ajde,nema odustajanja,sutra fino malo na ciscenje org.i to je to...kaj mislis da ja nisam zgrijesila,jesam vec 2x,samo me sram rec.....nastavila sam dalje kao da se nista nije dogodilo...i to je to...curo samo hrabro
Printable View
ajde,nema odustajanja,sutra fino malo na ciscenje org.i to je to...kaj mislis da ja nisam zgrijesila,jesam vec 2x,samo me sram rec.....nastavila sam dalje kao da se nista nije dogodilo...i to je to...curo samo hrabro
Ma nee, ne odustajem ja. :) Samo sam prijavila nestašluk. 8)
ja u subotu fino pojela kolaca i kanapea,u ned.nastavila dalje.....sutra se planiram detaljno ocistit od junka...
Zločestoćo jedna! I ništa nisi rekla! :P :P
ti velim da me bili sram :oops: ali dobro je,kile se polako spustaju.....evo kolaci stoje u frizeru,morat cu ih spremit u skrinju ,inace cu ih ponjupat
Teško je imati doma tako nešto i ne jesti. :/Citiraj:
filip prvotno napisa
Ja sam zato jako dobra susjeda. :mrgreen: Podijelim sve to...
a jesi probala zob kaj je bundevica pricala?
Joj, nisam, zaboravila sam! Ali budem to napravila večeras!Citiraj:
filip prvotno napisa
ja sam kupila zobene klice i proso ali mislim da to nije to,treba bas biti neoljusteni....probat co od toga.....
nema odustajanja, kad pogledam prekrasnu uniformu koja me ceka u ormaru ne zelim odustatiCitiraj:
nenaa prvotno napisa
anita pridruzujem ti se sutra :D
hoo,hoo,hoo koliko nas immmaaa!!!! :D
ja sam 1. dan 3. ciklusa
ne znam precizno, mislim da je oko 1.5 kg manje
ne držim se baš striktno, jučer sam na voćni dan za ručak jela salatu od paradajza, zelene salate i kineskog kupusa, i fetu kruha
ne mogu ja biti cijeli dan na voću
danas mi je riblji dan
za ručak tunjevina iz konzerve, nisam stigla kuhati, večera je pečeni som i salata
ne znam što bi sutra
a ja sam od sutra na 1.danu :saint: ili da odmah krenem sa voćnim ili vodom :mrgreen:
ok..krenula sam sasvim nepripremljena ...došla kući a meso zamrznuto,nema jaja...imali smo tijesto za ručak.
ionako ne volim započinjati ponedjeljkom- jedina dijeta koja mi je uspjela bila je započeta u utorak.I još nemam bateriju u vagi-ccc, krajnja neorganiziranost.
Molim dijetuše par savjeta kako se hraniti na poslu-šta jedete?
evo, da ne bi bilo kako sabotiram odmah- pojela sam samo par čok.bonbončića- mm čak nije ni išao u dućan po slatko.
Usput, od ljeta sam uspjela natući fantastičnih 9 kg :shock: a baš sam mislila još 3 dole i eto me ...
rizi-bizi i grah-salata?Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
ja ne mogu piti kavu bez mlijeka! Jel se strogo pridrzavate da kavu s mlijekom pijete samo kad je mesni dan ili to nema veze???
ja pijem normalno s mlijekom
grah salata bila u 1. a rizi bizi u 2. ciklusuCitiraj:
zhang prvotno napisa
mislim da ću žvakati rižu i zelenu salatu, nemam ideju za nešto drugo
i ja, ne mogu bez mlijeka, navikla sam takoCitiraj:
filip prvotno napisa
uuffff,meni danas voccni dan...kad imam voce radije ne jedem.....nekako mi ne ide taj dan......vaga se spustila ispod 60.....
Moram se prikljuciti ovoj temi :)
Moja iskustva sa UN dijetom su vrlo pozitivna. Tri puta sam bila na dijeti, svaki put skinula najmanje 7kg za mjesec i po dana. Trenutno imam 79kg, sto je previse na moju visinu od 170cm. Zeljela bih skinuti 14kg, ali da ne bude preambiciozno, bicu zadovoljna i sa 10kg. Pridruzicu se dijetalcima sredinom naredne sedmice, a do tada vas citam i bodrim i pripremam se za start. Sretno svima :)
a kus-kus s raznim povrćem?Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
al sam puna ideja :lol:
ma ljubi te aca :*
pa kus-kus
kako sam na njega zaboravila, hrkljuš
to ionako MM ne voli pa mi je sad idealno da u njemu guštam kad za njega ionako kuhamo posebno
hvala, hvala, hvala
ja pijem isto s mlijekom, a na posao sam si danas ponijela rižu, i pecivo...
evo, ne muljam stvarno sam na 1.danu..znači, za 2.dan mogu kus-kus sa povrćem ..kis-kis
Meni jučer puknuo grom u tel. liniju i nisam se mogla više vratiti tu.
Anizta-AZ u dijeti ti piše da ako zgriješiš sutra nastavljaš kao da ništa nije bilo. Znači napraviš onaj dan koji bi ionako sljedio.
Ja sam na voćnom danas i to bi bio kraj druge serije. Odn. 8. dan. Volja, želja i žar kao i prvi dan. Kad padnem u krizu samo uzmem sliku od sestričnine svadbe gdje sam trenirala za sumo i odmah nastavljam.
Danas ujutro prije voćnog čim sam se digla sam se vagala i imam 2,5 kg. manje, ali ne odstupam ni malo. I ne povećavam količine.
Odlične ste!
Volim kad su oko mene ljudi (žene!) jake volje i odlučnosti! To me motivira!! :D
Ovo je prvi put da zaista ne sumnjam da ću uspjeti doći do svog cilja! I imam isti feeling i za vas. Valjda je neko ultra povoljno vrijeme za realiziranje odluka/želja...
I super mi je što nemam neki površni motiv kao uvijek do sada. Tipa... snimanje je za 4 tjedna, udri sad po vježbi i dijeti... ili slično. Sada to želim jednostavno zato što mi je želja izgledati onako kako će mene veseliti da izgledam. A ispred toga je osjećaj! Što sam mršavija, aktivnija sam!
Vjerojatno je lakše letjeti (duhom) kad te teško tijelo ne spušta. :mrgreen: Zvuči banalno, ali iz iskustva znam da nije.
Od 66 kg nadalje ja se pretvaram u depresivnu bezvoljnu ženicu i to više ne želim u svojem životu!
Idemo dalje!! 8)
jooj riža je bila tako bljutava, fuj, nisam mogla ni jesti, teško mi je :(
I da. Popričala sam sa svojom prijateljicom, osobnom trenericom u Torontu. Kaže da je super jesti ujutro voće!
Nakon vježbe trebam ili popit onaj sok sportski ili bananu pojesti (bolja varijanta) da mi ne padne onako jako energija kako mi se zna dogoditi.
I to je super! Znači, UN ka je ok!!!
Ne znam koju rižu papaš, meni je integralna zakon na slijedeći način:Citiraj:
anima prvotno napisa
1) Na žličici maslinovog ulja ispržiti vlasac, majčinu dušicu, origano, chilli, curry i sve začine koje voliš....
2) Dodati tamari (dobar!) ili shoyu (bio&bio ili dm) i na to ubaciti prethodno kuhanu rižu.
To je savršenstvo!!! Djeca se dave u ovakvoj riži, a i ja. Jučer sam takvu rižu zamotala u nori algu i mmm.....
Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Kakav Toronto, Anita odakle si ti? Kakvo snimanje imaš? Nešto sam propustila?
Ne, frendica je iz Toronta, tamo je osobna trenerica nekim sportašima, pa mi je njeno mišljenje vrijedno. 8)
A snimanja su druga priča vezana uz moj posao. :mrgreen: (nisam manekenka, ni fotomodel da ne bi ispalo)
Pa kako si je pripremila?Citiraj:
anima prvotno napisa
Možeš dinstati tikvice sa njom, paprike, luk, malancan, poriluk. Možeš dodati vegete po želji, peršina...
Ali izaberi jedno do dva povrća, a začine po želji i koliko želiš. I nikako kecap, ima šećera. I ajvar isto.
Bljutavo je ako samo napraviš rižu. Kao kad imaš proljev pa onako praznu. Pa tko bi u tome uživao.
Podsjećam vas moj tata je u 90 dana UN skinuo 25 kg. I rižu je jeo sa povrćem napravljenu. Ono povrće kojemu je sastav pretežno voda i vlakna. Ovo koje sam nabrojala. Taj obrok vam može biti gozba, a ne da zapinje u grlu. Stavi si ljepo na tavu malo lukića, kad požuti dodaj rižu, podlivaj vodom polako da riža polako mekša, negdje na pola stavi povrće npr. papriku i tikvicu i polako podlivaj dok ti nije meko po želji. Posoli ili još bolje obogati vegetom i DOBAR TEK!!!
A daj anita-AZ , ašto si onda, a daaaaaaaaj reci mi pliiiiiiz!Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Anita zatrpala sam ti inbox na pp-u.
Po onome što vidjeh, naša Anita bi mogla biti i manekenka i fotomodel.
kako si ju pravila? možeš ju napraviti kao klasični rižoto, ono na prodinstanom luku, pa rizi-bizi, ili rižoto s gljivama, možeš i npr. punjene rajčice ili paprike sa kus-kusom, rižom, malo raznog povrća, malo graha, pa zapečeno. i tak...Citiraj:
anima prvotno napisa
anima, a jesmo svi navalili na tvoju rižu :lol: :lol:
fakat, jeste ga navalile :lol:
hvala u svakom slučaju ;) rižu sam skuhala nabrzaka ujutro prije posla, riža, vegeta i ulje...inače ju takvu obožavam ali naravno uz prilog, ili uz salatu koju pak nisam mogla na poslu pripremit...
Došla s posla i pojela to malo rižice par žličica, šnitu najtamnijeg crnog kruha, i složila si jedan capuccino od čokolade, samo 53 kalorije :P
inače, odlični savjeti za rižu, thanks
juhu hu sutra su kolači :klap:
Meni su danas kolači, ali jučer sam bila grijehovita, pa ih neću.
Hm. Po onom što sam ja vidjela, mogla bi i ti! 8)Citiraj:
nenaa prvotno napisa
prelijepa si!!
Anita, jesmo rekli da se pravimo ko da ništa nije bilo?!
Inače sam si znala na unki složiti capuccino od čokse pa nije štetilo, a i on je bljutav bez šećera, nego eto, ko fol