~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Čestitam od srca na Mili i malom borcu Dušanu :heart: !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu i da uskoro budete svi zajedno!
Drži se :love:
cestitam ti na bebicama, suborko stara, i saljem ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za malog Dusana da sve prode u najboljem redu i da cim prije budete svi zajedno :love:
Draga Migully, tek sad sam vidjela tvoj post. Čestitam ti na dugo čekanoj dječici. Molim Dragog Boga da tvoje dijete uspije prebroditi tu operaciju i da konačno budete svi skupa i da uživaš u svojoj djeci. Zaista to što prolaziš nije lahko. Moja prijateljica je imala sličnu situaciju sa svojom bebom. Niko nikada nije na UZV primjetio nešto i svi su kao što si rekla prali ruke. Ako Bog da biće sve u redu. Znaj da smo mi uz vas :* :love: :heart:
:love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Dušana
Čestitke Mami i Tati na mališanima. :love:
Beskrajne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Dušana i njegovu borbu na samom početku. Jaki su o ni iako su maleni.
:love:
Iskrene cestitke na tvojoj djecici, a za malenog djecaka upucujem molitve da sve prođe u najboljem redu. :heart: Tebi zelim puno snage da sve izdrzis!
Drži se draga :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe dobro i da uskoro budete zajedno :love:
Čestitam mami i tati na Mili i DUšanu!
Da što prije budete doma zajedno zdravi i sretni :love: !
Draga migully, najprije čestitke na tvojim malim anđelima, a onda jedan virtualni zagrljaj da prođe sve ok :love:
p.s. o kakvoj se rupi na srcu radi? ako znaš dijagnozu napiši, pa ćemo malo iskopati. od mog bratića mali je imao ogromnu rupu na srcu kada se rodio i nije imao jedan bubreg. prognoze su bile da neće do godine dana, no evo ga sad 10 godin, super živ, ne pravi mu više probleme. stoga glavu gore i držim fige do neba :*
migullyy bezboj ~~~~~~ da sve bude dobro, Dušan i Mila :zaljubljen:
:saint: :heart: :saint: :heart: :love: :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Draga Migully,
uz ovolike molitve sve će proći dobro.
Stara suborko, kao što reče Ege, molim za sve Vas a posebno za tvog sina :love:
Draga Migully,teski su trenuci kroz koje prolazis ali pokusaj da tvoja djevojcica ne osjeti tugu koja te opsjeda i pokloni joj ljubav jer zajedno ste jaci i zajedno cete dati snagu malome Dusanu da se izbori za svoje dobro stanje i vas zajednicki zivot..Saljem vam svima skupa a posebno malom Dusanu hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sretan zavrsetak i da sto prije budete na okupu! :love: :heart:
Migullyy Cestitam ti iz :heart:
shlajem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleni Dusan, molicu se za njega da bude dobar i da sve ruzno ostane pozadi vas :love:
Migully draga zelim vam od :heart: da sve ovo kroz sto prolazite brzo prodje i da vas mali andjeo sto prije osjeti toplinu doma!
Drzim fige i molim Boga za malog Dusana i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspijeh operacije
puuno ~~~~~~~~~~~~za malenog :saint:
vama puno hrabrosti da sve izdržite i budete svi zajedno čim prije.
:* Mili vama :love:
Draga Migullyy :heart: ,
suborko iz Maribora,
Svim svojim srcem sam uz vas. :heart: :heart:
Saljem sve vibre ovoga svijeta da sve prodje dobro i da se sretni vratite svome domu~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Budi nam jaka mila jer je to sada najvaznije :heart: :heart:
Do neba za malog borca
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca!
Milion ~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro i da se uskoro vas cetvoro sakupite, oporavljeni i srecni, kao sto zasluzujete...
Mislim na vas i molim se za Dušana :*
držite se :heart:
velike vibre za malenog :heart:
ogromne~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca, da dobije svoju bitku. :heart: :heart: :*
ogromne vibre za malog mišića
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Migullyy,čuvaj se i pazi,trebaš svojoj djeci;želim vam od srca da sve prođe dobro i da se dečki što prije vrate u svoje gnijezdo;milijun vibrica i molitvi za tvog malog,hrabrog dječačića~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga moja, molim Boga da tvom sinčiču bude bolje i da se sve dobro završi. Imajte vjere i skupite snage za sve to izdržat!! :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Cure moje samo da vam se javim,ne stizem od ove male drekavice nista,ima jake grcice i nosamo se stalno.Suprug i sin su otisli u petak u Italiju,cekamo operaciju,najvjerovatnije ce biti u ponedeljak.Javicu cim bude nesto novo,hvala vam svima,ljubim vas..........
Javljaj obavezno novosti. Budite hrabri. Bit će sve u redu. Bebe su veliki borci. :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak :heart: !
:heart: za sinčića.
Za ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedeljak
Vibram svim srcem za mališu :heart:
bezbroj molitvi za zdravlja maloga Dušana
:heart: :heart: :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~