Moj muz pije 3x1. Vec 3 mjeseca koristi i sad ce da napravi pauzu od 7 dana pa ce opet da pocne.
Printable View
Moj muz pije 3x1. Vec 3 mjeseca koristi i sad ce da napravi pauzu od 7 dana pa ce opet da pocne.
Koliko mi je sestra uspjela saznati u apoteci u Njemackoj, sportasi su ga zloupotrebljavali na neki nacin pa je povucen s njihovog trzista.Citiraj:
fatamorgana prvotno napisa
uh, hvala Bogu da je zbog toga, ja se već bila zabrinula da ima nuspojave žestoke :*Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
fato,je li stigao tvoj tribestan? bas me zanima je li to isti kao i onaj sto ga mm pije... :*
Ako imate koga u Bugarskoj, tamo je 16 eura...
nije još stigao moj Tribestan iz Bugarske, čim dodje javiću Vam.
:*
http://www.proteini.co.ba/cjenovnik_....html#BIO_TECH
Mi smo kupili ovaj od BIO TECH-a
67. Tribulus Terrestris 60 tabl. Stimulansi - prirodno povećanje testosterona 24 KM Naruči Primalex proteine isuplemente za bodybuilding.
MM pije 3x1 (ukupno 1 500mg). Testosteron mu je inace vrlo nizak. Sta mislite je li to dovoljno ili da uzima vise ? Koliko vi uzimate mg dnevno ?
Vidim da imaju i ovaj Tribulus Maximus koji kosta 32 KM (16 eura) i ima 1000 mg po kapsuli.
Koliko sam shvatila citajuci ovih dana o Tribulusu / Tribestanu, ne bi ga smjeli piti muskarci koji imaju normalne ili visoke vrijednosti testosterona jer se postize kontraefekat.
Kad se uoce nizak LH kao i testosteron (Tribestan preko LH utice na podizanje nivoa testosterona) onda su opravdani razlozi za terapiju Tribestanom.
U Mostaru ima jedna dobra radnja za body bildere pa ću navratiti ovih dana da pitam za Tribestan i javim Vam cure ako ga bude. :*Citiraj:
fatamorgana prvotno napisa
Nama nije pomoglo, MM je pio tri dnevno tri mjeseca, sve je ostalo isto niti 1% se nije poboljšalo.
Samo je lova bačena, jedna ona kutija je 307, kn.
Jedino pozitivno, ručna skoro stalno bila podignuta :mrgreen:
jedno od rijetkoh negativnih iskustava...ja sam mnogo dobrog o njemu citala,mnoge zene su pisale o poboljsanju nalaza njihovih muzeve
ali,kao i u svemu u zivotu,i ovdje postoje slucajevi da ne djeluje kao kod vecine.
zao mi je sto ste daba bacali novce...
:love:
Jel se pije Tribestan 250 ili Tribestan 500....jer sam vidjela da u Bugarskoj ima oba :?
sad si me zbunila skroz :?Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Evo jednog zanimljivog odgovora od doktora sto sam nasla na jednoj starnici uvezi tribestana.
Nivo: Member
Tribestan
--------------------------------------------------------------------------------
Poštovani doc zanima me Vaše mišljenje o Tribestanu? Da li da pokušamo popravit očajan nalaz (oligoasthenotheratho...) - ima li uopće smisla?
Unaprijed hvala na savjetu!
Antonija
28-07-2009 u 08:26 | Odgovor na post
dr. sc Erden Radončić
Nivo: Moderator
Registriran: 11-03-2008
IP: Logged
Re: Tribestan
--------------------------------------------------------------------------------
Čini se da ima smisla; kod određenog broja pacijenata čini se dosta dobro djeluje, no da li kod svih - ne možemo znati dok ne provjerite. Kako se radi o dijetetskom pripravku, ne spada u lijekove pa se kupuje u biljnim i sličnim ljekarnama
opet ja sa tribestanom... :oops:
vise me sramota od stalnog moljakanja,ali kad nuzda natjera....prije nekih mjesec i po,tribestan mi je poslala forumasica vali,i opet joj se zahvaljujem, ja njoj novce postom. trenutno je ,obzirom da je na cudenje svih,ostala prirodno u drugom stanju,dr. joj rekao strogo mirovanje i sad je kuci,tako da mi ne moze organizirati slanje tribestana.
tako da,ako bi neka od vas bila spremna meni uciniti uslugu (opet :oops: ),bila bih mnogo zahvalna!
:love:
procitaj post od seven MAJE od 29.srp i udji u link i naruci sebi tribestan za 24 marke i dostava je 10 pa i to nije skupo,jeftinije je nego u Hrvatskoj. Izvinjavam se sto upadam kao padobrnac ali moj muz ima lose nalaze pa me ova tema interesuje . Da se predstavim JA 72, za sada sve ok MM 77 Asthenozoospermia gravis :*Citiraj:
tuzna prvotno napisa
vidi ,znam za taj tribestan sto je maja spominjala,medutim,kad sam tribestan prvi put htjela naruciti ,cure su mi strogo skrenule paznju da kupujem samo sopharmin tribestan,jer samo on ima toliku kolicinu te biljke,kolika nama treba. dakle,to sto je spominjala maja,nije tribestan koji proizvodi sopharma,jer,vjeruj mi da je,do sada bi bio u mom ormaricu kuci:em je jeftinije,em nikog ne zamaram da dodem do njega! :*
nazalost,to nije taj...
TUZNA,
JA BI TI POSLALA ALI JA ZIVIM U AMERICI. MOZES LI PREKO AMZON DA NARUCIS?
edina,hvala ti mnogo. ja sam htjela da narucim iz Helixa iz Zg,medutim,rekli su da je problem razlicita valuta i da je najbolje da mi neko posalje,sto sam do sada i radila u kooperaciji sa curama iz ZG.
:*
Jeli nemozes naci nigdje preko interneta? Nisam siguran za slanje bilo kakvih tableta iz Amerike za Europu. Jesili pitala ajvicu gdje je ona kupila tribestan. Ja placam 35 dolara po kutiji.
cure danas sam u Mostaru u prodavnici za bodybildere "XERSES" pitala za tribestan i rekli su mi da imaju samo TRIBULUS u pakovanju od 120 komada i košta 80 KM ili približno oko 320 KN.
Dali su mi katalog u kojem piše sljedeće:
Opis proizvoda:Kapsule za poticaj
Karakteristike proizvoda:Sadrži 80% saponina. apsolutna najviša kvaliteta ekstaktura Tribulus Terrestisa na svjetskom tržištu
Anabolična hormonska formula
Tribulus Terrestis je nestereoidni preparat biljnog porijekla pogodan za muškarce i žene koji na potpuno prirodan način potiče roizvodnju testosterona i sintezu proteina. Na taj način kod sportaša potiče porast mišićne mase, snage i ubrzanja nakon treninga.
Kod žena smanjuje tegobe u menopauzi dok uz fizičku aktivnost potiče gubitak masnog tkiva, povećava mišićnu masu i snagu. Tribulus stimulira imunološki sustav, snizuje kolesterol, povećava seksualnu želju i podiže opće psihofizičko stanje organizma.
Uzimanje Tribulusa stimulira proizvodnje testosterona kod muškaraca a kod žena estrogena.
Nema negativan ulinak na kardiovaskularni i živčani sustav.
SASTAV: Jedna kapsula sadrži 650 mg Tribulus Terrestisa.
PREPORUKA PRIMJENE:
Uzimati neprekidno najmanje 8 tjedana 750-1500 mg na dan. Nakon toga napraviti pauzu od dva tjedna kako bi tijelo moglo ponovno reagirati na Tribulus Terrestis.
Za osobe do 80 kg tjelesne težine 2 kapsule na dan, više tjelesne težine 3 kapsule na dan.
Broj telefona na koji se možete informirati o ovom lijeku je:"XERSES"
Telefon:00387/36/325-715
Mobitel:00387/63/288-981 i 00387/63/319-310
A cure šta mislite o svemu jel to to i da li bi ovaj lijek mogao da bude nešto kao TRIBESTAN?
sad ja necu pametovati,reci cu ono sto sam vec rekla,a sto su meni drugi rekli:ocito najskuplji,ali jedini koji je ono sto nama treba u pravoj kolicini je treibestan sopharmin,koji kosta 300 kn.
ali,svaka od nas ima pravo da naruci koji hoce,bez obzira sta drugi govorili. postujem to,samo iznosim ,nadam se,korisne informacije.
:love: :*
Ne sažem se s tobom, nakon što sam na internetu proučila malo proizvođača kojeg si ti navela utvrdila sam da je riječ o identičnom ljeku, samo što je na internetskim stranicama navedeno malo šire pojašnjenje, a ovdje je riječ o katalogu (u kojem je manje malo opisano) a na kraju poenta je ista za iste stvari služi. Sam naziv ovog lijeka je TRIBULUS TERRESTRIS i napravljen je od iste biljke koja je srž svega.Citiraj:
tuzna prvotno napisa
A s druge strane pakovanje je od 120 tableta i košta kao jedan kutija lijeka koji si navela i koji ima pakovanje 60 komada. A da proizvođač ovog lijeka je WEIDER koji je jako poznat.
Mislim cure da se i sa ovim isplati pokušati bitan je da sadrži TRIBULUS TERRESTRIS u čemu je sva poenta.
dali je kutija crvenkasta?ako me pamčenje ne vara naša je bila crveno bijela i morali smo držati u frižideru a imala je isti naziv,nabavili smo je po preporuci dečka iz ljekarne koji mi je rekao da pomaže jer je i sam isprobao,a kasnije kada mi je mama kupovala u ljekarni u italiji isto su joj potvrdili.naziv je 100% bio tribulus terristris,Citiraj:
cure danas sam u Mostaru u prodavnici za bodybildere "XERSES" pitala za tribestan i rekli su mi da imaju samo TRIBULUS u pakovanju od 120 komada i košta 80 KM ili približno oko 320 KN.
ok,rekoh vec da svako ima pravo da bira i sam donosi odluku sta ce kupiti,naravno
samo sam rekla ono sto su meni rekli,iskreno, za tribestan i tu biljku do prije 2 mjeseca nikad ni cula nisam,ovih par informacija koje imam,su od cura koje su se vrtile po forumu,a ciji su muzevi pili tribestan.
et, :*
Hej draga moja super da svak od nas iznese svoje mišljenje,informacije koje je čuo od drugih, sve mi smo mi ovdje jedna drugoj da pomognemo koliko možemo i ukoliko od Vas nekome bude trbala pomoć za ovaj preparat koji sam navela neka se slobodno javi.Citiraj:
tuzna prvotno napisa
:* :* :* :* :* :* :*
Kutija je bjela i na njoj je kombinacija napisanih crvenkastih i plavih slova i ima nacrtana američka zastava i slika body bildera. Na kutiju velikim slovima piše tribulus terristris.Citiraj:
pak prvotno napisa
Evo jedna info za sve curke koje imaju problem sa naručivanjem tribestana...
Ja sam naručila preko www.tribestan.com i došlo mi je na adresu (tj. na pošti) za 8 dana.
Cijena: 27$ po kutiji +7,5$ dosatava (ja sam naručila 4 kutije)+ oko 2 $ poštarina
Odlučila sam se za tu varijantu jer je to ipak njihova oficijelna stranica (i to američka, a znamo da za Ameriku ide sve bolje kvalitete), a dostava ide preko Bugarske pošte što mi indicira da nije neki drugi falsifikat nego baš taj bugarski proizvod.
Sve u svemu super sam zadovoljna, brzo je došlo, cijena je dosta jeftinija nego u Hrvatskoj (a u BiH ga ni nema) i nekako mi se čini da je dobar proizvod plus nikoga ne molim za uslugu.
Eto, željela sam da ovo podijelim sa vama i da nam olakšam put do naših bebaćaa
Sretno svima
Meni kupio poznanik u Bugarskoj po 16 eura 4 kutije....sad tjeram MM da prije nego pocne s terapijom ode napraviti spermiogram da kasnije mozemo usporediti
Citiraj:
nami prvotno napisa
hvala velika nami što si s nama podijelila ovu vrijednu informaciju. Ovo je orginalni Sopharmin Tribestan. Ja očekujem da mi donesu iz Bugarske, ali poslije ću naručiti sa ove stranice, nadam se da vrše dostavu za BiH. :*
evo vam usporedbe proizvoda:
http://www.tribestan.com/tribulus-co...6437a63a6c76ac
uzgred budi receno:
Studies performed in Bulgaria are the primary source of most current health claims regarding tribulus. According to this research, tribulus increases levels of various hormones in the steroid family, including testosterone, DHEA, and estrogen, and for this reason improves sports performance , fertility in men and women , sexual function (again in men and women ), and symptoms of menopause (such as hot flashes). Unfortunately, the design of these studies appears to fall far short of modern scientific standards, and there has not been any trustworthy scientific confirmation of these supposed benefits.
ali buduci da ta jedna studija kaze da se pacijentima znacajno smanjio broj leukocita u spermi, ja to moram nabaviti jer mm muku muci sa leukocitima na koje mu NITKO ne obraca paznju :evil: :evil: . najzalosnije je sta nakon spermwasha ima super pooljsanje nalaza (kuc, kuc, kuc) tako da se biolog cudom ne moze nacuditi sta mu to nitko ne sanira i vec me zove "ona sa leukocitima" kad se pojavim
moj dr mpo mi je objasnio da se leukociti lijepe za spermu jer je prepoznaju ko neprijatelja i zbog toga sperma slabo pliva i ne pliva u pravom smijeru. jednom je mm uzimao antibiotike za upalu grla i sasvim slucajno tada napravio nalaz. sa 11 na 89 mil. !! mislili smo da su zamijenili nalaz... ali nisu
nakon antibiotika opet leukociti do neba a spermici prema dnu....
zivi uzas da mi zene moramo prolaziti kroz sve ovo zato sto nitko nece nasim muzevima da se pozabavi...
cuveni dr. colak sa vv nam se samo u facu nasmija i rekao da ce s godinama biti gore :x
http://www.tribestan.eu/#go1
cure stigao je i moj Tribestan direkt iz Bugarske i to Sopharmin, ali je pakovanje skroz drugačije od onog koji je naručila nami i od onog koji je pio ajvicin muž. http://www.tribestan.eu/#go1
Pakovanje je od 60 tableta od po 250mg.
Ja sto narucujem svom muzu tribestan drugacije od onoga sto je ajvica kupovala, ali ona mi je slala slike i samo je razlika u kutiji kod nje je kutija zelena a kod mene je bijela i pise rozim slovima. Ja neznam dali vi mozete preko amazon.com da narucujete stvari ja preko te stranice narucujem jer tu mogu naci za 32$.
Citiraj:
edinas prvotno napisa
Ja ću ovih dana naručiti preko interneta sa one stranice s koje je naručila nami. To je isto pakovanje kao kod tebe. Ja mislim da se radi o apsolutno istom proizvodu i proizvođaću samo je pakovanje drugačije za različita tržišta :*
Da jeste ista to isto.
Dali muskaraci smije koristit tribestan sa ovakim nalazima hormona?
FSH 30.9
LH 13.1
Prolatin14.2
Testosterone 185
Nije lose da napises ref. vrijednosti
eto danas MM radi spermogram nakon tribestana...drizte nam fige..