seven pounds mi je najbolji novi film
Printable View
seven pounds mi je najbolji novi film
Meni nije. Na tupavi način glorificira samoubojstvo.
Bijeli Masai :)
Nadam se da mi nisi ispričao kraj :mrgreen:Citiraj:
Davor prvotno napisa
:shock: nisam ja na taj film mislila.Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
:roll: ja mislim na neki drugi, ovaj nisam gledala, ali sigurno hoću (već se skida)
a za ovaj drugi pak, ne mogu se uopće sjetiti imena, znam samo kraj, a o njemu neću.
Kad se sjetim, napišem.
Čini mi se čak da je samo neki broj, znam ziher da glumi Jolie, i znam glumca al mu ne znam ime :roll:
Da, sad sam sve rekla.
E da, radi se o tipu koji ubija i uzima identitet žrtava - možda mi sad netko i pomogne u potrazi za imenom :saint:
A, bez brige, jako je kreativan kraj.Citiraj:
Anci prvotno napisa
taj film sa angie je taking lives.
ethan hawke je gl. muska uloga,
ona je policajka koja ne uspe odoleti njegovim carima...
Da, da to je taj.Citiraj:
djuma prvotno napisa
Hvala.
Meni izvrstan film.
Mi odgledali Before the Rain neki dan. MM-u se nije nesto pretjerano svidjeo, a meni je bio jednako dobar kao i svaki prethodni put. Pogotovo glazba. :heart:
Juno takodjer dobiva sve pohvale.
jučer bili u kinu- nemilosrdni gadovi- novi tarantino- g.e.n.i.j.a.l.n.o.
Evo me opet.
Ništa, ali NIŠTA na svijetu ne može biti tako dobro kao Prijatelji :heart: .
Kupila sam bila sve sezone koje sam mogla naći u Algoritmu i Profilu, još prije tri godine, tako da sad to pregledavam po stoti put-a svaki ih put uhvatim i na TV-u, kad god mogu, i svejedno mi nisu dosadili.
Sad sam baš na epizodi u kojoj se kratko pojavio Hugh Laurie (Imgaaaaa), te je još uvijek bio Englez, tj. govorio je svojim normalnim britanskim akcentom. Za krepat je :lol:
Svi su za krepat :lol: A znali su me i rascviliti, mene koja nikad ne cvilim na sretne romantične scene.
Dakle-Friends rule, the Knicks rule, Howyou doin, ili Angien favorit Knit good woman, knit!
Daaaaaaa Legendaran, prelijep filmCitiraj:
Kaae prvotno napisa
Na ovo itekakav potpis.Citiraj:
annie84 prvotno napisa
"Closer" me doslovce razvalio kad sam ga prvi put gledala ... :)
Sitno još brojim do poroda, ali rado bih se još zaletila do kina na novog Tarantina i Johnnyja Deppa, možda čak i na Coco Chanell.
Sinoć sam uhvatila malo Edwarda Nortona na Novoj, što me podsjetilo da bih mogla ponovno baciti oko i na "Fight Club". U planu je i ponovno gledanje "Bliskih susreta treće vrste", baš mi se gleda. A bogami i BBC-jeva serija "Pride & Prejudice" s Colinom Firthom :mljac: , eno je čeka na DVD-u.
jucer pogledala Zamjenu sa A. Jolie i Marley i ja!plakala ko kisna godina!!
Uh, baš zato izbjegavam "Marley i ja" ... trenutno mi jako trebaju filmovi s hepiendovljem. :)
Nabavila 4 sezone "How I met your mother", jedva čekam da se bacim na to. U zalihi je i par sezona "Homicide"-a, "X-Files" ...
Si vidla :(Citiraj:
bucka prvotno napisa
kazem ti ja...
Pogledala sam ga i ja neki dan.
Bome sam se isplakala, pretužno
jel netko gledao lake of fire?
http://www.net.hr/film-glazba/page/2...7/0098006.htmlCitiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Ah, ne znam da li da se veselim... :/
nadam se da ih neće razvodniti kao s&c.
sit com je najbolji u kratkoj formi.
Tako je.
Ja i inače više volim serije no filmove, npr. još nisam gledala lošu BBC produkciju, bilo sitcom, bilo krimi serija, you name it, sve je dobro!
Dobro cure,
ima li taj film s Angelinom sretan kraj :?
Ako nema,ne mooogu da se potresam :(
da!!!Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
i sad se sjetih mog all time favourite-a: Absoluteley fabulous! :yes:
KayaR, nije baš u redu, da na javnom forumu, pišemo kraj filma ;)
Pogledaj, meni se sviđa, tužan je i potresan, ali dobar.
Pogledala sam i Gran Torino - ok je, ali moglo je i bolje.
Two lovers - odličan.
Me & Marley - genijalno, urnebesno dobar :D
In Bruges - malo "spor" ali meni zakon.
U pravu si,ali ja sam svejedno shvatila :(Citiraj:
kahna prvotno napisa
sad me sjetio topik o crtićima:
http://www.filmski.net/filmovi/1655/pokretni_dvorac
http://www.filmski.net/filmovi/734/a...e_male_chihiro
i margita i ja ih obožavamo :)
"Spaliti nakon čitanja". Ljudi, odlično je, baš duhovito i uvrnuto kak to Coeni već rade. Smijala sam se.
Evo i mojih favorita u zadnje vrijeme (sve s MaxTV videoteke):
Neobična priča o Benjaminu Buttonu
Žena kojoj sam čitao
Put oslobođenja
Sirotište
Inače, filmovi koje mogu u svako doba dana i noći pogledati:
Gospodari prstenova (trilogija)
Blade Runner
Intervju s vampirom
Alien
...pa i pokoju epizodu Zvjezdanih staza (NG)
Slažem se, no umor je bio prevelik kad sam ga gledala. Zaspala sam :oops:Citiraj:
klu. prvotno napisa
Za mene uglavnom isto postoje samo filmovi kojih ima na MAX Tv-u :mrgreen:
Što sam gledala:
Žena kojoj sam čitao - nimalo mi se ne sviđa, ali zanimljiv je za pogledati
Resurrection Road - isto zanimljiv, dosta težak
The Queen sa Helen Mirren - ovaj film me oduševio, odlično je napravljen, Helen Mirren bi mogla zamijeniti kraljicu Elizabetu a da nitko ne primijeti :mrgreen:
Dve sestre za kralja - tak-tak, filmić, ali prekrasne dvije glavne glumice, posebno Scarlet Johansson mi je odlična u ovom filmu
Ponos i predrasude - :mrgreen: po tko zna koji puta ista priča, dobra je ova filmska verzija, no malo mi je bilo i dosadno. Donald Sutherland odličan u ulozi oca (koji mi je i inače najdraži lik u P&P)
jučer pogledala Zamjenu
dobar, ali ne predobar
inače sam cmoljava, i trenutno sam u pms-u, ali me uopće nije rasplakao
malo sam se čak razočarala, očekivala sam više
Britanski dečji film SON OF RAMBOW.....neverovatno dobar i za odrasle :heart: :heart: :heart:
Sinoc sam gledala "Njemu jednostavno nije stalo" iz MAX tv videoteke, ok filmic, laganica.
Sve od studija Ghibli, osim Groblja krijesnica - taj je pretužan. Osim Howlovog pokretnog dvorca, Princeze Mononoke, Avanture male Chihiro, najtoplija preporuka je Susjed Totoro - preslatko je.
ah, Miyazaki :heart:Citiraj:
Davor prvotno napisa
Totora nismo gledali - ima li toga u videotekama?
aaaaaaaaaa... uzela sam ovaj film po preporuci... na skali od 1-10, dajem mu ocjenu 2 i pol.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Razočarana sam, više sam očekivala od braće Coen c-c-c
Ja ga imam na kompu i počela ga gledati (cca 15 min) i nikako da se prisilim dalje,
nije me impresionirao.
Nakon ovoga ga vjerovatno ni nebudem pogledala.
2012
sad igra u kinima
specijalni efekti, puno patetike, strašno mnogo akcije
tipičan američki film katastrofe
al za dva koplja bolji od svih dosad
meni je on bio samo u trenutku kad sam uzela da je to komedija, tad sam se dobro nasmijala :P
jucer sam gledala The Affair of the Necklace na MaxTV-u. ok je za nedjeljno popodne.
Da se uključim (dosad još nisam), ali kako sam naišla na fan-icu mojih omiljenih, eto ne izdržih!Citiraj:
la_mama prvotno napisa
Još bih dodala i Star wars-e, sve od Tim Burtona, Fargo, Tko je ovdje lud?, pa čak i Oceanove nastavke, a tek Hanibala....