Citiraj:
sa teme Varazdin 3.dio na rodama palonkica napisala
Dakle, prema riječima i iskustvima drugih trudnica bilo bi dobro izbjegavati dr. Dombaj- Cvijovic, dr. Čupić, dr. Mendaš, i dr. Špoljarić. Ako te zanimaju opširnije informacije i iskustva trudnica probaj još malo z-google-ati njihova imena, sigurna sam da ćeš nešto naći.
A što se tiče liječnika koji su na dobrom glasu, to su (i opet prema riječima i iskustvima drugih trudnica) dr. Jukić, dr. Tot, dr. Kirchbaum i dr. Fara. Ja osobno potvrđujem za dr. Jukića, ali njegovo ime si u pozitivnom kontekstu sigurno već puno puta ovdje pročitala.
saska7 (napisa):
kak imaju 2 cekaonice, u jednoj od njih je oglasna ploca sa rasporedom dr.-a po danima
dakle, ono sto je standardan raspored (mozda ce se s godisnjima mijenjati, ne znam) u trudnickoj ambulanti:
pon - dr. Cvijović
uto - mr.sci. Špoljarić
sri - dr. Kirchbaum
čet - dr.D... (zaboravih ime, ajme strahote) i dr. Jukić
pet - dr. Fara
radno vrijeme 9-13h
mozes platiti do kraja tecaja ili do zadnjeg predavanja kojem ces prisustvovati i donijeti uplatnicu ili potvrdu o uplati sa net-bankinga (ja sam napravila ovo drugo). broj ziro racuna na koji uplacujes imas na stranici OB Varazdin i to upises. u broj na poziv upisujes 12 pa svoj JMBG, a pod uplatitelja svoje ime i to je to. meni je na temelju toga primalja Erika dala potvrdu s kojom je mm prisustvovao porodu.mozes platiti do kraja tecaja ili do zadnjeg predavanja kojem ces prisustvovati i donijeti uplatnicu ili potvrdu o uplati sa net-bankinga (ja sam napravila ovo drugo). broj ziro racuna na koji uplacujes imas na stranici OB Varazdin i to upises. u broj na poziv upisujes 12 pa svoj JMBG, a pod uplatitelja svoje ime i to je to. meni je na temelju toga primalja Erika dala potvrdu s kojom je mm prisustvovao porodu.
Ja sam isto jedva došla do informacije kad radi jer su me samo šaltali s jednog broja na drugi u nedogled. Najbolje je nazvati oko 8 ujutro na br. 042 393 114, broj odjela i tražiti njega pa se s njim dogovoriti. Možete nazvati i rađaonu na 393 108, tamo su jako ljubazne i upute vas kud da zovete jer znaju gdje je koji dr. ili u ambulantu na 393 123. Nadam se da sam vam barem malo olakšala.
rađaonu 042/393-108
trudničku ambulantu 042/393-123
xy ambulante 042/393-114, 393-115, 393-116
soba dr jukića 042/393-103