Super za malog leptirića :zaljubljen:
Printable View
Super za malog leptirića :zaljubljen:
:zaljubljen: prekrasno
:zaljubljen:
preslatko :zaljubljen: bravo za leptirića, a ti buduća mamo lijepo se opusti i uživaj u turdnoći :*
kiara uživaj draga, stvarno predivno zvuči tvoja priča o :saint:
čestitam od srca :heart: :D :D
uživajte u svakom danu :*
evo nas opet! danas smo bili na kontroli :saint:
veliki smo 54mm i to je 12tj po uzv :heart: moje malo
jako smo živahni ,pa nas je teta doktorica jedva izmjerilaaa :mrgreen:
ali,ima jedan problemčić-meni su jajnici i dalje isti,zapravo ko da se baš i ne smanjuju,ali hvala Bogu cista više nema. pa me sad dr.poslala na bolničku obradu i hospitalizaciju. rekla je neka budem malo u bolnici zbog tih jajnika da mi ponove sve pretrage,ali da je inače s bebom sve u najboljem redu :naklon: samo ,poznavajući ove u bolnici,bojim se da me ne zadrže dugo, a vani je tak lijepo vrijeme :roll:
ja se stvarno osjećam super i već sam počela malo pomalo kuhati i tak neke sitnice,ali sad opet krevet i samo krevet. ali nema veze! sve ćemo mi to izdržati za naše bebulince!!! :saint:
sutra ujutro idem na pregled,pa ako se ne javim sutra,znači da su me zadržali.
nadam se da se uskoro opet pišemo!!! :love:
svima vibrice za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:* :*
kiara super za bebicu :D
a za jajnike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: da budu super, da izdržiš u bolnici
kiara super da bebica lijepo napreduje! :D :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~ da i ti budes ok i da ne moras ostati u bolnici!
:love: :* :heart:
Kiara, bravo za živahnu bebicu :dancingfever: :dancingfever:
a tvojim jajnicima poručujem nek se odmah izvole vratit u normalu tak da vi možete uživat u kuhanju i lijepom vremenu.
Nadam se da će me poslušat i da ćeš nam se sutra javiti sa lijepim vijestima( iz svog toplog doma, naravno)
~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super
:D :dancingfever: :D za bebicu i mamu da ne ostaju u bolnici :love:
:D :D :D super za bebicu, neka i dalje sve bude o.k. :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra da ipak ne moraš ostati u bolnici, a ako te ipak ostave ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve u redu i da ti vrijeme što brže prođe :heart:
kiara super za naprednu bebicu i iskreno se nadam da će vas pustiti kući :love:
Kiara, super za živahnog bebača :dancingfever:
Držim fige da sve bude u redu :*
Da ti i bebica budete ok..... :*
da sve bude ok , dođete doma i uživate u ovim lijepim danima :love: :heart:
:heart:
evo nas doma na par dana!!!! :bye:
kao što sam i napisala da ću vjerojatno završiti u bolnici,to se i desilo.pa da krenemo.
prvo,bili smo na uzv i beba je ok,a za jajnike mi je dr rekla da i nije tak strašno i da nema cista ,a da će se jajnici smanjiti s vremenom,pa smo mislili da ću za koji dan doma.pa smo radili OGTT koji je bio povišen,pa TSH-isto povišen,pa smo išli dijabetologici koja nas je poslala na uzv štitnjače(od svih nalaza koji smo napravili,jedino je taj bio dobar),u terapiju uključila i Euthyrox,stavila nas na dijetu 1500kcal dnevno i napisala koje još pretrage moramo ponoviti,ali to ćemo idući tjedan,pa smo zato doma. a nakon toga,ja se nadam da ćemo onda biti otpušteni iz bolnice. inače,udebljala sam se 1kg i inače sam normalne kilaže,ali svejedno me stavila dr na takvu dijetu da se bolje ne udebljam zbog tog šećera.jedino sad ne smijem čokoladu i sladoled koji si guštam već neko vrijeme :mrgreen: ,ali to ću jedan mali pojesti kad mi padne šećer,pa dođem u hipoglikemiju :oops:
i da,preporučila je dr da u 20-tom tjednu odemo na Rebro na ehokardiograf s bebom da vidimo da li je i to ok.
ma sve ćemo mi izdržati samo da mali leptirić doleti mami i tati u krilo :zaljubljen:
et,to je sve za sad tete naše :love: ,a sad idemo malo pogledati šta se tu događalo ovih dana :)
veeeeelika :* svima!!!!!!!!!!!
sretno dalje da ti i bebica odradite to do kraja! :love: :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, za leptirića i mamicu :love:
puno srece! :D
draga kiara
pratim što se događa s tobom i leptirićem ali nikako se javiti...
puno sreće ti želim, sve će izaći na dobro, ne brini...puse :love: :* :saint: :heart:
Sretno i dalje, kiara!
kiara :D :D :D :D :D za bebicu!!!!!
a za Rebro - prenatalni uzv srca radi ti se između 20-22 tj trudnoće, dooljno da se naručiš 4-5 tjedana ranije i to na : 2367-632, tražiš sestru Nadu. A prof.Malčić koji radi taj UZV ti je super čovjek. Ak si laik sam ti veli jel sve ok a ako si od struke onda malo i čavrlja.
Puno pusa malom leptiriću!!!! :love:
hvara cure,zlatne ste!!!!!!!!!!!!!!!! :love: :love: :love:
stellita :* :* :* :*
kiara :* bebici
to će sve biti supač djeca!!!!!
sretno kiara :D :D
Nema dana a da se ne sjetim na tebe i leptirića. :zaljubljen: :zaljubljen:
I još jedna teta šalje~~~~~bebici :zaljubljen: i mamici :heart:
prekrasne vijesti za malog bebolinca :heart:
sretno i dalje
moj OGTT super, a na dijetu moram zbog prekomjerne težine :oops:
kiara bit će sve OK za tebe i tvog leptirića. :*
evo nas napokon doma!!!! :D danas su nas pustili iz bolnice i brzo za kompj.da vam pišemo
sad trenutno smo ok,i GUK je ok(jedini loš nalaz je bio OGTT-8,2),ali moram biti na dijeti i Glucophagu do kraja trudnoće. do sad sam samo smršavila u bolnici,tak da sad imam isto ili čak kilu manje nego prije trudnoće,što je super! uzv štitnjače je ok,samo moram na kontrolu dijabetologu za 2 tjedna i na hormone štitnjače za mj.dana i na prenatalni uzv na Rebro iza 20-tog tjedna.
uzv leptirića :heart: je bio prije 2 tj,tak da me danas samo dr.pregledala i rekla je da je sve ok,ali mi popodne idemo k našoj ginekologici,pa možda i napravi uzv-to vam javim ako bude(već dugo nismo vidjeli leptirića :( jer nam u bolnici nisu pokazali).
sad na odlasku iz bolnice mi je glavna sestra odjela rekla da ćemo se mi sigurno češće viđati i nek budem spremna na to jer je to sad dosta rizična trudnoća. ja se duboko nadam da će biti sve ok,i mi ćemo dati sve od sebe da budemo disciplinirani.
imam samo jedno pitanje za sve koje su trošile Utrogestan-do kojeg tjedna ste ga uzimale?-meni su rekli da ću ga morati uzimati gotovo do kraja trudnoće? :? pa me zanima...
hvala svima na podršci-predivne ste!!!!! :love: :* :heart:
kiara ja sam do 14tj (inače je prije bilo do 12tj ali po nekim novim statistikama ide se čak do 16tj poslije ne).
Što se tiče prenatalnog eha srca nadam se da si već zvala Rebro i s. Nadu jer termina ti skoro više ni nema. Ako nisi učini to već danas. Ako ne uspiješ onda možeš kod dr. Miljana na Srebrnjaku.
:* bebici i tebi :love:
kiara puno :* :* :* :* tebi i leptiriću.
kiara, naravno da će sve biti O.K.!
hvala na info i brizi :* -zvali su iz bolnice,ali su im rekli da se ne može telefonski naručiti jer je centralno naručivanje,već da moramo faksirati uputnicu ili doći tamo osobno se naručiti-za sad navodno ima termina krajem 6mj,a to nama i odgovara.danas idemo ginekologu,pa će mi napisati up,i MM će sutra otića na Rebro. nadam se da će biti još mjesta.Citiraj:
stellita prvotno napisa
:*
kiara :D :D za izlazak iz bolnice
A što se tiče utrogestana ja sam ga uzimala do 12 tj. 3*1,pa mi je dr. rekao da nesmijem naglo prekinuti nego tjedan dana 2*1 i tjedan 1*1 tako da sam ja sad u fazi prelaženja na 1*1 :love:
samo da se javim.bili smo kod gin. jučer samo nakratko sam vidjela leptirića jer dr. nije htjela dugo gledati zbog čestog uzv-a.
sve je ok :saint: :heart: malo kuca ko veliko!!!
i da,naručeni smo 10.07 na Rebro. a za utriće mi je rekla dr.do 16-tog tjedna.
pozdrav super tetama :* :* :*
super :D