Baš gledam na njihovoj web stranici, ovaj novi sustav mi je koma, puno gori od starog. Treba puno više potrošiti, a od ovih navedenih proizvoda za popuste ja ne koristim skoro ništa- :roll:
Printable View
Baš gledam na njihovoj web stranici, ovaj novi sustav mi je koma, puno gori od starog. Treba puno više potrošiti, a od ovih navedenih proizvoda za popuste ja ne koristim skoro ništa- :roll:
Ja ne bi rekla da treba puno više trošiti jer dosad se za onaj popust od 15% na jednu kupovinu, trebalo potrošiti 20 x 50 kn dakle 1000 kn, a sad treba za tu pogodnost 150 x 10kn dakle 1500 kn s tim da sada manje kuna propada jer svakih 10 ide jedan bod. A prije si i za 99 kuna dobio jednu naljepnicu. Ja često znam u prolazu otići u DM samo po jednu-dve male stvari, recimo gel za tuširanje i sl. i dosad za to nije bilo bodova. Mislim da dođe skoro na isto. S tim da po novom za 50 bodova (to je kao prije 10 bodova skupiti, ako ne i lakše) imaš i jocker kupon od 25% na proizvod po izboru što je super naravno, prije si dobio samo onu knjižicu.
Rekla bih da su i prije i sad one knjižice sa bodovima sadržavale meni uglavnom nezanimljive ili neisplative artikle.
Jesam se raspisala o nečem tako banalnom. Uglavnom, meni je drago da više ne moram tražiti naljepnice po novčaniku.
Imam knjižicu sa 11 naljepnica ako ju netko može iskoristiti.
Znam da je u zadnji čas, ali netko želi poklanjam knjižicu sa 17 bodova.
Ja sam danas zvala DM i rekli su mi da se će bodovi moć iskoristiti do 31.10.
Ja sam zapela da na knjižici piše do 30.09. ali ženska mi je tvrdila da će produžiti do 31.10.
Valjda me nije zeznula.
Jer imam knjižicu s 20 naljepnica i ne da mi se ić sad navrat nanos kupovati kad mi sad baš ne treba puno toga, a za mjesec dana će mi već trebati.
A za naljepnice koje su ostale rekla je da ona ne zna da će se prebaciti na karticu, jer da je to sasvim drugi način bodovanja i da ne zna kako bi to napravili.
Jel' ima netko mozda praznu knjizicu viska?
Ljetos sam zadnji put iskoristila naljepnice, no kako sam ih zabunom polijepila u dvije razlicite knjizice :roll:, iz jedne sam ih izrezala i zalijepila u drugu, da iskoristim popust. :mrgreen:
I sad imam jednu napol razrezanu knjizicu sa naljepnicama, + jos naljepnica koje nisu naljeplijene unutra - nece biti za popust, ali mi je neugodnjak odnijeti u tom stanju da mi prenesu sakupljene bodove na karticu. :oops:
A danas - zadnji dan 'vazenja' knjizice, jel' - nisam u HR, i ocekujem da ih od sutra vise nece biti u opticaju...
Meni su isto u dm-u rekli da će produljit dosadašnji sistem bodova na još mjesec dana, pa valjda je tako..
Jel na kraju propadaju skupljeni bodovi ili ih se moze prebaciti na karticu?
Imam ja, i to dvije. Ako ih želiš, šalji adresu na PP, pa ću ti poslati poštom..Citiraj:
Elly prvotno napisa
Puno ti hvala - saljem PP. :D :heart:Citiraj:
Asimon prvotno napisa
Meni su u ovu subotu u dm-u rekli da ih se prebacuje na karticu.Citiraj:
MamaRibice prvotno napisa
meni je jučer žena rekla u DM-u da će svi koji imaju više od 11 naljepnica u knjižici moći iskoristiti popust od 15% do kraja 10 mj. bez obzira na broj naljepnica, a oni koji imaju od 1-10 naljepnica njima se prebacuju bodovi na karticu i da će svi automatski dobiti 50 bodova na karticu kao poklon
jel netko čuo takvu informaciju :?
Ja bila danas u velikom šopingu da potrošim bodove i rekla mi žena na blagajni da tih 50 poklon bodova djele samo sutra 1.10. ???
Uh, meni se jako puno stvari sviđa oko novog sustava.
Najviše to što će za razliku od svih ostalih kartica ponuditi privjeske za ključeve pa ćemo i ja i suprug i npr. moja mama moći stavljati bodove na istu karticu! Ma mrak!
Druga stvar koju mi je prišapnula djelatnica je to da će pratiti što kupac kupuje i na često odabirane proizvode davati neke popuste. Živi bili pa vidjeli. Al bilo bi super. Ja na alnaturu ostavim bogatstvo.
E, još mi je super kaj dobivam na svakih 10 kn... prije sam gledala da navučem 100 kn pa neki put kupovala kaj treba i kaj ne treba.
I mogu si pratiti svoje kupnje na netu... i pomoću toga sprofilirati nekakav stalan popis.
E da... i kartica vrijedi po cijeloj Europi... a budući da ja potegnem i u SLO i u A... po neke stvari koje naš DM ne drži, to mi je onda suuuper... jer bum i tu dobila bodove.
:mrgreen:
jučer mi je teta u dučanu rekla da stare naljepnice možeš iskoristit ako imaš vise od 11 ako ne da ih bacim.....e ja ih imam 10 ..ima li ko sliju viška
Bože dragi, oće se taj dm više dogovorit pa da konačno znamo šta i kako? :?
ja sam našla još jednu (nakon što sam poslala prvu pošiljku sorci) a čini mi se kroz maglu da sam i drugu vidjela da negdje viri :) dakle imam 1 a možda 2 kom, ako to ikom još treba
ja sam jučer potrošila naljepnice sa popustima i dobila sam odmah karticu sa 50 bodova na njoj. Mislim da nije važno kad se dobije kartica, da svi u startu imaju 50 bodova.Citiraj:
jkitanov prvotno napisa
Ja sam bila prekjučer i nisam dobila nikakvu karticu :/
i ja sam bila prekjučer i nisam dobila nikakvu karticu. :mrgreen:Citiraj:
kahna prvotno napisa
ALI sam primijetila da imaju neki aparat (i to veeeeliki) iza blagajne za izradu tih kartica. prodavačica je nekoj ženi izrađivala prije nego smo mi došle na red. tražila je podatke tipa ime prezime datum rođenja (mislim) pa joj je to stavila na karticu, dala karticu i to je to.
ma ima vremena za karticu...neće pobjeć 8)
A zašto mi onda nismo tražile :roll:
imale previše vrećica jel :lol:
Bumo drugi put.
Nego mene muči tih 50 bodova, ne znam do kad će ih dijeliti a mi smo možda mogle dobiti :/
piše na računu vako: za ovu kupovinu mogli ste dobiti 195 bodova na dm active beauty kartici :shock:Citiraj:
kahna prvotno napisa
a koristile smo popust, tj. onih 15% za 20 naljepnica.
e sad, pitanje. jel se skupljaju bodovi i kad se koristi popust ili ne?
Ne, a u Limoni parfumeriji da.Citiraj:
puntica prvotno napisa
friška info: (mislim ovo je napetije od trilera :roll: ), naljepnice se mogu iskoristiti do 12 mj.
meni je prodač u DMu prije pol sata rekao da nemaju ništa službeno, ali da primaju i dalje.
Nadam se da je, Dijana tvoja informacija točnija jer imam punu knjižicu a nemrem u šoping
znam da je tako bilo dok su se skupljale naljepnice, ali sada???Citiraj:
piplica prvotno napisa
Prekjučer sam koristila staru knjižicu za popust od 15%. Bez obzira na to, dobila sam bodove na novoj kartici + 50 nagradnih bodova za učlanjenje (dakle, nije istina da je samo danas, jer sam ja to već dobila).
I ja sam prekjučer iskoristila bodove i nisu mi dali NIŠTA! :xCitiraj:
Freja prvotno napisa
Čuj, ak prodavačica u pothodniku laže mene, lažem i ja tebe. :/ Imam i ja punu knjižicu, ali nemam potrebu sad radit veliki šoping, tako da i meni je stalo da produlje.Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Meni je danas rečeno da se stare markice ne mogu prebaciti na novu karticu - dakle da propadaju. :x
oni očito još ni sami ne znaju što će i kako će
jer nakon što sam telefonski dobila uvjeravanja da će se bodovi moć koristiti do 31.10. dobila sam slijedeći mail
"Svoje bodove svakako bi trebalo zamjeniti za pogodnosti (knjižica ili 15% popust) do 30.9.2009.kako je i naznačeno na kuponu s bodovima. Nakon navedenog datuma nastavljamo sa programom Svijet prednosti u novom, povoljnijem
obliku koji će svakako ići u korist naših kupaca. Informaciju o pogodnostima koje ćete moći iskoristiti u zamijenu za bodove koji su vam ostali neiskorišteni dobit ćete nakon 1.10. u Vašoj dm prodavaonici.
S poštovanjem,
dm/marketing "
Dajmo im onda još koji dan pa ćemo vidjeti šta će biti sa neiskorištenim markicama.
U svakom slučaju, mislim da nije u redu da propadnu. Ipak je to novac koji smo ostavili u njihovim dućanima.
A jesu li ti ponudili da se učlaniš? Mene je pitala žena na blagajni i odmah smo to napravile na onom računalu. 50 bodova vidjelo se odmah, a ostatak (oni dobiveni po računu) su se trebali "vidjeti" sljedeći dan. I baš je naglasila da nema veze što koristim popust, jer ionako dobivam nove bodove na onu cifru koju platim, ne onu koju bih platila da nisam koristila popust.Citiraj:
piplica prvotno napisa
Ma tko će ih znati, čini se da ni sami ne znaju što sa svime time.
Ja sam danas popodne bila u DMu i iskoristila popust od 15% iako sam u knjizici s naljepnicama imala njih 16, a ne 20. Dobila sam i novu karticu s 50 bodova.
tctctc sad svi znaju koliko smo potrošile :PCitiraj:
puntica prvotno napisa
ja sam jucer bila u dm-u, teta na blagajni mi je rekla da se knjizica sa naljepnicama jos moze iskoristit, i dobila sam karticu sa 50 bodova
jedna je udomljena, ova koju imam sigurnoCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
Meni bi trebale 3 da ih imam 11, da bi dobila popust od 15%. Ima li koja dobra duša da bi mi pomogla?
Meni trebaju 2 komada pa ako netko ima molim.
imam 9 zaljepljenih starih naljepnica. jel se to može ikako iskoristit, prebacit na karticu...