****se sto sam napunila 40 a jos nisam mama, do 45-e valjda budem! :mrgreen:
****se ko da mi je 20! :lol:
Printable View
****se sto sam napunila 40 a jos nisam mama, do 45-e valjda budem! :mrgreen:
****se ko da mi je 20! :lol:
Ružice..za ovo drugo će i Medo biti happy... :lol:
i ja, i ja :lol:Citiraj:
RuzicaSB prvotno napisa
Ruže, nasmijala si me do suza :lol: :lol: :lol:, e pa ovaj post mi je trebao nakon negativne, pardon bete 1,82
Ajde bas mi je drago, tvoja je beta super btw moja bila 0,86 ;) :mrgreen:
j*** mi se što nikad u životu nisam vidila pozitivan test - vidit ću jednog dana, makar nakon štoperice...
j*** mi se što se u mojoj obitelji u zadnje dvije godine rodilo 12 beba - imat ću u koga posudit robicu! :mrgreen:
j*** mi se što sam pokupovala toliko poklona za druge, da sam mogla sebi platit bar pola postupka...
j*** mi se što uskoro vjerojatno ostajem bez posla - ionako ću rodit blizance, pa sam mirna tri - četiri godine!
j*** mi se što ću i ovaj Božić dočekati sama - bar imam mm, a on mi je kao i beba, jede svaka tri sata! :lol:
j*** mi se što svaki dan dobivam vijesti o novim trudnoćama (krenila rodbina u drugi krug) - moje će dijete bit najmlađe i mezimac svih ostalih. :zaljubljen:
j*** mi se što je upitan moj postupak u siječnju - ako ne bude u siječnju, bit će u lipnju!
j*** mi se što sutra moram u sveki na ručak, a znam da će mi presjesti taj ručak... - pojest ću joj zato sve palačinke! :mrgreen:
j*** mi se što me svi pitaju kad ćemo mi - oni gunđaju da su stalno u četiri zida sa djecom, a ja uživam u dugim šetnjama sa mm kad god hoću i j*** mi se za sve - ne plaću mi djeca doma!
j*** mi se što u šest godina nema trudnoće, a sve je ok - bar se mogu j*** kad god hoću, koliko god hoću i gdje god hoću! :D
Kaže jedan pjesnik.... (naš, nije made in CHINA)
Pati bez suze, živi bez psovke
i budi mirno nesretan...
ja bi radije bila nemirno sretna nego mirno nesretna ;)
Citiraj:
Pinky prvotno napisa
X
**** mi se kaj mi je crkla klima s kojom se i grijemo
**** mi se kaj mi je crkla napa
**** mi se kaj mi je crkla pipa u kupaoni i MM ju sad popravlja jer neće zvat vodoinstalatera
**** mi se kaj nemam para za novu torbu jer sam sve potrošila na majstore
**** mi se kaj Novu opet čekamo sami
**** mi se za sve i zato se mogu **** kad god hoću za razliku od mojih trudnih prijateljica koje nisu već mjesecima :mrgreen:
Toooo, mačko!!! :lol:Citiraj:
amyx prvotno napisa
:* ;)Citiraj:
Superman prvotno napisa
Još jedan X na Amyx zadnju rečenicu, (samo da je bar malo manje vruće, dodatno znojenje mi je sve manje privlačnooo)
**** mi se sto se svi pitaju sto nisam trudna......sto me ogovaraju po kavama.( zivjeti u malome gradu gdje su svi trudni i svi svakog znaju )...eto za to mi se ****
#### mi se sto mi nije uspio 4. ivf, uspit ce mi 5. amen.
Hej Pinky, ovo ti je mrak. Inače uopće ne psujem, ali mi nekad tako slatko dođe da zabeštimam.
**** mi se što ću uskoro napuniti 39 a još nisam majka.
**** mi se što idem na proslavu 20 godina mature i što svi, ama baš svi imaju i pričaju o djeci a ja jedina ne.
**** mi se što sam prošli mjesec ostala trudna nakon 14 godina i na kraju ništa.
**** mi se što se i ja i moja sestra liječimo od neplodnosti.
**** mi se što se od MM brat liječi 10 godina.
**** mi se što mi kasni regres.
**** mi se što su MM ovaj mjesec skinuli 10%.
i na kraju..... **** mi se što je od Pinky mama predavala mom mužu matematiku a od njega nikad matematičar, samo povjesničar.
Eto, sorry moderatorice ali došlo mi da se malo "ispucam" prije godišnjeg.
da se pridružim...
**** mi se za moje nadležne šta mi ne daju regres, stigli mi troškovi putnog naloga iz Ri i oped dobro
**** mi se što danas moram ić na proslavu 29 rođendana kod frendice, di će se pričat samo o djeci i spavanju, kakanju, jedenju, bljuvanju... i **** mi se jer ću si popit dva piva i tek onda će mi se **** za sve
**** mi se za frendice koje su u brizi i moraju pazit jer ostaju trudne čim ih muž (ili bilo koji muškarac u blizini :lol:) pogleda
**** mi se što su neispavane, umorne i što bi napokon izašle vani i jako me **** iživciraju kad mi govore: "ma daj ni ne znaš kako ti se blago što još nemaš djecu"...ma **** vam sve pa šta ste si ih napravile onda ako su vam takva tlaka
**** mi se šta su isfrustrirane i ne znaju kako kile skinut
**** mi se šta ne štima, još par dana pa odo ja na godišnji
**** mi se šta će mi svaki postupak ostaviti neizbrisivi ožiljak i trag u životu, zbog toga sam samo jača i bolja
**** mi se kad me svi pitaju šta čekamo...jer imam rješenje...opalim ih protupitanjem: "zar nemate porschea...a šta čekate? zar niste još osvojili olimpijsku medalju...a šta čekate? zar još niste postali nonići...a šta čekate?...e pa da vidiš kakve zbunjene face!!!
**** mi se za sve živo jer imam muža koji me obožava, kojeg ja obožavam i **** mi se što još nemamo djecu jer u slijedećih mjesec dana sigurna sam da bi nam samo smetali :yes:
pusa i nadam se da se svima, nekima više nekima manje **** za sve živo i nadam se da vas čekaju godišnji, uživancija, nerad, ljenčarenje i lizanje sladoleda i ispijanje hladnih pića po cijele dane!!!
meni se samo **** danas i hvala na pitanju, budem! :)
žene moje ovaj pdf je LEGENDARAN!
I meni se ***** jer sam se toliko nasekirala oko trudnoće
**** mi se što je neka druga trudna/rodila/čeka drugo dijete
**** mi se što moram na mpo
**** mi se što pušim i jedem slatko i što imam celulit i što nisam neka ljepotica, jer mene MM voli za to što jesam
**** mi se kad će mi ivf uspjeti, koliko ću čekati, koliko će koštati, j**** mi se sve dok znam da ću postat mama, kad-tad, ali HOĆU
i najviše od svega ***** mi se za tuđe živote, tuđa pitanja i tuđa mjerila kvalitete mog života
Eko, sad mi je lakše :lol:
Sara 38, Loks. Sumsko voće i šećer na kraju Ksena28 tako ste me nasmijale :lol::lol::lol::lol::lol: i jos uvijek se smijem i **** mi se za sve!!!!!!
**** mi se što nas drugi gledaju sa žaljenjem dok se njima nažalost život raspada i imaju po dvoje prekrasne djece
**** mi se što čujem šapate o nama kad prođem pored nekog poznatog "e, oni ti ne mogu imati djece"
**** mi se što kiša pada kao i moje suze jer sam jutros popiškila debeli - 12 dpo
**** mi se što nisam još dobila M a fino na FF kaže da je moram danas dobiti :lol:
**** mi se što država propada
**** mi se kao i Kseni, ali dok se MM vrati s posla, vjerojatno će me proći :lol:
**** mi se što je jučer našem ministru M "riknulo" auto na semaforu,.... e... neka mu je!
**** mi se što sam tri dana ranije dobila vješticu!!
****mi se što mi je pokvarila planove za 9 mjesec,****mi se što ću možda zbog nje morat ranije doći u Zgb..
****mi se što sam bila ziher da će ovaj mjesec upalit kućna radinost
****mi se što mi je frendica saznala da nosi curicu
****mi se što ja ne mogu doći do bilo kakve bebe,a kamoli da biram spol!!!
****mi se što već rintam 14 dana bez pauze,a još ih moram odradit 4!!
****mi se što sam se udebljala od svih silnih tableta i injekcija i što izgledam kao balon
****mi se što je MM već tri mjeseca na dijeti i izgleda fantastično!!
****mi se što sam danas plakala...jer ne mogu vjerovat da ne mogu priridno ostati trudna i ****mi se što sam nagrebla već 36 god...
****mi se što je i meni neka astrologinja rekla da tek sljedeće godine imam izglede za trudnoću..
****mi se za sve..zato sad pušim i pijem chery
****mi se jer i sutra moram na posao...
Meni se samo **** ,a nesmijem :-o
ali **** mi se zbog toga kad ću za 12-tak dana saznat da sam T :mrgreen:
**** mi se što cijelo vrijeme slušam o dječijim problemima
**** mi se što nas uvijek sažalno gledaju
**** mi se za njihove "pametne" savjete
I već sad se veselim kako će tek oni na****ti kad ja počnem o nespavanju i ispucalim bradavicama :angel: :mrgreen:
VEELIKI X NA SVE. Nekad me smetalo da ljudi sa mnom očito zaobilaze teme djece i svih vezanih problema ali sad mi se živo j... za ine...
J... mi se i zato kaj nisam mora vidjela već tri godine, vidim ga na FB stranicama što frendovi stavljaju f...... slike
J... mi se i zato što je MM sve luđi i frustriraniji... a i ja sam postala takva zbog njega... ma naći ću ja sebi zanimaciju. Još ovaj pokušaj u 9.mj a onda ja u prvi plan 8)
Puca mi lajbek što sam danas ko luda plakala na poslu i što su svi vidjeli moj raspad sistema...:)
dobra stara "bit će sve u redu" je od*****a karijeru,meni to nije utjeha,.Jel bi bila njima?
**** mi se što sad plačem svaki čas a nikad prije nisam
i pun mi je ***** što se neki prave da ne znaju zašto sam živčana ko pas
i fučka mi se za sve
**** mi se što mi m kasni 20 dana prije ili kasnije će doć...jer znam da trudna nisam
**** mi se za sve koji me žale jer još uvijek se mogu smijat
i **** mi se što mi je šefica luda pa bi na meni ponekad lječila živce e neće moći......
**** mi se riječi "a jeste se pomirili s time da nećete imati djece"
**** me gužve po klinikama, **** me čekanje na uputnice, **** me čekanje nalaza,
voljela bih da mi se malo više **** za posao, kaj mi se može desiti, mogu dobiti otkaz
**** mi se, nisam već nekoliko dana
**** mi se što mi "prijatelj" koji ima dvoje djece kaže da se dovoljno ne trudimo za bebu...
**** mi se što sam nakon tih riječi plakala do slijedečeg jutra i popila 2 Hellexa da bi mogla imalo funkcionirati
**** mi se što svi govorkaju o nama, jer mi se i trudimo, i volimo, i mazimo, i pazimo na sebe, i sada nakon 14 godina
**** mi se... a imam m, a i mm je na putu, pa...***iga, opet niš!
boli me k**** za sve koji me ne razumiju ili to ne žele
i zaboli me što svi govore da prestanem na TO mislit i doći će sve samo od sebe,
na ništa drugo ni ne mislim.
**** mi se zato kaj pušim ,pušm svoje ne tuđe i zato nek ****** od mene i mojih cigareta.
Kao baš je to razlog moje ne trudnoče....baš
j*** mi se što mi država broji već drugi postupak, a ja još nisam došla do transfera ni jednom, jednom hoću
j*** mi se što sam imala hiperstimulaciju i u opsegu dobila 20cm, muž me i dalje volio takvu
j*** mi se što mi je endometrij pretanak pa mi ne mogu vratiti ono što su zamrzli i što ni moj doktor više ne želi davati prognoze u mom slučaju,
j*** mi se što moram na forumu olakšavat dušu, jer okolina samo govori "ma bit će"
j*** mi se što zbog gornjeg "ma bit će", imam već tikove i ne da mi se objašnjavat da baš samo tako biti i neće
j*** mi se što me svi gledaju kao invalida, barem ne moram nositi teške stvari
j*** mi se što sve naslovnice bruje da Tarik i Lejla idu na treće djete, a ja još nemam ni prvo, imam muža i mačku
i potpisujem nivesu
**** mi se zato kaj ponovno pušim ,pušm svoje ne tuđe i zato nek ****** od mene i mojih cigareta.
Kao baš je to razlog moje ne trudnoče....baš