Hvala, ljubim vas :*
Printable View
Hvala, ljubim vas :*
wow koja beta :D
:D :heart: :D :heart:
:D :D :D :D
Bravoooooo :D čestitam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super duplanje :heart:
ajmeeeeee :D :D :D
čestitaaaaaaam!!! neka ti trudoća bude savršena školska!
da samo znaš koliko sam te se puta sjetila :love: :*
znam da jesi draga, citala sam te i pratila redovito :love:
:D čestitam :D
čestitam beta je suupeer :*
curke beta danas 443 :D
Super :D !!!
rotty, čestitam od srca! :D
Cestitam :D
rotty, cestitam ! :D ! :D !
:D :D
savršeno :D
:D
Zelim ti urednu trudnocu, lak porod i preslatku mrvicu!
:love:
samo tako dalje!
super :D
Danas bili na UZV, trudnoca 5+1 :mrgreen: , vidi se pravilna GV smjestena na odlicnom mjestu :D (sto je super s obzirom na moju dvorogu maternicu). Dobili smo i slikicu!
Naravno odmah sam pitala dr. jel vidi kakav hematom, nasmijala se i rekla da nema i da je sve super i dodala da jedino mi sa potpomognute imamo takvih pitanja :roll:
Iduci UZV za dva tjedna kada bi trebali vidjeti :saint: i :heart: .
Sve vas :*
rotty :* :love:
Kada vidim u tvom potpisu sve te silne postupke koje si prošla draga, tako sam sretna zbog tebe. Uživaj u trudnoći. Puno :* za tebe i za malog bebača.
ma bravo :D :D :D :D
Divno :zaljubljen: i moram jos ~~~~~~~~~~~~~~~ za mali :heart:
rotty ,super vijesti :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
rotty, odlične vijesti, samo tako školski dalje :heart:
:D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~ da bude do kraja sve ovako školski
Za :heart:
obožavam ovakve prelijepe vijesti!!
Rotty čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za :heart: , prekrasnu trudnoću i prelijepi porod!! :love:
Super.Sada si mi ulila još više nade za mb. :heart: :heart: :heart:
Citiraj:
rotty prvotno napisa
krasne vijesti, još jednom čestitam!!! Uživaj i stvarno nakon ovakvog potpisa zaslužila si!!! :*
Hvala vam drage moje, svakoj od vas zelim ostvarenje snova a sebi zelim dosadnu "nista za prijaviti" trudnocu.
Prosla sam tri klinike i Maribor stvarno zelim izdvojiti, ne zbog naseg dosadasnjeg uspjeha (kazem dosadasnjeg, jer pravi ce biti kada bebica ugleda svijet) vec zbog neceg drugacijeg...mislim da je to osjecaj sigurnosti. I prije plusa na testicu MM i ja smo se dogovorili da uvijek u buducnosti samo Maribor.Ja uvijek idem glavom bez obzira, a MM razmisli dva puta prije nego odluci i napravi, no u ovome smo se slozili od prve. Ne bih htjela da netko misli da omalovazavam druge,naprotiv, i mi u Hrv imamo odlicne strucnjake i ljude koje se trude, ali to je moje iskustvo.
Pusa svima.
Uživaj u svakom danu... vjeruj mi, tako brzo prođe!
Hej super draga za Maribor, bravo. I mi imamo termin za knzultacije 09.03.2009. i onda godina čekanja. Ali kada vidim tebe i tvoj uspijeh, ta godina mi neće biti teška za čekanje.
:* :love: :*
:D :D :klap: :klap: i ~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:
Ma neka si ti draga uspjela, a gdje si uspjela to je tako nebitno, ja bi i na kraj svijeta išla samo da imam priliku, a do sad je nažalost nisam imala i ko zna kad ću, ali nadam se!!! :* :love: za tebe i bebača!!!