Mislila je vjerojatno na ZG registarske u Sa,hoće li imat probleme.
Printable View
Mislila je vjerojatno na ZG registarske u Sa,hoće li imat probleme.
manje nego u maksimiru s rijeckima kad je utakmica
I hocu li? Lili idemo prek broda i zenice
Magriz ja s nikakvim regama nebi bila pored stadiona kad je utakmica
To ti nitko ne može garantirati.
Ono na što moraš paziti je poštivanje ograničenja na cestama.
Uzmite smještaj s čuvanim parkingom ili nađite garažu s nadzornim kamerama.
maksimir je malo sire podrucje od samog stadiona, zar ne?
Naravno kad se ne smije parkirat bas na maksimir:kbell:
je, mi iz provincije smo dudeki
Jelena nisam dugo bila dole,al ovako kako kaže Vrijeska obavezno neki “čuvani“ parking/garaža, čisto da manje riskirate.
Citam tateka pa kombiniram s frendicinim izvjestajem
Znaci tunel spasa se isplati vidjeti koliko je kuca inqt daleko od njega?
Mi smo smjesteni u centru
Ja nisam išla u tunel, jer je tunel zatrpan,ostala je samo kuća, tj.privatni muzej koliko se sjećam. Ta kuća je pola sata izvan centra.
Inat kuća je u centru
Može se u tunel, odnosno moglo se kad sam ja bila. U svrhe turizma je ostavljen jedan manji dio koji se može vidjeti, a ostalo je zatvoreno zbog sigurnosti. Tako je rečeno kad sam bila. Samo što ti tunel radi do 3,4 popodne, nisam sigurna, ali uglavnom do nekih popodnevnih sati.
Inat kuća je isto super, hrana vrhunska. Latinska ćuprija je zanimljiva. Careva džamija isto. Kazandžiluk mi je baš :zaljubljen: Tamo bih mogla biti cijeli dan.
Ajde da ne skitam vjerovatno bi i u dzamiju
Za zensku kosu znam pricu uzet cemo nesto za prekriti.a kaj s nogama, s naglaskom na djecje?
Odjeća mora biti ispod koljena i na ulazu se izuva. Ne znam vrijedi li to za djecu, odnosno jel obavezno za njih.
Ne bi ti bilo loše ostaviti obuću koju inače nosite u autu, a tamo doći u nekim japankama ili tako nešto, čisto zbog krađe.
Vis pametno
Vjerovatno cemo i pjeske doci pa cemo u mali ruksak to prevaciti
ima li naplate cestarina od broda do sarajeva?
i zanima me dionica Mostar -Neum ili Dubrovnik
Podižem
Spremamo se s klincima u ranu jesen do Sarajeva. Zanima me je li iz Zagreba za Sarajevo bolje ići relacijom Sl. Brod - Doboj - Zenica - Sarajevo ili Okučani - Banja Luka - Doboj...?
Na Via Michelin mi izbacuje ovu drugu varijantu ali svugdje čitam da se daje prednost ovoj prvoj... Problem je doduše i u dataciji postova (većina su starijeg datuma, ne znam je li u medjuvremenu izgrađena neka nova dionica autoputa...)
Mi smo u Sarajevu bili prije tri godine, isto smo išli preko Sl. Broda. Informacija koju sam tada imala bila je da je ova cesta preko Banja Luke bitno lošija. Je li se što promijenilo u međuvremenu, ne znam.
Mi smo išli brod Zenica Sarajevo ali tad se radio tunel kod Zenice,pred dvije godine.išli smo dalje u Mostar, Međugorje Korčula,u povratku preko Dubrovnika i Neuma
Treba vidjeti jel je gotov,inače bila jaka gužva
Prijatelji su išli kružnom trakom dole preko banja Luke,gore preko Zenice i broda
Vidim da je napravljena autocesta B. Luka - Doboj. No, nju google map ne ucitava. To je novijeg datuma.
Ne znam isplati li se (jel kraci put), nego preko Broda na Zenicu?
Koliko ja znam, sad svi idu preko Banja Luke na Doboj! Puno je kraće.
Hvala!
Da, sagrađen je autoput, kilometarski nije puno bliže, ali je vožnja ugodnija.
Ali, sad svi idu na taj granični prijelaz (Gradiška) pa se i duže čeka.
Neki dan se čekalo 3 sata na tom prijelazu pa smo mi na kraju ipak išli na Brod.
Kad krenete na put provjerite na HAK-ovim stranicama koliko se čeka na kojem prijelazu.
Inače autoput je od Banjaluke do Doboja, onda magistralom nekih 80tak km do Zenice, a od Zenice opet autoput do Sarajeva.
Odlicno, hvala na savjetu...
Nema na čemu.
Evo mi se jutros vratili, muka mi je od čekanja na granicama.
Sad vidim da vi idete u ranu jesen, tad će biti podnošljivije stanje na cestama.
Uživajte!
I samo da provjerim - dovoljna je samo osobna?
Osobna je dovoljna za građane Republike Hrvatske.
Što se tiče covida, Bosanci nisu tražili ništa a hrvatska policija je gledala covid putovnice ili potvrde o preboljenju unutar zadnjih 6 mjeseci.
Ako to nemate onda ne znam, nisam se dalje raspitivala za testove.
To imamo, tako da smo spremni.