Evo me da se malo izjadam jer sam danas luda! :evil:
Bila sam jutros na ultrazvuku - 11.dan ciklusa, cijelo vrijeme mi moja dr. P.B. govori da je sve u redu, folikuli se normalno razvijaju, i u košuljici mi piše da ih je 8 veličine od 16-13 ( takvo je jučer bilo stanje).
Jutros na ultrazvuku doktorica Š., kaže da mijenja moju koja je na odjelu.Prvo pitanje kad je pogledala ultrazvuk - imate li policist. jajnike? Nemam, bila sam na puno ultrazvuka i pregleda,vadila hormone i sve o.k. kod mene ( MM ima OAT ). Kaže ona puni ste folikula, nejednake su veličine - ima ih puno manjih od 13mm i 2 veća od 21mm ( kaže da sumnja da su ti veliki prazni ). Ostale folikule ( njih 8 ) od 14-17, kaže još su male, ne bi ih još vadili - ali estradiol mi je visok. Ja kažem da mi je u prir. ciklusu ovulacija 12.dan ( sutra), i da me strah da ako budemo čekali da će folikule prsnuti ( ona kaže da se to ne može desiti ). Šalje me da opet vadim estradiol i zovem danas oko 16h na odjel da vidim moram li i danas na gonale. Još spominje da će mi nakon aspiracije morati dati neku tekućinu da ne dođe do hiperstimulacije! :cry:
Eto, sva sam luda - kako se stanje za 1 dan uspjelo tako promijeniti ili je stvar u dr. - odnosno njihovoj različitoj interpretaciji stanja?