Mi se povaljali :D .
Zara :*
Printable View
Mi se povaljali :D .
Zara :*
Evo nekoliko naših najnovijih.
Zadnjih par dana Roko kad ga neko zove Roko on kaže "kaj je". Ja mu objašnjavam da to nije pristojno već da mora reći "Molim".
Nakon par minuta ja zovem "Roko", a on meni "Molim kaj je".
Jučer ujutro igra se kod nas na krevetu, uzme vodu s ormarića i prolije. Pogleda me i kaže "Pi.darija" - od kud mu to nemam pojma.
Gulim ja jučer krumpir za ručak i on traži da oguljeni dam njemu i onda on ubaci u zdjelu s vodom. Počeo on naginjat zdjelu i ja mu govorim nemoj naginjat prolit ćeš vodu. Nakon minutu nagne on zdjelu i prolije vodu, ozbiljno me pogleda i kaže: "Znala sam"
Crkla sam od smjeha i ja i sveki i kak da se onda ljutiš na njih
Jucer ide kakati i dok je sjedio na skoljci vidi neke smede mrlje na podu (mm je uletio u kupaonu s blatnjavim tenesicama nesto prije) i pita
"Mama sam to ja pokakao?"
Ja: Ne to je tata napravio
Frane: Hmmm, morat cu ga pitat sta mu je bilo.
Jucer ide kakati i dok je sjedio na skoljci vidi neke smede mrlje na podu (mm je uletio u kupaonu s blatnjavim tenesicama nesto prije) i pita
"Mama sam to ja pokakao?"
Ja: Ne to je tata napravio
Frane: Hmmm, morat cu ga pitat sta mu je bilo.
Vozimo se danas po Zvonimirovoj i odjednom Sven: Mama, vidi gajaža od hitne pomoći!
A kad ono crkva! Po sebi ima izrezbarene križeve i dijete odmah povezalo :lol:
Nola trazi tutu i dok sjedi ovak ide njen dijalog s bratom:
N: "Jan, kaka mi se."
J(ne okrecuci se, igra se s necim drugim): "Pa kakaj"
N:"Evo, kakam."
(ja brojim u sebi do otprilike 5), nakon toga opet cujem:
J(ne okrecuci se, igra se s necim drugim): "Pa kakaj"
N:"Evo, kakam."
i tako parsto puta, na kraju jan gubi strpljenje:
J(okrene se prema njoj): "Ne mozes uvijek govorit da ti se kaka!"
N:"Jan, kaka mi se."
Vrištim!!!!!!!!!!! Genijalni su!!!!!
KLara, Orkina dvogodišnja sestrična doji, a Orka sjedi preko puta i gleda.
Kad je KLara završila, krene prema Orki, a ona, u panici, prekriva cice rukama i viče: Nemoj moje, još su jako male!
Genijalka!!!! :love:
Danas u čekaonici se neki klinac stalno motao oko njega dok Sven nije poludio i izderao se na njega: Daj mi zraka! :mrgreen:
hahaha...dugo se ovako nisam nasmijalaCitiraj:
apricot prvotno napisa
bili smo sinoć u videoteci i Orka nas vodi prema dijelu sa dječjom tematikom: tamo su za djecu, ovo su za odrasle, a ovo... ( pri tome pokazuje na golišave tete)... isto za djecu!
"Nisu to, Orka za djecu, to su za odrasle".
"Pa zašto su onda na slici cice - cice su za djecu"!
I tako je otkrivena istina svijeta...
srce malo pametno :D
....pametnica preslatka.....A što si joj ti odgovorila?? :mrgreen:
nije bio problem odgovoriti: jel se tebi sviđaju cice?
da!
a, šta misliš, jel se drugima sviđa gledati cice?
Pa da!
e, zato ti tete snime svoje cice na kazetu da ih drugi mogu gledati.
(sva sreća pa nije ugledala ništa muškoga)
Krenule Mejra i ja van. Vratim se ja u stan, zedna. Otvorim frizider vidim flasa sa sokom pri dnu. Nagnem ja onako misleci "pri kraju je, da je dovrsim". Usla Mejra zamnom, vrti neodobravajuce glavom i veli "MAAAAAMA CASA!" Bas sam se postidjela. :?
obukla sam zaru za šetnju, ona prolazi pored špigla, pogleda se i zadere se:
mamaaaa!! vidi me! slatka sam!!!
mislim, jasno mi je da će biti umišljena do bola, ali ovo mi je prerano :mrgreen:
lutonjice, a sara je još mlađa od zare, pa mi se jedan dan "muvala" oko ormara i onda viče meni:
" mamoo, šoš(šos)"
ja kažem: "hoćeš da ti nađem šos?"
a ona meni:
"saja biti kaaasna!" (sara će biti krasna!)
btw. to joj je nova fora s vokativom, zove nas mamo i tato, ali samo kad nas hoće dozvati, inače normalno kaže mama i tata! ne znam kako je došla na to!? valjda analogijom sa "bako!"!
Moja Mrvica je u zadnje vrijeme ne da da joj iko dira hranu iz tanjura (makar ona ne htjela više jest). Neki dan završila ona s jelom i ja krenem da dovršim šta joj je ostalo kad me ona pogleda i viknu "Puuuuuni!" (U prijevodu "Pljuni!) :lol:
cure, umrijet ću od smijeha!! A Brunda ti bi mogla svoje bisere i na Rodinu naslovnu stranu ubacit, skoro sam se upišala od smijeha.
Naš biser: Neva spava navečer, ja na drugom kraju sobe. Odjednom čujem TUP.
N: mama, mamaa... (tihim i zbunjenim glasom)
Ja: Kaj Neva?
N: tuč (kaže uvijek kad ona ili nešto padne)
Ja: Pala si s kreveta?
N: Da.
ps. Neva spava u našem krevetu, a madrac je na podnicama 5 cm od mekanog poda pa nije strašno..
Evo jedan naš od prije par minuta: Fran kaka u kupaonici i viče da dođem da je gotov. Ulazim unutra a on sav ushićen: "Mama, kojko plastelina!"
Ljaki, ali za :lol:
Kad je Roko imao salmonelu mi smo mu rekli da su mu bubice u buši i da treba piti puno tekućine da izađu van. I sad ja jučer njega uspavljujem i pita on mene dal su još bubice u buši. Ja sam rekla da ne znam da moramo ić kod doktorice da vidimo. A veli on meni:
Mama hoćemo potjerati bubice s onom lopaticom za muhe
odvalila sam se od smijeha
Moja Mrvica (21mj) je u fazi ponavljanja onoga što čuje. Jučer me ovako zvala: "Dođi mama, cunce moje majo" (sunce moje malo).
Nunala je bebu i pjeva na sav glas "Nuuuna, niiiiiiina, neeena", a onda je šutne na pod i kaže "Pava!" (spava).
jučer popodne sara sjedne na kauč i veli:
"vuuuće mi je!"
ja ju pitam:"kaj ti je vruće?"
a ona:"tićeku je vuće!"
ja, zbunjena: "kojem stričeku?"
ona me malo gleda i na sav glas:
" aantooonijooo!"
:D za Saru, odvalila sam se od smjeha
Hahahahha...suze mi idu od smijeha, genijalna su dječica :lol:
Kažem danas kako je vani lijepo sunce.
Sven je skočio ko' oparen na rubu plača: Neee! Sada je jesen. Onda mora doći zima i snijeg. Neću sunce!
Mi trenutačno muku mučimo s jutarnjim odijevanjem i to obično traje i traje i traje... Jučer samo se opet 'natezale' s time i u jednom trenutku meni izleti:
Pa kaj ti mene ne čuješ svaki dan?
Dobila sam potpuno flegmatičan pogled i odgovor...
Ne, nego svaki drugi.
evo i jednog od prvih hanninih bisera:
u zadnje vrijeme kad joj je dosadno pa svakih 5 minuta trazi ciku, ja joj kazem da cika spava.
tako i neki dan:
H:- mama, ciku!
ja:- cika spava.
H:- mamice, ciku!
ja: cika spava.
H: buditi ciku!
obožavam ovaj topic jer svaki put zacenim od smija, a onda me moji na poslu gledaju ka da sam poludila:odvala:
Evo ja imam slican biser kao IRENA:
Proslo ljeto, vrucina i mala Antonija koju sam cuvala pocela se "vjesati" po meni govoreci: Taja,Taja!!!, a ja bih njoj na to rekla: Antonija pusti me, pa ona opet: Taja, Taja, a ja Antonija pusti me, vruce mi je!!! I tako bat desetak puta....
Sve dok nije ispalila kao iz topa: (tonom kao iz reklame za Nestea): ANTONIJO, VRUUUCE MI JE......
a mi imamo slicno k'o mamma juanita.
i mi smo jedno vrijeme imali ciku na spavanju, samo što sara nije bila agilna k'o hanna da budi ciku, nego bi pomirljivo stavila prst na usta i rekla: pssst!
Jučer ga kod pedijatrice nakon vaganja oblačim, a on meni: Mama, zašto mi obačiš tenisice? ja bi tu ostao. Meni je tu supej!
A minutu prije toga je pedijatricu pitao: Teta, kada ću ja ozdjaviti? :heart:
:love: za Svena!
Na početku ručka prinosim Vanji žlicu, ona je dobro pogleda i kaže: a što to nudiš?
Neva jučer baulja po stanu i traži drugu šlapu. Pritom tiho mrmlja: "šlapa, šlapa". Teta čuvalica ju pita: "Di je druga šlapa? Zovi ju!", a Neva: "ŠLAAAPAAAAAA!!!!"
Sinoć legli u krevet, upaljena noćna lampica i ja ga nešto gnjavim.
Mamaaa! Dosta p(r)ičanja! Gasi keko (svjetlo) i (s)pavanje!
Neki religiozni "skup'. Svi tiho sjede, slusaju hodzu kako uci. Skocila Mejra, rasirila noge i vristi iz sveg glasa "mama, mama. Vidi guza!" :oops: :angel:
Dijete mi je opsjednuto motorima, "bajkerima" i svom njihovom opremom, i takoooo...
I neku vecer jedemo mi, i on jeo ABC sir, pojeli sve, i ponudi mu MM drugi sir:
MM: Hoces vajkrema?
Lima (s upitnikom iznad glave): Bajkera? :lol:
Sinoc pita mene lima
Lima: mama gdje zivi Ivana
Ja: U Preckom
Lima: mama gdje zivi Kristina
Ja: Na Malesnici
Lima: mama gdje zivi Zoran
Ja: Na Malesnici
Lima: mama gdje zivi Luka
Ja: Ajde ti meni reci gdje zivi Luka
Lima (sav ponosan): na nausnici! :lol:
Još jedan:
Sinoć mu opet polako pričam o tome kako će mu doktor vaditi kamenčiće, ali ne danas jer danas idemo samo pričati sa doktorom.
Ulazimo danas kod doktora a Sven odmah: Bok doktor, danas ćemo samo pričati!