:( :( :(
ništa od moje ovulacije...
Temperature mi ne rastu. Pričekat ću još jedan ciklus pa doktoru.
danisam počela mjeriti temperature ne bih niti znala.
hvala na pomoći.
Printable View
:( :( :(
ništa od moje ovulacije...
Temperature mi ne rastu. Pričekat ću još jedan ciklus pa doktoru.
danisam počela mjeriti temperature ne bih niti znala.
hvala na pomoći.
prva nije mi jasno, pa na osnovu cega
su ti onda trakice bile +
ajde probaj maknuti onaj c iscjedak
10-ti dan, mozda se FF predomisli
cure može li jedan savjet : u graf unosite samo jedan parametar ( a ostalo možete u neku svoju evidenciju); naime, ff sve pobrka kad unesete više različitih parametara (bt, sluz, lh trakice), a primaran mu je rezultat trakica; ja sam se malo igrala i mijenjala parametre i skužila da radi upravo to : potvrdi O, a ako uneseš + za lh ,onda promijeni O i stavi je iza lh
:/ ma ni meni ništa nije jasno! A trakice su bile skroz tamne ta dva dana.Citiraj:
tamaris prvotno napisa
Jedino ne mogu očitati iscjedak jer se trudim hopsati svaku večer tih dana
:oops: , pa onda sljedeći dan sve miriši na spermu...pa sam odustala od toga. Računam bolje mi je raditi nešto nego pisati o tome.
Zapravo me zbunjuju najviše temperature. Probat ću i sljedeći ciklus s mjerenjima.
Možda bi mi bilo najbolje da se ipak malo opustim.
meni to nije napravio! Zapravo čeka temperaturu, iako sam imala pozitivan test na trakicama.Citiraj:
mandy prvotno napisa
Jedino sa sluzi je prava muka.
ma da, on sad ceka 3 povisene temp. za redom
ne znam, meni se cini da ti je O mogla biti
11-ti dan, ali nakon toga si imala 2 povisene temp.
i onda ti je opet pala
malo se probaj poigrati, probaj staviti i 14-ti
dan 36,2
:) super je kako ste pozitivni...a možda ja stvarno ne znam mjeriti tu temp.ujutro!Citiraj:
tamaris prvotno napisa
ma puuno hvala.
:*
ma nemas tu sta ne znati :lol: :*
stvarno mi nije jasno sad ovo
sorry sto si smrdala graf zbog mene :oops:
izgleda da cemo morat pricekati nekog pametnijeg od mene 8)
Bas mi ne da vrag mira
ajde jos probaj staviti 11-ti dan E iscjedak
...probala sam malo mijenjati parametre ali baš me ne sluša!
...ma tamaris puno hvala!
to su samo kompjuteri...
a ako nije niti bila O, bit će nadajmo se sljedeći put.
Bitno je da sa pokrila sve te dane aktivnostima za slućaj da je ipak bila!
:* :* :*
a kojim toplomjerom mjeris temp? digitalnim ili obicnim? ako digitalnim, mozda ti on ne valja?
digitalac / to sam i ja pomislila...da naravno toplomjer ne valja. Ali sposoban je dati i više temperature od 36,2, pa ipak nije u njemu greška.Citiraj:
Franny prvotno napisa
Još me tješi da sam početkom ciklusa krivo mjerila pa da su mi temperature bile ispod 35.9!!! :mrgreen:
Ali teško.
Kako god bilo moram čekati početak / kraj ciklusa.
Netko mora imati i ovakvu pojavu...
Cure...jedno pitanje...koliko bi cca trebala biti visoka temp u slučaju trudnoće...preko 37!? Meni nešt sporo raste...u biti nisu tak visoke...nadam se T, ali sve mi tako "nisko" :(
Ja sam malo pogledala u chart gallery jer i mene to zanima -pa uglavnom su u slučaju trudnoće temperature izna 36,7oC ali nije uvik vidila sam par da je temperatura oko 36,4. Mislim da je jedino bitno da u vrime kad tribaš dobiti menz. ne pada nego ostane povišena.
I da, imaš na stranici 4 "prije začeća" tu temu
OK...thanx...i :*
sve je to individualno. tko ima nisku BT i inace, moze mu vec i 36,2 bit "visoko".Citiraj:
stella bella prvotno napisa
meni (u prvoj T) kad je bila 36,4 vec sam posumnjala, a iduci dan je bila oko 36,8 kad sam se i testirala, i bio je +.
imam izrazito nisku BT (ovo sad mi je prvi ciklus ikad da imam tak visoku BT)
Izgleda li moj garf za ovaj mjesec pomalo čudno jer sam na početku imala jednu neuobičajeno visoku temperatura 36,8? Čini mi se da sam i kod nekog od vas vidjela da se to zna desiti. Ali to je bio samo jedan dan poslje se spustila, a čini mi se da nisam bila nahlađena. Je li moguće da je O bila negdje 12 dan? Znam da gnjavim ali totalno me zbunjuju ovi grafovi, ovo mi je drugi mjesec da mjerim BT.
RID, iskreno, malo me zbunjuje tvoj graf. nisi svaki dan unosila temperature pa to zbunjuje i FF i kako ti temp jos uvijek malo "saraju", FF ti ne moze odrediti kad ti je bial O. jesi unosila sluz?
Teško mi je odrediti po sluzi, ima je malo i čini mi se da nikad nije kakva bi trebala biti pi opisu da bude plodna. Možda nešto krivo mjerim ili ne valja toplomjer. Ali striktno mjerim svako jutro u ustima u minutu u isto vrijeme, i vikendom. Ipak mislim da mi je O bila negdje 12 DC jer mi od onda T raste i javila se bol u grudima koja se javlja svaki mjesec negdje od sredine ciklusa. Idući mjesec točno pratim tu bol u grudima i zapisujem. Mislim da je povezana sa O samo neznam kako. Ima li netko od vas bole grudi u drugom djelu ciklusa?
a što nudi VIP?Citiraj:
tamaris prvotno napisa
prva VIP tretman na FF traje prvih 30 dana od kad
se registriras. Cini mi se da ga ti imas, uglavnom, pokazuje
u prozoru kolika je mogucnost zaceca taj mjesec, pa onaj
semafor plodnosti, jos nesto ima al ne mogu se sad sjetiti
nakon tih 30 dana sve to gubis, ostaje samo upisivanje temp.
testova, sluzi ali i to nam je dovoljno :)
...hvala!
već sam mislila da propuštam nešto bitno! meni ionako ne okazuje najtočnije... :)
Hello RID, evo, kao što vidiš na mom grafu O 17dc... grudi su mi već tad bile osjetljive, a 18dc već bole onak pravo pa sve do M. Ja sam također pitala imali veze...ima, naravno da ima veze sa O! Progesteron radi svoje! Kiss!Citiraj:
RID prvotno napisa
Cure, jel je moguće da 5 dana za redom temp mi je 36,8...kad gledam svoj graf izgleda ko' pokvaren :lol: ...toplomjer radi, i digitalni i živin...provjerila :x
Ja mislim da je to OK. Meni je ovih dana 36,95.
http://www.fertilityfriend.com/home/241f19
Bilo je već takvih slučajeva u mojim ciklusima ali kad dođe dan-dva pred menzis naglo padne temperatura.
ma i moj je skroz čudan.
Napokon mi poraste temperatura, pa oped padne!
...samo da nam temp nastave rasti :P Pusssseeee!!!!
Sad mi nije nista jasno vise
danas mi pomaknuo O sa 13-tog
na 11-ti dan
ima li tko ideju zasto???
:cekam:
Hello T! Ja sam ti nova, pa ti ne znam pomoći. Meni je također jedan ciklus FeFe pomako O...onda su mi rekle da probam EW (sluz) modificirati...probaj i ti; dodaj si ew na 12, a i 13 dc...čisto pokušaj možda ti se vrati O na taj 13dc! Pusa :*
Jesi li prije nego sto ti je pomaknuo O dodala neki novi podatak? Mozda pozitivan OPK test? Ili drugacije upisala podatak o plodnoj sluzi?Citiraj:
tamaris prvotno napisa
meni je prošli mjesec stavio ovulaciju prema opk testovima a ne prema temperaturi
Apsolutno nista nisam mijenjala, upisala danasnju temp. i onda miCitiraj:
Aurora* prvotno napisa
izbacio prozor sa tekstom otprilike
na osnovu danasnjih podataka ovulacija obiljezena 11-ti umjesto 13-ti dan
bez daljnjih objasnjenja
mislim stvarno mi nije jasno a jos 13-ti dan niska temp.
prva taj poz. opk mi stoji cijelo vrijeme
i prvi put mi stavio O 13-ti dan
E da, kasnije sam izbrisala ovu danasnju temp.
i onda je opet vratio O na 13-ti dan
znaci buni ga danasnji pad temp.
a zasto :?
Hm, onda je i meni malo cudno da je program tek sada reagirao. Mozda je statisticki preracunao unos temperatura i uzeo u obzir prosli ciklus, ne znam... :/
Ako probas maknuti danasnju temperaturu, da li ti vratiti O nazad na 13. DC? Ja bih to probala cisto da vidim koji je podatak utjecao na to da program pomakne O.
Ako si sigurna da ti je O bila bas 13. DC mozes tako oznaciti i sama. A, ako ne, s vremenom ces vec skuziti kako to ide kod tebe.
Inace, treba biti svjestan toga da je ovo samo program koji na temelju odredjenih pretpostavki i nasih unosa racuna O i da samim time ponekad moze doci i do odredjenih odstupanja.
Aurora napisala sam gore da sam maknula
danasnju temp. i da ga ocito ona buni
nije toliko vazno jel 11-ti ili 13-ti jer
pokrivena su oba 8)
ali zivo me zanima sto ga danasnja temp. toliko buni
Da, ja sam pisala post dok si ti vec poslala svoj prethodni pa nisam vidjela da si na moje pitanje zapravo vec odgovorila.
Bit ce onda u pitanju neka statistika, kao npr. ona prema kojoj se racuna na koju vrijednost ide horizontalna crta, tj. coverline.
Mozda ti kroz koji dan, ovisno o slijedecim temperaturama, ponovo vrati O na 13. DC, tko zna. Vazno je da ste vi sve lijepo pokrili. ;)
Pokriveno je, vidjet cemo hoce li biti rezultata :)
Hvala ti :love: