Budemo i mi tako sljedeće godine, ove smo došli oko 11 i jedino što smo bili u prvom redu na pokaznoj vježbi. Ništa drugo nismo uspjeli dočekati, a s obzirom da smo mali, nismo se baš mogli gurati.:-(
Printable View
Dragi vatrogasci, evo još jedne prezadovoljne obitelji. Sve smo probali, svuda se popeli, vozili, najeli se :) i uživali. Nešto je posebno u vašoj postaji i vašim ljudima. Vratili smo se kući s osmijehom oko glave, ali i sigurniji i mirniji jer nismo uopće očekivali TOLIKO opremljene, stručne, simpatične i drage vatrogasce, i toliko njih. Puno vam hvala na svemu! Moj sin kaže da mu je to ljepše od svake rođendanske zabave na kojoj je bio. Eto. Zaslužili ste svaku pohvalu!
I moji oduševljeni!
Hvala na odličnoj organizaciji i ljubaznosti :heart:
I mi se vratili prezadovoljni!
Pridružujem se u čestitkama i zahvalama!
šmrc, mi se toliko veselili, ali temperatura nas je iznenadila po noći
Hvala na pohvalama, zaista na je bilo zadovoljstvo. Izuzetno nam je drago da ste bili zadovoljni s nama.
Vidimo se slijedece godine!!
Ako imate bilo kakvih pitanja ili zelja ili nekaj niste stigli (zbog guzve) javite se slobodno na mail iz prethodnog posta i dogovorit cemo se sve sto i kako zelite
Hvala jos jednom na prekrasnim, emotivnim i iskrenim komentarima. Djeca su i nama najvaznija, oni su nasi najdrazi gosti i zbog njih smo otvoreni cijele godine.
Vasi profesionalni vatrogasci Grada Zagreba odrade 3500 hitnih intervencija godisnje! Oprez je potreban, nesrece se ne dogadjaju drugome!
Bravo i za ovu godinu!!
i ove godine bravo i od nas :klap:
i ove godine, hvala na velikome trudu. :-)
bili i nauživali se, nadam se samo da su akumulatori na vatrogasnim kolima izdržali koliko puta su se sirene oglasile:-)
jedan prijedlog za sljedeći puta u vezi bazena i čamaca.
kako je bila gužva svi su se gurali u čamac na istom mjestu i oni koji su ulazili i oni koji su izlazili, moram priznati da mi nije bilo svejedno gledati tu gužvu jer kako nema zaštitne ograde mogućnost da netko završi u bazenu je izgledala velika.
a prijedlog je samo organizirati ulaz i izlaz na različitim mjestima.
I od nas bravo! Neopisivo smo uživali svi troje!
khm khm zaista nisam htjela kvariti opće veselje ali moram potpisati da je doista bilo svega i svakavih ljudi, i da takav broj bezobzirnih roditelja nisam srela do sada niti na jednom "dječjem" događaju. Meni je to poprilično pokvarilo dojam.
Mi nismo niti pokušale na košaru jer je moje dijete toga strah, ali svuda gdje jesmo pokušale je bilo naguravanja i preguravanja.
bilo je super! jedino se N nije htjela voziti u čamcu. košare je obe isprobala i rekla ''mama ovo mi je baš super''. druge godine dolazimo na sam početak tako da se i mama može vozit u košari hehe.
Primjedbe primljene na znanje, pokusati cemo sa slijedece godine sa zastitnim ogradama i ulazom*izlazom kod bazena.
Iako se vama ne cini mi na par mjesta (pa i kod bazena) imamo tzv Safety-je koji imaju posao da nista ne rade, nego da procjenjuju mozebitnu opasnost te da u slucaju necega mogu intervenirati.
Sto se tice preguravanja, tu nazalost nemozemo nista jer to spada u domenu opce kulture. Mogu Vam samo reci da je to sitnica prema problemimama nekulture, prevara i lazi s kojim sa susrecemo na nasim hitnim intervencijama, nazalost.
Znamo da bi bilo najbolje staviti jos par Autoljestvi (mozda jedne samo za hrabre mame kao forumasica stanam) jer se svi vole voziti u njima ali nam tebaju i za jel, gasenje i spasavanje..
Bilo je guranja, i gužvi i svega, ali duh naših vatrogasaca i opća atmosfera je to tako fino iskupila, da sam ja to u startu ignorirala. Nije lako držati red kad su u pitanju mala djeca, oni idu, dolaze, okreću se, potuku se s bratom i sestrom, neke od nas mama su imale više djece, neka idu u čamac, neka ne idu, pa držiš jedno van gužve, drugo u gužvi, onda roditelj vodi svoje dijete i naravno ne vidi pačića od jednog metra kako se vrzma između nogu, pa ga odgurneš da ti ne zgazi dijete (uz osmijeh, i sve, al i to generira kaos), pa on gurne nekog drugog... :) svašta je bilo.... i da su bili organizirani redovi, opet bi bilo malo rasula - jer se djeca i predomisle i piški im se... svašta.
Hoću reći - tako je to s malom djecom, ali i dalje - bilo je izvrsno!
Jeee, jedva čekamo!!
:-D:-D
dragonfly, znaš nešto što mi ne znamo? :)
kad je ovo ove godine?