Citiraj:
Trina prvotno napisa
Citiraj:
piplica prvotno napisa
Lani smo apartman za četiri osobe platili 85 eura na dan i bili smo zadovoljni, novo opremljen, klimatiziran, 50 m od plaže.
Predlani smo platili 65 eura na dan, ali nismo bili zadovoljni sa apartmanom, jedino dobro je to što je bio na samoj plaži, okrenut prema zapadu, pa smo imali terasu sa najljepšim pogledom, ali interijer je zaista bio predpotopni.
:shock: nemoj me zezati. Naše cijene su 30 eura manje (od ove gornje cijene) za špicu sezone pa sam mislila da je možda puno. Ajde baš mi je drago na ovoj informaciji
ja još nisam našla smještaj ispod 100 eura, a da je krevet dovoljno udoban da se stvarno mogu odmoriti.
prestara sam za jeftine apartmane s krevetima iz sedamdesetih, gdje su madraci gazdama služili 20 godina, pa su onda stavljeni gostima, tek "da se ne bace".
mrzim smještaj gdje se vidi da je sve sklepano od stvari koje susjedu, rođaku... nisu trebale.
ako imam novca, platim.
ako nemam, ne idem nigdje i gotovo; bolje ću se odmoriti kod kuće ne radeći ništa nego preokrećući jastuk cijele noći, e ne bih li našla neki položaj koji me neće žuljati.
ne želim sliku Svete Marije iznad kreveta, ali ni babe Ane i barba Mate na dan vjenčanja.
ne želim frotirne plahte u koje se uvuče kakva dlačica rutavog talijana koji je tu bio prije nas.
ne želim beštek koji ostavlja metalni okus u ustima.
ne želim bojlere kojih se bojim jer im je odavno amortizirana cijena.
o onim dekama i regalima sam već pisala.
uglavnom, teško je imati zadovoljnog gosta, ako je taj gost zahtjevan.
ali, zašto ići na godišnji negdje gdje će mi biti lošije nego kod kuće?
odavno sam prerasla vrijeme kad mi je bilo dovoljno samo more.
a sada, otkako su djeca tu, kriteriji su još viši jer moram paziti i na udobnost i na sigurnost i na blizinu plaže... i da plaža nije stjenovita, i da ima plićaka...
elem, toliko sam zakomplicirala da mi je stvarno bolje ostati kod kuće :lol: