pridružujem se :love: :heart: :saint: :love:
Printable View
pridružujem se :love: :heart: :saint: :love:
Nisam vidjela ovu temu ranije..
Ali koga zanima..
Postoji molitva Sv Marti. Moli se jedna molitva 9 utoraka (kroz molitvu se kaže za šta moliš) i znam puno slučajeva gdje je Sv Marta pomogla, odnosno, čak i prije isteka tih 9 utoraka žene su uspjele vidjeti svoj +.
Meni je sutra četvrti utorak da molim, pa ako koga zanima, mogu Vam na pp (ili ovdje ako ne kršim pravila) staviti tu molitvu.
A za one koje ne znaju, za laku i bezbrižnu trudnoću i porod, i općenito za sve u trudnoći, moli se Sv.Ani :heart:
alkemicar, ako ne objavis ovdje, moze meni na pp.
Iskreno, ne vidim razlog da bi objavljivanje pravilo problem, to nije reklama ;)
U potpunosti potpisujem i ja molim ovu molitvu 9 utoraka SV MARTI pa ako neko hoće na PP može,a što se tiče zajeničke molitve može u 22 :*Citiraj:
alkemicar prvotno napisa
ja bih molitvu SV.MARTI :)
Može na PP
ja sam uvijek mislila da je sveti ante zastitnik buducih majki... izgleda da i je:
Sveti Antun Padovanski prijatelj i Svetac kako ga danas nazivaju i slave, svetac koji je svojom žrtvom, odricanjem i molitvom bez sumnje sličan Isusu, svake godine tradicionalno se obilježava. Slavi se kao zaštitnik siromaha, budućih majki, pomoraca, ribara, starih i nemoćnih ljudi, žetvi, konja, izgubljenih stvari, pošte, gladovanja, Portugala.
bila sam u bazilici svetog ante u padovi... predivna je. u centru bazilike se nalazi vrt sa meni najdrazim stablom usred vrta - magnolijom starom 180 godina.. velicanstveno...
zbilja prekrasna ideja
pridružujem se i veselim trenutku s vama u 22
:heart:
ja sam i do sad bila vrlo ganuta u svojim duhovnim trenucima kada
bih pomislila na sve vas .... sada je to konkretno zajednički u 22 ...super...
neka nam zajednička molitva da snage za ovaj naš put... :love:
To se inače zovu-devetnice i moli se i posti 9 utoraka.Inače ja prakticiram Sv.Anti a ove godine počinje devetnica 17.3. i traje do 13.6.U to vrijeme utorkom sam samo na kruhu i vodi,platim jednu misu,jedna ispovijed.Ovo mi je preporučio jedan fratar nakon ispovijedi.Mislim da je bitno zajedno se moliti u isto vrijeme za isti cilj a ako je to snažno i iskreno mislim da su onda svi svetci s nama. :saint:
Pitam se samo hoće li biti dovoljno mjesta u rađaonicama?!!! :lol:
darcy-marcy ja večeras specijalno za tebe u 22(jednu kratku)
Molitva Svetoj Marti
*Devet utoraka moliti se Svetoj Marti dok gori posvećena svijeća (svijeća ne može biti uvjet ali može biti popratni element koji nas upućuje na sabraniju i skrušeniju molitvu).*
O, Sveta Marto, ti prekrasna, uzimam pribježište u tvojoj pomoći uzdajući se u tebe da ćeš mi pomoći u nevolji i podržavati me u mojim iskušenjima. Kao zahvalnost obećavam ti da ću posvuda raširiti ovu molitvu. Ponizno te molim da me utješiš u mojim brigama i teškoćama .
Uz veliku radosti koja ti je ispunila srce kad si u svom domu u Betaniji pružila utočište Spasitelju svijeta, molim te zagovaraj i pomoli se za moju obitelj i mene da sačuvamo Boga u svojim srcima i da budemo pošteđeni oskudice, da zavrijedimo dobivanje lijeka protiv siromaštva, a osobito te molim za milost prije svega od one brige koja me trenutno pritišće… ( tu kažemo nakanu za koju molimo.)
Molim te, spasiteljice u svojoj nevolji pobijedi teškoće kao što si pobijedila zmaja sve dok ti nije ležao pod nogama.
Izmoli: Oče naš...
Zdravo Marijo...
Slava Ocu...
I 3x «Sveta Marto moli za nas».
Upravo ovako :love: :heart:Citiraj:
marti_sk prvotno napisa
htjedoh reći.. ja sam katoličke vjere, ali mislim isto k'o i ti.. jedan je Bog za sve nas
i iskreno vjerujem i u Sv.Martu, a i u sve Svete da će biti uz nas u ovoj našoj grupnoj molitvi
Baš mi je drago da je otvorena jedna ovakva tema, jer meni je upravo vjera dala snagu za dalje
Onaj na Nebesima sigurno zna zašto su stvari kakve jesu i kad će nam osvijetliti put kojim trebamo ići i pomoći nam u tome
Draga Pčelica2009,
Ne znam čime sam to zaslužila, ali ti veliko hvala od srca. Moja prijateljica Marija ide na UZV sljedeći četvrtak, da se vidi je li bebica unutra u vrećici, pa molim te imaj i nju na umu. Bilo bi dobro kad bi ove koje uskoro rade test to najavile, da ih stavimo poimence (pseudonim) u molitvu. :*
evo drage moje ja sam u postupku idemo po smrzliće u Prag pa se preporućam u vaše molitve a ja sam i dalje s vama u molitvi za vas :heart: :saint:
Kako je lijepo kada znaš da ne moliš sam i kada osijetiš u srcu da još puno njih moli s tobom i za tebe :* cure divne ste.
Ja molim MOLITVU PRESVETOM SRCU ISUSOVU i tu prikažem svoju dušu,nakane i brige.Spomenem se i svih vas,večeras sam vas spomenula svaku posebno.
iva77 :*
Prva si se sjetila kako bi pomogla svima-to je rijetko da se netko sjeti.Usput več dvije večeri zaspem prije 22 jer me hvata :sick: i iscrpljena sam poslom,ali večeras ću si naviti alarm.
Drage moje,
Sretna 35 je NAŠA PRVA TRUDNICA!!!
Pčelica2009,
Mislim da ti je najbolje da se ti prvo izlječiš, a onda kad se odmoriš nastavi s nama moliti. Neka ti tvoja trudnoća bude na prvom mjestu, čuvaj se, neće ti nitko zamjeriti. Ozdravi i idemo u nove pobjede. :love2: :?
I, usput, hoće li mi netko objasniti što je mb?
Pardon, ovaj s upitnikom je trebal doći iza mb-a. :oops:
drage moje cure ja sam se svake večeri pripremala i nastojala pridružiti molitvi, međutim, uvijek zaspala
očito je naš dragi s nebesa prepoznao moje iskrene namjere
i dalje ću nastojati biti s vama u 22, ali ne zamjerite ako zaspim, ova količina pospanosti ukazuje na trudnoću
Darcy,to ti je oznaka za Maribor.Citiraj:
darcy prvotno napisa
iliti maribor 2010. jer sam poslala papire pa ne znam točno termin-zato upitnik.
To sam si i mislila, ali kad sam vidla mb pod upitnikom, pomislih - da nije to neki postupak za koji ja ne znam? (Jer sam ja tek imala 1 AIH), pa ne zamjerite. :lol:
Sretna 35, samo ti spavaj sa svojom bebom, ti si ionako već blažena (u blaženom stanju). Jako mi je drago zbog tebe i nadam se da će nas biti sve više.
Uživaj i odmaraj.
P.S. Nemoj uzet previše šampanjca, da beba ne vidi duplu mamu. :lol:
Eto vidiš Darcy kako se odgojiteljice nađu.Znala sam da nešto imamo slično. :*
Ja sam defektologica, ali obje radimo u vrtiću. :*
i ja se pridružujem molitvi :* iako već molim svaki dan,ali još ću onda posebno u 22 h. :love:
cure, jeste primijetile da ko da se povećao broj novih trudnica otkad smo udružile molitvu,ovaj tjedan Andream,maja,sretna 35, demi , ne znam dal sam kog još zaboravila ali rezultat je tu. :D :D . a ja vjerujem da će biti iz dana u dan sve više sretnih vijesti. :love:
Citiraj:
mimi3 prvotno napisa
točno mi je sad to palo na pamet :saint:
molitva ide dalje,i sve nas je više u njoj.
a bit će i više :saint: :D :D :D
Baš mi je drago da ste to napisale, jer sam ja znala samo za Sretnu. Hvala vam za poticaj i novu nadu! Čestitam svim trudnicama od srca. Baš me zanima kome bu sljedećem puknul (mislim šampanjac)??? :D
Obično ne mogu biti s vama u 22 h,ali pomolim se čim smognem vremena.
U bilo koje doba dana sam u molitvi s vama :love:
ja pazim da vam se pridružim svake večeri u 22
tad prekidam sve i povučem se
moram priznati da mi je osjećaj biti
s vama zajedno u molitvi fantastičan...
izgleda da imamo još jednu trudnicu-lezanka sa priv.klinika. :D
i ja obožavam vrijeme zajdeničke molitve, imam osjećaj da smo sve u jednom zagrljaju :D
Još jedna cura nam se pridružila u moolitvama ali nema računalo pa se ne može javljati:-)
Huuuuuuuuuuuuura za novu majčicu :D i za novu prijateljicu u molitvi :saint: . Ja mislim da ih je još puno koje nisu registrirane, a koje su nam se pridružile u molitvi (po broju pročitane poruke). Već mi je pomalo postalo smješno, jer čim dođem s posla doma, odmah mislim kad će doći 22, da budem s vama. :*
mene je prošla faza žestokog spavanja i eto me s vama već dvije večeri i nastavljam
:*
i ja se pridružujem :heart:
jupi :D :D :D :D :D neka nam i dalje ove molitve pomazu :saint:
:D :D :D :D samo tako dalje!!!! da se isprazni lista čekalica i da bude sve puno trudnica na forumu :D :D :D :D :saint: :saint: :saint:
ovo stvarno pomaže :*
http://www.ver.hr/molitva2.htm
prekrasno... :love: upišite što vam je na srcu, svoju molbu dragom Bogu i sv. AntunuCitiraj:
Napišite nakanu svoje molitve.
Vaše će molitvene nakane biti proslijeđene na adresu urednika Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskoga.
Urednik će ih prikupiti i ponijeti sa sobom na grob sv. Antuna u Padovu, gdje će za sve vaše nakane moliti i prikazati sv. misu.
Vaša će se molitva pridružiti tisućama drugih vjernika diljem svijeta.