Jel' može bez te pelene?
I da - ako rade epi ili carski, da li kontroliraju ožiljak?
Printable View
Jel' može bez te pelene?
I da - ako rade epi ili carski, da li kontroliraju ožiljak?
Ma moze bez pelene, samo ju maknes :)
Vjerujem da rade kontrole, ja nisam imala ni carski ni epi, ali sam cula od cura da rade.
meni su redovito radili kontrole reza, krvnu sliku, dobila sam i par infuzija, terapiju željezom te transfuziju krvi (transfuziju sam posebno platila)
meni je ta pelena baš bila zgodna, odma sam kupila nešto slično kad sam došla doma
Nisi dobila osip? Zgodna je, ali eto meni napravila zesci osip
Citiraj:
pinguica prvotno napisa
Bok,
Vodim trudnocu u poliklinici te mislim tamo i rađati. Zanima me koliko si platila transfuziju krvi. Nisam znala da se to dodatno placa.
Thnx
Pozdrav
Blago mi se ako će mi najveći komentar PR biti osip od pelena :mrgreen:Citiraj:
LoveLight prvotno napisa
Ja eto nisam dobila osip od pelene, meni su skroz ok.
Transfuziju krvi sam platila 1400kn s tim da sam zbog transfuzije morala ostati još jedan dan a to je još plus 1500kn i za muža sam platila još taj jedan dan 550kn.Citiraj:
Natrenka1 prvotno napisa
S tim da je to bila krv prilagođena mojoj krvi, ne ona koja se daje svima u hitnim slučajevima. Mislim da je se ta krv ne plaća dodatno, nisam sigurna.
Pinguice, kad uhvatis vremena ispricaj nam malo o porodu :)
Valjda nisi još skužila, napisala sam već priču prije desetak dana, evo direktni link http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=83466Citiraj:
LoveLight prvotno napisa
Nisam skuzila .. super, idem procitati :)
Neki dan sam čula da ako se vodi trudnoća od početka u Poliklinici, da se onda ima popust na cijenu poroda!?
Je li netko zna je li to točno ili je u pitanju samo dezinformacija?
došli doma
niš, sve po starom
lagani trudići, ali nisu bili dovoljni da me porode ranije
tako da, curke moje, ja sljedeću nedjelju, 25-og odoh u bolnicu i u ponedjeljak 26-og evo kenjca, koji je danas opet bio jako mrgudan.........
prešao je 3 kile, prebacio se sa lijeve strane na desnu.........
kronićne bolove u želudcu imam jer mi nabija stopalo ravno po želudcu............
kilu nijednu nisam dobila, tako da samo eto na +10.....tak će valjda i ostati...........
to je to, porodit će me Podobnik kako stvari stoje
color doppler mi napravili, sve besprijekorno i tak.......
pitala sam i za preglede poslije poroda, 350 kn obićan pregled, 400uzv kukova, i 500 cjepiva do prve godine...
e sad jel to puno ili nije nemam pojma.........
i bilo je jutros puuuuuuuuuuno beba, i ja sam u panici, rekla sam i doktorici, meni je to prestrašno, kako ću ja držati to malo dijete ja ne znam....
donijela nam je jednog malog dečkića dok smo bili na ctg, 2 mjeseca a maaaaali(meni barem) da sam pitala jel on nedavno rođen...........
i bila je neka mala curica koja je meni se čini nedonošće, vidi joj se po glavici.....i još jedan koji je jaaaaaaaaaaako plakao, i jedan koji je dudlao i tak.......uglavnom panikaaa
ovo za smanjenu cijenu poroda čisto sumnjam :/
Prije 17mj nisu vrijedila ta pravila :) .....ali u to vrijeme se nisu ni plačale stvari koje se danas plačaju posebno, pa najbolje da nazoveš i pitaš direktno njihCitiraj:
lexy prvotno napisa
Danas u 9 i 17 rođen je mali Vito Carskim rezom... težak 3350 a dugačak 48 centimetara
Porod je prošao u najboljem redu, mama i beba se osjećaju dobro....
iirraarraa je rodila :)
Čestitam - sad iščekujem detaljnije dojmove o rodilištu i porodu.
:)
To je zbilja prekrasno čuti! A toliko se brinula....sad je mama, novi problemi :)))Citiraj:
mačkulina prvotno napisa
Cestitam !!!
Čestitanja na za to pripadajući topic, ovdje čekamo Mačulinu sa iskustvom još jednog poroda u PR. Hvala.
Ooops ... Frida, nema problema
Pitanje - trebamo li za drugo dijete ponovo ići na trudnički tečaj? Da li je to uvijet za prisustvovanje MM porodu?
U PR ne...nas nitko nije pitao za tečaj (za prvo)
nama su rekli (prije 19mjeseci) da trudnicki tecaj nije potreban jer da ce nas oboje doktori i sestre voditi kroz sve.
Sigurno ne treba tecaj. Ni mm ni ja nismo isli na tecaj ...
iirraarraa, javi nam se. Znaš da nas zanimaju pojedinosti, pogotovo nas koji planiramo tamo roditi.
evo, mene zanima konkretno koliko si platila carski i cijeli boravak tamo?!
Pa, evo kad nađeš malo vremena uz bebicu, javi se!
toćno 27500 kako i stoji u cjeniku.........
Cure moje, ja nisam požalila jedne lipe što sam dala, ma nijedne....
i ako ikad budem imala djece još, opet idem tamo.....sve znamo, ničija pomoć nam ne treba, patronažna uopće nije morala dolaziti, sve živo su me naučili, kupanje, prematanje, pupak, ma sve sve....
Doktori odlićni, sestre predivne, sve do jedne, barem prema nama su bile, toliko su se brinuli za nas, ma savršeno....
Dr.Gebauer je svaki dan navraćala da vidi kako smo, ona mi je sad u utorak i konce skinula....
Vito nije imao žuticu, doma smo išli dakle 6-i dan, carsi je nulti dan....
rez su mi savršeno napravili, ustala drugo jutro i tražila da me skopćaju sa tekućine protiv bolova...
ako Vas što zanima, slobodno pitajte...
e da i važna stvar još-sad kad sam prošla oba poroda....ne bi prirodno rodila više nikad....carski je zbilja carski
Citala ranije da su svake prve subote u mjesecu dani otvorenih vrata. Zna li netko vrijedi li to i danas? Da li je u neko odredjeno vrijeme? I da li sam se trebala najaviti ranije, ili mogu jednostavno doci i banuti tamo?
Unaprijed hvala!
da, vrijedi
svaka prva subota u mjesecu.......mislim da se ne moraš najaviti...ali nisam ziher, nazovi i pitaj
Gledam na njihovim stranicama piše da se u rodilištu prvenstveno porađaju žene koje vode kod njih trudnoću. Jel to definitivno znači da nemreš rodit kod njih ak ti je trudnoća vođena negdje drugdje? Možda ste već pisale o tome al ja nemrem pronać :oops: .
Ideja, dovoljno je da dodjes na 1-2 pregleda pred kraj trudnoce....
ne moraš nužno....
mi smo došli s idejom obaviit jedan na početku i jedan-dva na kraju i tamo roditi....
ali smo na kraju ipak cijelu trudnoću tamo vodili :mrgreen:
Fala, cure
Ima li netko da upravo prati trudnoću i plaira porod u PR? Da razmjenjujem iskustva :mrgreen:
Ja sam donedavno pratila trudnoću tamo od samog početka, ali eto imala sam missed ab. i kiretažu u 13.tjednu. :cry:
Inače, super sam zadovoljna dr. Podobnikom (njegova sam pacijentica već 5 godina) i opet krećem u 1. ili 2. mjesecu, pa se pišemo tada (kada urodi plodom). :*
sretno
mi danas bili na kontroli s štrumfom...
zatvoreni su za sve posjete, bolesne pacijente i sl.do daljnjega
Bok,
da li netko zna da li bi se uskoro mogla ukinuti zabrana posjeta za članove uže obitelji zbog gripe - jasno je da muž može biti na porodu i doći svaki dan u posjete, ali ne znam kako ću preživjeti bez mog milenog 3-godišnjaka 3 dana? Vidim da je broj oboljelih od nove gripe u opadanju, možda malo popuste u skoro vrijeme?
5 weeks to go before Neva comes...
ja ne znam, mi smo bili nedavno na ultrazvuku kukova, još uvijek stoji zabrana, ali nisam pitala do kada
Htjela bi upozoriti one koje idu radjati kod Podobnika da ga zamole ( u slucaju da vas on poradja) da vas lijepo zasije u slucaju da ste popucali ili ste rezani. Mene je katastrofa zasio, ginekologica je rekla da bolje moze i specijalizant. Nakon puno mjeseci od poroda i dalje mi je rana bolna, a da ne govorim o svom seksualnom zivotu.
Ako vec placate tolike novce, nemojte dozvoliti da vam se to desi kao sto se meni desilo.
Meni je stvarno nezamislivo da se doktora (i to još ovog kojeg se trebaju platiti masne pare) treba zamoliti da lijepo zašije :( Pa zašto reže (ili žena puca) uopće? :(
Kad se rodilište otvorilo, nadala sam se da će to biti miljama udaljeno od naših bolnica, al koliko vidim nije baš :( Šteta...
Potpis na ovo do neba. Ista je situacija i sa mnom, a meni će sada biti dvije godina od poroda.Citiraj:
LoveLight prvotno napisa