Zemlji,tek je počela i ostaje još puno zadataka koji te čekaju.Posveti sve svoje planove za budućnost svom malom anđelu i on će te voditi i grijati tvoje srce.Iako nisi dobila priliku da se ovdje brineš o njemu i da ga tvoje ruke njeguju i miluju,vjeruj draga,njegovat ćeš ga i milovati u vječnosti jer rođen je za savršenstvo,rođen za vječnost....Tvoj mali anđelak.....Budi hrabra i znaj,ovdje smo za tebe...
nemam riječi, nemam odgovor, samo tuga... molim se za tebe
ne mogu ni zamisliti tu bol i tugu koju si doživjela :cry::cry:
:cry: :cry:
joj,koliko tuge, čitam ovo i plačem...mogu vam samo reći da ste jako hrabre...
tako mi je žao zbog vas, evo čitam i suze teku..:cry:
ne mogu vjerovati da su ljudi tako bezosjećajni i nehumani...
i sama sam zdravstveni radnik, ali kad ovakvo nešto pročitam sram me je struke. shvaćam da si morala roditi u rađaonici,ali mogli su ti osigurati boravak tamo gdje nema beba..
sram ih bilo...
drži se:love2:
Iskreno mi je žao. Molim da Vam dragi Bog udjeli snage za dalje!
Kad pročitam ovu priču, uvijek se rasplačem, a ipak uvijek samo nju tražim. ... Mari32 :heart: