Deaedi, jesi li možda u Metrou vidjela Lego Duplo sa Thomas vlakićima?
Printable View
Deaedi, jesi li možda u Metrou vidjela Lego Duplo sa Thomas vlakićima?
Nisam, ovaj paket sam vidjela u katalogu, nisam bila u Metrou. Inace, nastojim Lego pakete kupovati u BC u Brezicama, dosta su povoljniji nego kod nas. Tamo je prosli tjedan bilo Thomas vlakica i stvarno veliki izbor paketa.
Na njihiovm webu sam vidjela samo Jamesa (crveni vlak), kojeg imamo ..ne znam ima li web veze sa stanjem u dućanu.
Pa uvijek mozes nazvati, reci sta hoces, naruciti i onda te oni nazovu kad stigne. Meni su tamo prodavacice super, jako susretljive.
nikad cula! :/Citiraj:
Mima prvotno napisa
tanja, da moj a. ovako nešto napiše ja bih mu kupila i orgulje. :mrgreen:
ja baš tražim materijale za učenje o svemiru. prijedlozi? :)
Nama je prvi izvor svih informacija bila Dječja enciklopedija svijeta (mislim da je to Kingfisherova, kupili lani na Interliberu, ona debela). Tamo ima nekoliko stranica o svemiru i planetima, jednostavno i razumljivo pisano.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Jako, jako dobra nam je "Dječja enciklopedija - svemir" koja se nekad mogla kupiti na kiosku, a sad u Profilu, za 29 kn (piše na njoj "Slobodna Dalmacija").
Inače ima i jedna Profilova slikovnica na temu svemira, nije loša.
I pogledaj malo na web-site Heavens above (ne znam točnu adresu, pogledam doma, pa ti javim), nađe se svašta zanimljivo ;)
hvala. :)
u međuvremenu sam našla i ovo: http://www.kidsknowit.com/
ima i astronomije.
Dobila sam od prijateljice zgodan link za pravo pismo Djeda Božićnjaka pa ako koga zanima:
http://www.santaclausmuseum.org/FLFS Pages/Welcome.htm
moj hoće lego gusarski brod ili helikopter.Zlo mi je kad vidim cijenu.
Za sv.Lucu će dobit Čarobne svjetiljke
Za Nikolu pričicu.
Dobila sam od prijateljice zgodan link za pravo pismo Djeda Božićnjaka pa ako koga zanima:
http://www.santaclausmuseum.org/FLFS Pages/Welcome.htm
Jel ima u Zagrebu kupiti ovo?
veliki izbor Playmobila je u Mulleru u CC1, pa ak je nekome blizu, može pogledati.
zvala sam Muller, nema.
link više ne radi, evo opet playmobil huge animal paradise
baš tog paketa nema u Mulleru, mi gledali neki dan
gdje ima u hr za kupiti brio vlakiće :?
Brio vlakića, tračnica i sveg ostalog imaš u Mulleru u CC1... :)
hvala ti puno majamarko!
Ima ih i u Mulleru na Jelačićevom trgu, pa koji ti je bliže...Citiraj:
La-la squo prvotno napisa
a skupi su, čudo...
ima zgodnih drvenih vlakića Heros, kod nas ih prodaje Katarina Zrinski (izdavačka kuća iz Varaždina)
Dijete je u vrtiću "otkrilo" Sv. Nikolu (doma smo tu priču dosad uspješno zaobilazili :mrgreen: ) i sad već danima fantazira o njemu.
Prvo sam mislila da ne zna kad je to točno, ali u ponedjeljak je točno izbrojao da ima još 5 dana do Sv. Nikole, pa sam shvatila da nema zezanja.
Dapače, jučer je smislio i što će naručiti od njega (baš je tako rekao: naručiti). Klarinet. I još je bio ponosan na sebe, kako si je dobro izorganizirao darove - od jednog djedice trombon, od drugog klarinet. A neće dobiti ni jedno ni drugo :mrgreen:
Malo mi je bedasto uvoditi novi običaj samo radi darova, a opet, s druge strane, ne vidim u tome ništa loše, to je samo dječje veselje, ove godine po prvi put stvarno doživljava taj prosinac kao mjesec iščekivanja (dosad nije bio svjestan svih tih priča o Božiću i popratnim zbivanjima).