Onda oprosti ti meni, nisam znala da je ovdje takva strogoća. :/Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Printable View
Onda oprosti ti meni, nisam znala da je ovdje takva strogoća. :/Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Imaš pravo. Sorry :)Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
ma jooj, nemojte se ljutiti, nisam ja tak stroga, samo da ne pobrkamo datume.
u svakom slučaju, dobru zabavu! :love:
deaedi, kad to otprilike bude ? možeš li, kad već uzimaš sebi, uzeti i meni 2 ?! platim ti. a za ovo drugo se još raspitujem. :*Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
mi imamo karte za orašara. loža, fensi šmensi..hehe
a miffy je fakat dosadna, a najbolje je kad reklamu za miffy puste u pola jedan po noći na hrt1... pa tko to (osim mene) uopće tad gleda? :?
otkud ti?Citiraj:
mama courage prvotno napisa
još ih nisu počeli prodavati
ili je to pretplata?
:raspa: ako ti kažem, morala bih te poslije toga ubiti. :mrgreen:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
uglavnom, nisu u prodaji?
tak da se mi 'običnjaci' ne moramo zamarati?
upravo takoCitiraj:
sofke prvotno napisa
a ovi drugi su dovoljno oholi da se s tim hvale :x
:*
MC, svaka čast! (Jel imaš još koju kartu?!)
Evo, ja zvala u Kraš i kaže mi gospođa da će i ove godine biti Slatka bajka i da od drugog tjedna stavljaju informaciju na internet stranice.
Odlično bilbo, hvala na info!Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Ja sam si još neki dan u planer stavila za ponedjeljak veeelikim slovima KRAŠ, da provjerim situejšn.
O kakvom to orašaru pričate?
Isuse, ubit će me muž, neće moći disati u prosincu koliko ću ja nagurati predstava. :P
Jelka (KAKO TI JE KLINKA SLAATKAA!),
evo link za stranicu:
http://www.hnk.hr/hr/balet/orasar
E, sad, koliko ja vidim na njihovom cjeniku, za 10 i više ulaznica dobiva se popust, pa bi bilo zgodno da nas se skupi više, jer karte baš i nisu jeftine (osim za MC :mrgreen: ).
Dakle, cure, ajmo prijave tko bi išao 13.12. u 18.00 na Orašara!
Jelka pridružujem se klubu ambicioznih organizatora posjeta dječjim predstavama. Sad N. ima 3 godine i izbor nam je daleko veći, pa sam se ja totalno pomamila za kazalištem na opće veselje svog djeteta. Uglavnom isplanirala sam tako da idemo 3-4 puta mjesečno.
Kaj se tiče Miffy, mi je gledali već 4 puta i ja sam još uvijek svaki puta ganuta/fascinirana/uzbuđena :oops: .
Nema frke, cim saznam!Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Da li za Kraš trebaju karte i za klince ili samo za velike?
za sve, ali ti je karta, bar je lani bila, samo 10k, a za to dobiješ na ulazu čokoladu od 10 dg tako da je ta ulaznica samo da ne bude prevelika gužvaCitiraj:
Iva M. prvotno napisa
Po ovome slutim da se karte kupuju na licu mjesta, a naivno pitam da li se mogu rezervirati? (telefonom ili internetom)Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
kupuju se tamo, ali se mora rezervirati jer se jako brzo razgrabe
I. pitanjce: Jel tko vodio 4. god. dijete na ORAŠARA? (ide na ritmiku i luda je za plesom-baletom)
II.pitanjce: koliko vidim još se ne može rezervirati za ORAŠARA?
III.pitanjce: bilbo7 a jel možeš za 20.12.08. nabaviti karte (ak ih ti uopće nabavljaš)?
:)
Orašar ti ne igra 20.12., zadnja predstava je 18.12. koliko sam ja vidjela.
Moja ideja je bila za 13.12. (subota) u 18.00 da se skupimo na hrpu, ali bez obaveze. Ja karte nabavljam redovnim putem - dakle, nemam vezu.
nije vezano direktno uz Božić, ali je interesantno...
kopiram sa Žena.hr
Bajka na ledu: Čarobnjak iz Oza
Pozivamo Vas da povedete djecu na bajku na ledu
Klizački klub MEDO već niz godina organizira predstave na ledu prema slavnim bajkama. Kao i do sada, uz poznatu baletnu muziku , raskošnu rasvjetu, scenografiju i kostime, otklizat ćemo romantičnu priču za vašu djecu. Najmlađi će pronaći pregršt zabave, a oni malo stariji uživat će u divnoj glazbi i vještini naših klizačica i klizača.
Ovaj put su za vas pripremili bajku Čarobnjak iz Oza, koju ćete moći pogledati u Domu sportova, Zagreb, u Ledenoj dvorani
25. studenog 2008.god. u 10,00h, 15,00h, 18,00h
i
26. studenog 2008.god. u 10,00h , 13,00h
Planirajte dolazak sa svojom obitelji i uživajte u čudesnoj igri na ledu!
Priredba traje 60 min
Prošle godine je bila Trnoružica i bilo je krasno!
Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Ja sam gledala na RASPORED IZVEDBI tamo gdje su sve predstave, pa i Orašar i to dosta puta, pa i 20.12.,.......nemam pojma, ja prvi put to...........
Mi na žalost, ne možemo 13.12. jer idemo u Malu Scenu, ali jako dobra ideja.....
Oprosti, imaš pravo! Čak i 23.12. i 30.12.....izabrala sam 13.12. jer je subota, a ostali dani (osim 20.12.) su u tjednu. A 20.12. već pečemo kolače.....Citiraj:
zajecka prvotno napisa
U Maloj sceni ćete gledati Rock'n'roll....aaaa! karata više nema za tu predstavu, a to je jedina koju nismo gledali!!!
bilbo, imaš karata na zubić vili za Dva miša! Jedino kaj je to predstava s Djed Mrazom, i moraš na njihovom webu kupiti poklon za dijete, ali ak silno želiš ići, eto ti prilike.
P.S. Zato ni nema karata, zubići ih rezervirali.
Kaj se Orašara tiče, ja sam mislila da je to nekaj prilagođeno za male. Niš, bude to još pričekalo.
Kaj se te bajke na ledu tiče, čini mi se prekrasno, rado bih išla, ali to su utorak i srijeda, nema šanse.
Što se tiče Orašara, već sam negdje drugdje napisala: mi smo ga gledali prošle godine, to je prava baletna predstava u HNK, nije prilagođena djeci, ali ima puno djece u publici. Andrej je odgledao cijelu predstavu, dotad je već bio više puta u kazalištu i poznavao je glazbu iz Orašara, pa ipak mu je drugi čin bio malo previše.
Svejedno, spremamo se i ove godine, jer mu je u međuvremenu interes za glazbu dodatno pojačan i naučio je još neke stvari... tako da se već sad veseli kako ćemo "u prosincu ići na pravog Orašara, juhuuuuu"
Ovaj "Čarobnjak iz Oza" na ledu zvuči prekrasno, ali termini nam baš i ne odgovaraju :/
termini su :( , samo jedan popodne i to još radnim danomCitiraj:
tanja_b prvotno napisa
nažalost mislim da ni mi nećemo stići, ne stignem s posla po cure doma i natrag do 18h
orašar je od ponedjeljka u prodaji!
Gdje se kupuju karte za bajku na ledu?
Jel su uopce vec u prodaji?
Uz malu logisticku pomoc bake - da dovede malog direktno pred Dom sp., a ja direktno tamo s posla, mislim da bih stigla u 18h.
ne znam sigurno, ali probaj Klizački klub Medo, tel. 2915 565 ili Dom športova blagajna, tel. 3650 333, 3560 334Citiraj:
Mony prvotno napisa
Za Trnoružicu se kupovalo na blagajni, stvarno je bilo puno mjesta, mislim da mozes neposredno prije kupiti.
koliko su bile karte?Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Totalno sam se pogubila u tim vašim planovima. :/
Išli bi za sve, ponijelo me ushićenje s ovih stranica, dijete jadno ni ne zna što mu se sprema :mrgreen:
Svakako idemo:
15.11. - Miffy
12.12. - Orašar
Svakako bi otišli i na Čarobnjaka iz Oza
Sada sam provjerila, za Carobnjaka iz Oza karte ce biti 30kn i u prodaji su sat vremena prije pocetka. :D
Jesi li možda pitala treba li imati kartu za dijete?
Nisam jer ja imam klinca od 5,5 godina koji nije vise za sjedenje u krilu pa se nisam ni sjetila pitati :/
Mozes nazvati 3650-333 pa pitaj, vjerovatno ovisi koliko je veliko dijete :*
Jesi li sigurna da je Rock n roll za dva miša rasprodan, za 8. 12., 13.12. i 21.12. na njihovoj web stranici ne piše da je rasprodanoCitiraj:
bilbo7 prvotno napisa
mi idemo na orašara 13.12. i prošle godine smo bile, i bila sam uvjerena da ćemo izaći nakon 15 min, al ona je cijelu predstavu s velikim zanimanjem pratila. i tada kao i sad sam karte dobila preko frendice.
3 tjedna kasnije smo išli na labuđe jezero. tu nije mogla dočekati da se labud na kraju ubije :roll: :mrgreen: i to je stvarno trajalo predugo.
no orašar, ako još znate o čemu se konkretno radi, pa im malo objašnjavate, moja je s nepunih četiri izdržala do kraja (kad mi je dete napredno i pametno :mrgreen: ).
MC, vidimo se na Orašaru. Meni su veza tamo, nažalost, samo propale ambicije :mrgreen:
Inače, predstavu s Djedicom daju i u DK Dubrava
http://www.ns-dubrava.hr/modules/dOr...id=1&pageid=-3
Sigurno sve rasprodano, zapravo rezervirano, bez obzira kaj na webu piše, zvala sam. Ali može se zvati četvrtak prije predstave, iza 18 (tada se zatvara blagajna, pa tko je kupio, kupio je). Kaže teta da ljudi često zaborave da imaju rezervaciju.Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
Joj, ovaj topic mi je super! Sutra ćemo ići rezervirati Orašara, a svakako idemo i na Čarobnjak iz Oza.
Čekam obavjesti za Kraš, prošle god smo trebali ići ali su bili bolesni.