Nije važno koliko je koštao, ako možeš izdržati do ujutro...Citiraj:
chokolada17 prvotno napisa
Ako ne ja sam poprilično sigurna da ti već toliko kasni da će se vidjeti iz aviona. Ili jedna ili dvije crte.
Napravi po vlastitoj savjesti.
Printable View
Nije važno koliko je koštao, ako možeš izdržati do ujutro...Citiraj:
Ako ne ja sam poprilično sigurna da ti već toliko kasni da će se vidjeti iz aviona. Ili jedna ili dvije crte.
Napravi po vlastitoj savjesti.
Evo napravila ja test... I sad sam se sva zbunila :? Ima jedna velika crtica ali i jedna jedva ali jedva jedva vidljiva mala, i sad neznam dali je i to crtica ili nešto drugo, nemam pojma! A napominjem da se ta druga vidi samo pod određenim kutem, i tako da se stvarno JAKO zagleda u test :?
Ako je vidljiva i druga crtica, vjerojatno je trudnoća.Citiraj:
ajde sutra ujutro opet napravi test, ili za par dana...(ako imaš živaca čekati to bi ti bilo najbolje)
I ja kažem ako se vidi i druga crta onda je trudnoća. Ali da nisi ti toliko analizirala i gledala pod raznim osvjetljenjima i kutovima, pa vidjela mali kanalić odnosno urez gdje bi trebala poplaviti crta. Ja sam to jednom tako protumačila kao trudnoću, ali to je bila samo brazda koja je tamo da poplavi i prostim okom se vidi samo ako ga toliko analiziraš pod svakakvim kutevima da napneš oči do bola. Ako je ta druga zapravo plava pa i najbljeđa crta, onda je trudnoća.
I griješe testovi koji su sakrili postojeću trudnoću, ali ne i testovi koji su je pokazali. Ako imaš drugu crtu moraš na pregled da ustanovite trudnoću i sve što uz to ide.
Ponovit ču ja test za par dana... Ma ovo je stvarno mala mala crtica! Zato i pitam... Može bit da je to mjesto gdje treba ići druga crtica! I čini se jaaako blijedo plavom!
Potpis na ovo! Ja sam isto tako jednom zabrijala da sam trudna jer sam svim silama htjela vidjet crticu pa sam isto tako tu brazdu protumacila.Citiraj:
nenaa prvotno napisa
Kvragu, bas sam se veselila da cemo danas znat ziher!
Ponovi test, nema druge...Al mozda da pricekas jos koji dan. I ako ikako mozes, uzmi onaj malo skuplji test.
chokolada, drž se, šta god da je. uz tebe smo :love:
Cure se ovdje zaista trude sve ti objasnit pa se iskreno nadam da nas sve ne zafrkavas..jel mi sve to pomalo lici bas na to...
Ako si zaista truda zelim ti svu srecu svijeta.. :heart:
Nee, ne zafrkavam se! Neču da ispadnem sada tu neka prevarantica :oops: Uostalom imam 17 i nije mi na kraj pameti bilo visit po forumima poput rode i nekoga zezat! Kako da dokažem da se ne zezam? :?
Nažalost i ja sam to još jučer pomislila i zato jedva čekam rasplet, jer želim čuti rasplet.Citiraj:
draga prvotno napisa
Čokolada17 jedva čekamo
pa mislim i da nas zeza nije da mi je neku bol nanijela
MA ok nije nam nanijela bol..ali ja prva nebi voljela saznat da me zeza netko kome sam se potrgala pomoc i neke stvari objasnit - kao sto cure ovdje zaista jesu!
Ali ok, Chokolada ako kazes da ne zezas nemam drugo nego da ti vjerujem.
A ozbiljnost ces dokazat tako da odes doktoru i doznas jesi li trudna ili ne. ;)
U svakom slucaju - sretno!
Ne uzrujavaj se, i nije važno da ti nama nešto dokazuješ. Mi nismo važne. Idi na pregled, ne troši novce na testove jer ćeš na kraju opet vjerojatno morat doctoru.Citiraj:
Ja sam nestrpljiva, i akose preseliš na pdf. trudnica rado ću ti i tamo pomoći svojim iskustvom.
Polako.
Pa meni ste u ovome trenutku jako, jako važne! :) Ma prvo ću vidjeti kad se mogu naručit kod njega, a ako to bude za dugo vremena onda kupujem još jedan test, i testiram se ujutro!
Joj sad gledam ovaj test cijelo vrijeme i vidim crticu iste debljine kao i ta što se odmah pojavila, i blijedo plave boje.... A nemogu si to umislit... Sad me ta crtica baš živcira :x
test se gleda unutar prvih 10 minuta (čak i manje). ovo kasnije ne vrijedi tj. nije više relevantno.
po simptomima o kojima pričaš i po jedva vidljivoj crtici meni se čini da je vaš puknuti kondom pogodio pravo vrijeme.
a jel postoji kakva šansa da nam uslikaš i pokažeš tu crticu?
ako se crtica vidjela bez naprezanja onda i jesi trudna ali ako je moraš mjerkati pod razno raznim kutevima te je vidljiva kao sjena,ništa od toga....ja sam si znala umisliti crticu kada sam jako htjela bebu :) I by the way ovo sa uslikavanjem testa mi zvuči kao dobra ideja :mrgreen:
Nažolost nemogu ju slikat... Mislim mogu ja uslikat ali ona se nevidi na mobu! Vidi se samo jedna... Ona je jaako mala! I blijeda! Mogu vam slikati tu jednu :mrgreen:
de ti to slikaj mozda i vidimo sta,i moja je bila blijeda pa rodila se viktorija,jer je bila rana trudnoca zato i jeste blijeda
Jedna slka ne treba već obadvije da budu vidljive na testu :P jedna je test crta koja mora biti izražena kao potvrda da je test ispravno proveden-a druga je crta crta trudnoće-dakle pojavi se ako si trudna...slikaj nam cijeli prozorčić 8)
ovo je napetije od prve polufinalne večeri na dori.
I moja je bila blijeda ali opet jasno vidljiva -samo svijetlija u oba slučaja kada sam ostala trudna-nekoliko dana po kašnjenju menstruacije :)
Chokoladica a onda opet piškit ujutro ako nemoš dočekati pregled kod ginekologa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude kako ti želiš!!! :love:
slažem se 8)Citiraj:
melange prvotno napisa
Evo sada ću vam slikat, samo da sad nađem test pošto je več u smeču, ali za vas je pa... :P a kako da stavim tu sliku?
http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00976.jpg Valjda sam dobro napravila :? Ali ništa se nevidi jel je taj test u nekoj plastici i jako mi ga je teško uslikat, a bojim ga se izvuč van da ga nebi uništila!
Meni se na Clearblue plusić jako slabo vidio, a rezultat mi se dreči u krilu :)
http://img13.imageshack.us/my.php?image=dsc00980x.jpg evo još jedna, ali teško mi je lijepo uslikat, sigurno ništa nevidite :(
Po meni se vidi bljeda crta,mislim da je to to :D :lol: čestitam! :love:
ja bi u prvi mah rekla da se vidi, a u drugi da ne
:?
iskreno nisam pametna
I ja sam odmah vidjela crtu, blijedu ali ipak crtu! Mislim da bi trebala na pregled...
ja ne vidim ni jednu crticu...sve mi mutno...idem po naočale 8)
izbliza se skoro i ne vidi,al probaj se odmaknuti malo dalje od kompića pa se vidi,bljeđa od kontrolne ali izgleda da je t :P
draga moja ovo su 2 crte znaci trudna ponovi sutra ujutro sa prvom mokracom ali za mene je i ovo dovoljno :D
stavila sam cvike, približila se kompu, udaljila se od kompa, monitor namjestila pod svim kutevima... Vidjela sam jednu crtu i nešto što bi možda mogla biti još jedna crta :/
chokoladica draga, nikakve ti koristi od nas, proglasit ćemo te trudnom :mrgreen:
ajde ti ponovi test za par dana pa ćeš biti sigurna (a i mi...jer ovo postaje napetije od santa barbare...jesi trudna nisi trudna, ma jesi, ma nisi...) :lol:
Ići ću kod doktora, naručujem se što prije.. Ali mi se čak čini da je na slikama crtica i više vidljiva nego ovako, golim okom :/ Ma neznam, bacila sam ga u smeće i neču se zamarat više! Ponovit ču test još jednom, i kupit neki skuplji! Jel ga dobro odmah ponovit, mislim da ga sutra kupim pa napravim u nedjelju, ili ipak malo pričekat?
Meni je ovo jedna od simpatičnijih tema,ono jesi-nisi-pa još ću pričekati-pa daleko mi apoteka-pa na kraju vidi ti 2 crte :D
Pa, ak hoces bit 100% sigurna onda pricekaj jos koji dan, a ako nemozes izdrzat, ponovi cim prije.Citiraj:
I MM vidi drugu crticu! :mrgreen: