Re: Ovaj forum je postao...
Citiraj:
rinama prvotno napisa
....razočarajući.
:(
U zadnje vrijeme kad krenem čitati bilo koju temu dođe mi zlo. Najviše od svega iritira me ponašanje prema forumašicama sa malim brojem postova, tek pristiglim, otvore neku temu, a horda "starih" izrešeta je, a ona jadna više nezna kaj piše, pa saspe i kaj treba i kaj netreba, pa je na kraju ismiju, otprate :shock: , :roll: i :lol: . A mnoge od njih se više nikada ni ne jave.
Sramota.
Mislila sam da su ovdje svi dobrodošli, da se svima može i u ljepšem tonu objasniti neke stvari. Zanimljivo je kako se sve naglo "opametimo" kako nam broj postova raste i sve postanemo savjesne, upućene, znamo sve o autosjedalicama, o dojenju, o hodalicama....
Nemogu vjerovati. Nema ovdje više ništa ljudsko, izgubila se ona draž.
I nikako nisam mogla shvatiti zbog čega su se neke forumašice pozdravile sa ovim forumom (Luna Roco,maria 71,ronin...) i prestale se javljati, a čitajući kako ste "oprale" ovu ženu kojoj se dijete opeklo na vruću kavu, shvatih da se neka nova struja uvukla u ove redove.
Sve neke pametnice.
Pa eto i vama jedan :shock: i jedan :roll: i :lol: za kraj, jer ste stvarno katastrofa. Ovdje nitko ne navraća bezveze, svak nosi neki svoj križ, a kako suosjećamo sa nečijom situacijom, ustvari govori kakvi smo ljudi ili neljudi u biti.
rinama eto ja sam jedna mlada nedavno pristigla forumašica. I ovo o čemu pričaš djelomično je istina, ali ja to ne gledam tako negativno kao ti. Kao i u životu, kada dolazim u novu brojniju sredinu ovdje sam došla sa oprezom i sa spoznajom da ima puuuno onih koje su tu već doma. Bilo je svega i doživljavala sam da mi netko i spočitne mali broj postova pa kao štajaznam o svemu. Ali meni je to normalno. Na takve zlobne komentare nisam iodgovarala. Istina sada da, ali i ja se vodim autocenzurom iako su mi postovi hrabriji nego na početku. Ali meni je opstanak ovdje malo i do karaktera, jer zašto bih zbog nekoga tko si umišlja da zbog par tisuća postova može meni skresati svaštau meni izazvao osjećaj da nisam dobrodošla.
Sami gradimo svoj ugled i sami se ovdje logiramo.
I zar kad netko upozna nekog novog ili dođe prvi dan u firmu gdje radi puno ljudi, pa zar prvi dan odmah počneš ajde svi u ..., i ti tamo šta buljiš..., i šta me gledate... Ja mislim da ne. Samopouzdanje raste sa svakim novim radnim danom. Neki se u tom poduzeću prema tebi postave kao prema balavici, neki te prihvate.A sama trebaš raditi na sebi i svom opstanku. I naravno da sam nakon skoro 800 postova postala hrabrija, i ne dam da mi svatko kaže svašta i da sam upoznala kako bi post koje forumašice mogao izgledati.
Ja isto mislim da se događa to što govoriš, ali ne vjerujem da je zlonamjerno, i smatram to normalnim kako u stvarnom životu, tako i u ovom virtualnom.
A tko se sa time ne može nositi, a lijepo log out, i mirna duša.
Meni je razočaravajuće to što velika većina forumašica ne pročita ni slova od pravila, pa dođe ovamo i sama izazove buru postova koji djeluju kao da ju je netko isprašio. Jer doći i na prvom postu pitati koje je AD najbolje i još spomenuti ime...
To je samo dokaz da se pravila ne čitaju. A da se čitaju bilo bi od prvog posta manje nesporazuma.
Re: Ovaj forum je postao...
Citiraj:
nenaa prvotno napisa
I zar kad netko upozna nekog novog ili dođe prvi dan u firmu gdje radi puno ljudi, pa zar prvi dan odmah počneš ajde svi u ..., i ti tamo šta buljiš..., i šta me gledate... Ja mislim da ne.
Samo kao komentar:
I ja sam mislila da ne, ali sam se nažalost uvjerila uživo da je sve moguće i to kod sebe na poslu, tako da se nebi čudila da i ovdje ima ljudi koji su hrabriji jer se skrivaju iza svojih nickova...ali ja to ne bendam puno i to je to.
Bitno mi je naći neki svoj interes i smisao boravka na forumu, jer to je ipak neko moje vrijeme koje odlučim potrošiti ( ponekad oduzeto mom sinu i mužu ) pa kaj da ga trošim uzalud.
Rađe ću izvagati u šta mi se isplati uložiti trud, a ne da se javljam i gdje treba i gdje ne treba.
Mada opet, potaknuta onim da netko ne bude osjetio da je ignoriran ili ne shvaćen svaki put pogledam neodgovorene postove i na one za koje mislim da mogu dati imalo smislen odgovor ili bar podršku dok se netko ne javi, stavim post tako da se zna da je osobu netko i doživio, to su neke početne traume koje su s vremenom nestale ;)
Šta je mogu, još sam osjetljiva na to, ali ne mogu baš glumiti Majku Terezu pa nekako žongliram :joggler: