gledali i ja i mm... bilo je kratko, ali slatko!Citiraj:
mikka prvotno napisa
Hvala RODE!!!
Printable View
gledali i ja i mm... bilo je kratko, ali slatko!Citiraj:
mikka prvotno napisa
Hvala RODE!!!
Prekrasno je citati ovaj topik :D
i meni se cinilo da je to samo prvi dio, zaista mi je zao da nisu uvrstili AS i jos neke projekte, ali to bi onda bila cjelovecernja emisija :mrgreen:
Vjerujem da je neki upload u tijeku i da ce ubrzo netko staviti link.
I meni je žao što nemamo takav prostor, ali u tromoj Slavoniji, bojim se da je to čista utopija. U Osijeku trenutno imamo pet redovnih članica udruge. Jedna se seli, jedna uskoro rađa, a jedna je trenutno neaktivna zbog nedostatka vremena. S takvim kapacitetima, sjajno je i ovo što uspijemo napraviti...Citiraj:
sonata prvotno napisa
:love:
Ma da, svakako! Nisam htjela da ispadne da se zalim :love:Citiraj:
saška prvotno napisa
Vec i ove radionice i pregled autosjedalica je puno vise nego sto su zene imale prije. Pa malo po malo, valjda cemo i mi jednom...
Ja sam prepoznala Fiji, jer sam joj pročitala priču s poroda i onu sa sisama svinje sam čitala na forumu, ali nisam zapamtila čiji je to bio biser... i odmah poslije emisije tražila, ali nisam našla...
I sad bih opet rado pogledala emisiju tako da mogu isprintati Mukicin spisak i usporediti... :lol:
Nema snimke baš niko? :(
mogao bi netko poslati link na ovaj topic urednici emisije da nam opet pusti :mrgreen:
Gladala tj. gledali.
Super ste bile.
Čak je i moj Borna odmah "tražio" cici tako da smo pol emisije gledali cicajući.
Jučer sam se ždrala što me savladao umor pa sam zaspala popodne, ali me na sreću naša ljubav jutros probudila dobrim kickom u rebra i po bubregu točno na vrijeme za reprizu.
Viš ti te bebe u trbuhu! znaju one kada treba!
Emisija je bila odlična!
A ona mama koja ulazi u rodu s bebom i djevojcicom i ljubaka se s curama sam ja. :oops:
Osim BusyBee i njenih manekena, pričala je i VeranaV, u fuksija rodinoj majici.
Vide se i poslid, ra i kailash.
ono s jaknom i kosom? ljepotica i slindravac? :heart: :heart:Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
Hvala, hvala.
(Ja cijelo vrijeme gledala u svoje velike cice, malo su se prepunile taj dan. :lol: )
Je.Citiraj:
coccinella prvotno napisa
Ma sve su cure bile super.. a fidji prsti pozitivnom energijom, zar ne. :heart:
ja obicno ne gledam/primjecujem takve "detalje" :mrgreen: , ali u uskoj rodinoj majici, ne mozes ne vidjeti/gledati.Citiraj:
Fidji prvotno napisa
samo su podcrtale vrlo sugestivan nastup. :)
djeca su ti preslatka. :)Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
Pa zar niko da stavi na Youtube :cry:
scenu u kojoj Fidji objasanjava kako je primila svoje dijete po porodu necu zaboraviti ja mislim nikad :zaljubljen:Citiraj:
I X na Strobery Shortcake!
dokumentarac je bio odlican :klap:
Uspjela pogledati!
Odlicno! :)
Bravo :D hoćemo cjelovečernji film :D Odlično je napravljen dokumentarac - a sve cure su bile... ma, savršene :*
Meni je bio prekrasan dokumentarac :heart:
Ne smeta mi sto nije bilo autosjedalica i hrpa drugih aktivnosti kojima se bavimo (sa srcem i gustom :heart: ) jer, brate, tolko toga se u rodi radi da ne bi trosatni dokumentarac bio dosta :mrgreen:
Prekrasno mi je bilo vidjeti i malu skolu dojenja i radionicu za porode s hrpom prekrasnih zena koje zrace snagom i energijom, ukljucujuci i polaznice radionice. To su mame koje mijenjaju svijet za mame koje dolaze :heart:
Cure, sve ste bile super, ali Fidji me stvarno oduševila sa svojom pričom o porodu i uopće mi nije palo na pamet da ti gledam sise
I ja cekam, nadam se da ce netko staviti, tako mi je zao da nisam uspjela pogledati :(Citiraj:
triplemama prvotno napisa
Odgledala sa ( slučajno ) zadnjih deset minuta kad sam došla s posla!
Cure, bile ste odlične! :D
Sveki vas je gledala, kaže mi- Jesi vidjela, jesi vidjela kako rađaju u Varaždinu, imaju i neke stolice i sve...Baš je bila oduševljena
file ima 416.098 KBCitiraj:
mandarinka prvotno napisa
jel moze uopce toliki na youtube?
trebalo bi ga "isjeckati" pa uploadati u više dijelova
našla sam ovo pa ako se netko zna time služiti ..
Neznam jel se to smije (zbog autorskih prava).
ovo :P :mrgreen:
Ovako su napravili drugi:
http://www.rojcnet.hr/?q=node/114
Citiraj:
Emisija o Rojcu emitirana na HRT: MIJENJAM SVIJET MJESTO ZVANO ROJC
Jučer je na HTV1 emitirana emisija Mjesto zvano Rojc u serijalu Mijenjam svijet u režiji Jasne Zastavniković. Najava dokumentarca koji objavljuje HTV:
"Golemi kompleks vojarni bivše JNA Grad Pula dodijelio je mladima za Projekt Rojc kojemu je cilj okupiti sve gradske udruge i stvoriti multimedijalni centar civilnog sektora. Zgrade, kojima su nekada hodali đaci austrougarske i talijanske pomorske škole, marširali mornari ratne mornarice bivše države, a u vrijeme Domovinskog rata u njima privremeni dom našle stotine izbjeglica i prognanika, posljednjih desetak godina osvaja niz pulskih nevladinih udruga, kulturno-umjetničkih društava i sportskih klubova.
Emisija donosi priču o brojnim aktivistima Rojca te o povijesti i sadašnjosti ove kreativne tvornice i kulturnog središta Pule."
Snimku hrtovog web streama emisije izrezanu u tri datoteke pogledajte na: http://www.youtube.com/watch?v=GCG3h_tNtkA
...a za originalnu snimku izvorne kvalitete kontirajte autoricu te nositelje autorskih prava.
By ivicap at 11/11/2008 - 14:29 Dodaj novi komentar
Gledala sam. Bilo je odlično!!!
Ako se ni pri kraju treće stranice nije našao nitko tko bi nama neukima :( mogao to youtubirati, da konačno i mi odgledamo toliko hvaljenu emisiju, neće mi drugo preostati nego ići potražiti vezu na televiziji!
Stavit ću kasno večeras.
Jeeeee, jedva čekam!
Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Jeeeeee :D :D :D
I ja sam uspjela pogledati - bile ste super! :D Meni je bilo jako dirljivo i toplo sve prikazano - i super da nije bilo nikakvih voditelja, komentatora, moderatora... sve je bilo lijepo i edukativno. Nadam se da su gledale i neke mlade mame koje nikad nisu čule za RODU. ;)
nestrpljivo čekam...
imala sam jaku volju pogledati reprizu (u 4.10 ujutro!), no eto san je bio jači. :)
Nakon što sam totalno pozvizdila s youtubeom (em cjepkati u tri dijela, em je prvi dio išaooooooo pa sam prekinula nakon 2 sata), našla tu:
http://video.yahoo.com/watch/4518012/12106578
odgledala i sviđa mi se.
moram priznati da me iznenadila minutaža, do sada je sve nešto bilo na par minuta tako da je ovo stvarno super.
Super, baš ti hvala :love: :*
Amalthea hvala!