nataša prvotno napisa
vjerovatno sam previše generalizirala i negativno govorila o malim psima( svima se pritom ispričavam), ali ja sad imam problem sa svojim velikim malim psićem, jer ponaša se vrlo neobično!
ja odlučim kupit psa, i baš nešto nemam sreće>: no zanima me imate li slična iskustva:
kupila sam psa od čovjeka nekog iz oglasnika i vjerujte imala sam osjećaj kao da ga spašavam, kao da ga uzimam iz nekog azila!! toi je zabit, teška, našeg malog psića tata je bio vezan na lancu i oko sebe imao poveću krug utabanog blata, ( znači, to mu je jerdino prijavljeno boravište)mama je preplašeno stajala kraj njega, a dve male kujice su bile u nekoj šupi i drhtale ko prut!!
da napomenem kako mi je čovjek sav pun ponosa rekao kako štenci već pomalu jedu i slaninu
:shock: :shock: :shock: , u posudici sam im vidila ostatke ručka (npr. grah ili slično)).
odveli smo psića veterinaru, a veterinar kad ga je ugledao rekao je to kako taj pas drhti da mu se uopće ne sviđa!!
i sad ja vas pitam. jesu li vaši štenići drhtali?
ja znam da štenci drhte, povremeno, ali ovako šta niste vidjeli, to je tremor čitavog tijela, i kad odspava kao da odmori, pa dobije snage, pa malo kao prestane drhtat, ali onda nastavi.
veterinar nam je rekao kako trebamo čekati nekih 7 dana pa će onda procijeniti što će s njim!!!!!
ja sam očajna!
gledam to malo štene, već mi se podvuklo pod kožu, samo za nama ide., veselo i razigrano jede normalno, ali drhtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neprestano!!izgleda stvarno bolesno!!!!
šta vi mislite o tome?
sorry što sam se toliko raspisala, ali očajna sam, tako mi je žao psića da vam ne mogu ispričat!
to je to, kupila sam psa bez papira, i nemam pojma jeli mu otaj možda i brat?? uf uf uf
bio je pun glista, očistili smo ga, hranimo ga fino sad...i nadamo se najboljem! :cry: