Cure, prekrasne ste, rekle ste sve ono sto osjecamo i kroz sto prolazimo tako otvoreno i iskreno da sam se gusila u suzama.Ne znam tko bi mogao biti tako tvrdog srca da to ne prepozna.Puuuno vam hvala. :heart:
Printable View
Cure, prekrasne ste, rekle ste sve ono sto osjecamo i kroz sto prolazimo tako otvoreno i iskreno da sam se gusila u suzama.Ne znam tko bi mogao biti tako tvrdog srca da to ne prepozna.Puuuno vam hvala. :heart:
nisam mpoovka, ne pratim vaš pdf previše, ali plakala sam skoro cijelo vrijeme trajanja emisije.
nadam se da će ovaj nakaradni zakon pasti u proceduri.
Upravo je mm ovako komentirao.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Ksenija, Darija i Maja :heart: e pa baš ste me razcmoljile. Cvilim ko mali psić ima po ure :love: .
Ali nadam se iskreno da su vaše priče dirnule i mnoga druga srca.
Hvala cure :love: :heart:
Ksenija, držim fige svim srcem :heart:
Cure bile ste fenomenalne! Ja sam cijelu emisiju proplakala. Jednostavno nisam mogla stati i još sam pod dojmom. Ovo bi stvarno trebalo pustiti u Saboru.
Ajme Ksena samo neka bude golemi plus.
E da, mi smo snimili emisiju pa ako želite moj MM može staviti na Web, npr na Youtube.
Citiraj:
andream prvotno napisa
X
Cure, bile ste super. I, Ksena, nisam uopće primjetila prišt ;) . Puno je bitnije kakva si ti osoba...a da si puna ljubavi i hrabrosti to znamo. :*
xCitiraj:
anamar prvotno napisa
Cure bile ste odlične.
Toliko ljubavi i emocija.
Da li bi netko mogao staviti snimku na Internet? :trep:
I, naravno, veliko hvala dobrovoljcima za ovaj prilog!
Ja bih vrlo rado!Citiraj:
gupi51 prvotno napisa
x. Mene toliko usisala emisija da nisam zvala MM-a, on bi isto rado pogledao. Ksena, puno sreće, čini mi se da je posebna hrabrost potrebna bila snimati se u razdoblju 2WeeksWaita. Daria i mvrcelj, predivne ste bile!Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
Cure bile ste super. :love: Već sam zaboravila kroz što smo sve morali proći da bi došli do naše bebice.
Ksena držim fige za veliki + u petak.
jao propustila sam :( neka netko stavi na net :*
Sutra bi to trebalo biti na netu. Čim bude stavit ću link.
x i još plačemCitiraj:
taca70 prvotno napisa
:*
Ksena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za +
Ja sam naravno zaboravila i sasvim slučajno naletila na emisiju.
Cure, sve tri - bile ste prekrasne, hrabre, iskrene, tako iznad svih koji dodatno otežavaju vaš, ionako teški, put (Petir, Kaptol, Sabor & co). Ma nemam riječi... samo suze...
Svaka čast i vašim "jačim" polovicama, a vaše bebice su predivne :zaljubljen: . I nadam se da su bile tri bebice u emisiji, dvije "velike" i jedna koju još ne možemo vidjeti, ali je želimo svim srcem :love:
Hvala vam!
Cure bile ste vise nego ODLIČNE,puno va HVALA
Ksena-evo od sveg srca ~~~~~~~~~~~~za veliki+ :*
Cure bile ste divne :heart: :heart: :heart:
Jedva sam disala dok sam vas gledala, a suze su samo tekle...
Ksena tvoja rečenica da ovo ne mogu prolaziti parovi koji se ne vole je prekrasna. Mora biti ogroman plus!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam zaboravila, ali me je nazvala moja majka... :)
I ja sam jedna od onih koja se gušila u suzama, ali ih je i skrivala pred mužem... Baš da me ne gleda kako (opet) plačem... :mrgreen:
Izvrsna, izvrsna emisija! Hvala vam što ste pričale tako iskreno, hvala HTV-u što je emisiju emitirao tik pred saborsku raspravu i FADE IN-u koji ju je pripremio.
cure hvala vam. hvala i dariji i maji :love: bile su predivne.
evo emisija je već imala dobar odjek, nazvala me svekrva sva u suzama, da je ona to tabuizirala i da sad malo bolje razumije (prije je ništa nije zanimalo)... i kao super joj je. eto! jedna duša više koja nas razumije (a to sam najviše i htjela) :heart:
i ja sam :cry: ,kad me steglo u grlu suze su same išle.
ovo je više nego pohvalno i svaka vam čast,nema puno takvih hrabrica i zato :naklon: :naklon: hvala vam,sve ste bile predivne :*
ksena sad si stvarno zaslužila duplu betu za :heart: :heart:
gledala,isplakala se i šta reči HVALA cure bile ste SUPER i vaši muževi takodjer.ksena neka bude +~~~ :heart:
Potpis ko kuca veliki.Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Daria :heart: :heart: :heart:
Od srca ti zelim i jedva cekam sretnu vijest u petak. :* Ja sam se rasplakala na puno toga a izmedju ostalog na ono "to ne moze prolaziti par koji se ne voli" i na ruku tm na tvojoj busici dok lezis.Draga oboje ste bili odlicni i bas mi je drago da vas konacno i svekrva moze razumjeti.I to nam govori koliko su potrebne ovakve emisije, ovakvi hrabri ljudi da dopremo do sire javnosti, do srca obicnih ljudi koji o MPO znaju onoliko koliko ih mi naucimo. :* :love: :heart:Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
preplakala sam cijelu emisiju i drago mi je da sam bila sama u kući
cure super ste, svaka čast :love:
ksena28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Nisam mogla gledati, pa molim ako netko može staviti link.
Pozzzzzzz
odgledala sam emisiju u jednom dahu, knedla u grlu i suze u očima..
bile ste divne, tople, hrabre, iskrene.. :heart: :heart: :heart:
sačuvala sam snimku jer znam da ću sigurno pogledati još jedan put
hvala vam :heart: :love:
bilo je predobro
vama trima i vasim muzevima :heart: :heart: :heart:
Jedva cekam link da to pogledam! :D
Gledala sam popodne emisiju.Bilo je jako dirljivo.Prolazila sam kroz istu borbu,i svaka vaša riječ me je dirnula do suza,gledala sam u društvu mm i uopće se nisam trudila skrivati suze,a vidim da je i njega emisija dirnula,jer sve smo to zajedno prolazili,u svakoj izgovorenoj rečenici smo se prepoznali. Cure,hvala Vam u naše ime :heart: :heart: :heart:
koliko nas je plakalo u isto vrijeme CURE HVALA VAM DO NEBA :naklon:
ksena zaslužuješ ogroman + nakon onih prekrasnih rečenica :*
sorry cure ali mali mi je handfull pa se ne stignem ni javiti...da ja sam ona treca...! hvala vam..i! uf kako je tesko gledati sebe na ekranu! da..svi su mi rekli da ih je emisija rasplakala..mozete misliti kako je meni bilo sama sam sebe rasplakala.. :lol: :lol: :lol: !
svaka čast cure na hrabrosti, gledala sam samo kraj...
Sasvim slučajno sam upalila tv i vidjela emisiju (Direkt mi je inače suuuuper).
Cure i mene ste rasplakale. Zaista je u malo vremena rečeno tako puno i tako dirljivo :heart: .
Evo da potpišem.Citiraj:
anamar prvotno napisa
Predobra i jaka emisija, cure svaka čast.
Cure bile ste prekrasne, nisam znala za emisiju, ali je MM upalio TV i odmah me zvao, sreća, odgledala sam sve, otplakala cijelu emisiju. Krasno.
Ima li netko da je gledao, a da nije plakao?
Cure, odlično...bilo ste divne, iskrene, dirljive...istinite...kad bi to bar netko čuo...emisija je bila puna emocija i bilo ju je teško i euforično gledati - u isto vrijeme :heart:
VM isto :love: što su sudjelovali.
Moze li se pogledati online negdje?
na moru sam pa se nisam mogla ulogirati da vas pohvalim već jučer.
Rekla sam Kseni jučer na telefon: hvala vam za vrlo iskren, dirljiv i nadasve autentičan nastup. Mislim da su cure super opisale kroz što mi kao žene ali i parovi prolazimo (i bez novog zakona :( ), a rečenica "da parovi koji se ne voli kroz to ne mogu prolaziti" je bila baš u sridu. Odlično i vrlo dirljivo ste se i dotakli Crkve i našeg ministra....
Gabi hvala za javljanje da je emisija u tijeku, ja bih sigurno zaboravila.
Ksena ja ti prišt nisam primjetila, a za sveki mi je baš, baš, baš drago :) ... Mislim na tebe i čekamo skupa petak :*
Veliki :naklon: i još veća curama :* iz emisije
Dajte molim vas neki link,tako bih rado to pogledala... :love:
:love:Citiraj:
a72 prvotno napisa