:heart: :D :heart:
Printable View
katica super! :D :heart:
:D :D :D super :heart:
katica bravo za lijepe vijesti :D :zaljubljen:
Super!!!
CESTITAM!!
Beba se super razvija!!!
Mama,uzivaj u svojoj bebi i da ti trudnoca bude sto laksa!!! :D :D
:D :D
:heart: :love:
supač :D :D
Samo tako naprijed, katice! :D
Moras li i dalje mirovati?
katice želim ti sve najbolje :heart:
katice supeeer :D
super :D :D
Moram mirovati do daljnjega. No nije strogo mirovanje, napravim polagani đir kad je lipo vrime od 0,5-1 h. No jako se brzo umorim. Dr rekao da imam rizičnu trudnoću pa da je bolje mirovatii.Citiraj:
Cvita prvotno napisa
Kako si ti, što kaže dr P? Imaš li još mučnine? Ja ih imam poslije podne, no ne povračam. A imam i temperaturu od 36,9-37,3 koja me obori tako da mi se poslije podne ne da ništa (ni gledati tv, a ni čitati,samo se okrećem sa jednog boka na drugi dok ne dođe vrije za spavanje).Kroz jutro sam dobro.
Hvala na pitanju, dobro sam, osim sto me mucnine i dalje gnjave. Dosta povracam, tako da ne idem puno vani. Nije mi prepisano mirovanje, ali sam ipak vecinom u horizontali, jer mi je muka 24 sata dnevno. :x
katica
bas sam traljava, tek sad vidim da je faaaaaaaaaaaaaaala Bogu sve ok! ma imam toliko toga svaki dan da nekad kad me pitaju za ime, stanem i razmislim :lol: :lol: :lol: ,a valjda je to i ovo drugo zaboravno stanje!
u svakom slucaju zelim ti od :heart: da do kraja sve bude onako lipo skolski...i da mali :saint: bude zdrava i vesela beba kad dodje na svijet!
:*
katica, bravo za lijep napredak!
Što se mirovanja tiče, s vremenom ćeš naviknuti :lol: .... Ja sam mislila da ću nakon 12 tjedna moći skituljiti, al, na žalost, ništa od toga.
Cvita, :* i nadam se da će ti mučnine skoro prestati!
I ja se nadam, jer na dane stvarno bude ajme!Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
:*
Evo da se javim sa najnovijim vijestima.
Danas 14 tj.+ 5 dana bili na pregledu beba je super,mjere odgovaraju tjednu.
Sretno i dalje ~~~~ :heart: !
sretno tebi i mrvici,i samo strpljivo :love:
Sretno!~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bravo za katicu i bebicu! :*
baš volim :zaljubljen: kada se stvari dobro razvijaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve i dalje bude ovako supač :D :D :D .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Joj super vijesti :heart:
katica :klap: ~~~~~~~
:heart: Hvala Bogu! :naklon:
Bravo! :love:
:love: :love: :love:
:shock: pa ja tek sad vidim ovu temu :shock: .
Katice, žao mi je zbog druge bebice :( .
Ali ovdje nema mjesta za tugu kad imaš tako prekrasnu mrvicu u stomaku koja fino napreduje i uživa kod svoje mame :D
Neka ti bude dosadno zdrava i bezbrižna trudnoća :heart: