joj, Shanti......kad bih te samo mogla zagrliti.... :love2:
Printable View
joj, Shanti......kad bih te samo mogla zagrliti.... :love2:
a joj draga :cry:
:heart:!
Moja je trudnoća počela kao blizanačka s blighted ovumom, prazna GV se sama resorbirala i nije bila potrebna kiretaža, vibram da ne bude potrebna niti tebi :heart:!
I jako mi je žao što se kreće u tom smjeru :love2:.
Shanti hrabrice :love2: samo isplači
Kakav kosmar, draga Shanti, kakav kosmar... Ostaje samo vjera da ces nakon svega na kraju zivjeti i svoj najljepsi san. :heart:
Na sve smo friži spremni, al kad se dogode boli i boli, al bol prolazi... :* :love: :heart:
J..... ga Shanti. Rasplakala si me. Prošla sam to... Nije ni to najgora stvar na svijetu. Nadaš se, raduješ, zavoliš onda ... razočaranje...snovi se razbiju, a već si napravila planove. Znam da te sada ne mogu utješiti, no bit će bolje. Vidim da si jaka... Drži se... Moje misli su s tobom.
Hvala Vam cure na podršci. Malo me šokiralo ovo sa Shanti. Čekam novi Maribor... Ne želim ići nigdje drugdje jer je ovo prvi put da sam zadovoljna postupkom, liječnicima i sestrama...Prvi put sam se osjećala sigurno i imala puno povjerenje da znaju što rade. Doduše ja nisam dobro reagirala na stimulaciju (svega 4 js od čega su se 2 oplodile), no to nije do njih. Skupi jesu, ali vrijede svakog centa...
Draga naša Shanti :love2:
Nemam riječi...
Shanti draga, tko bi uopce mislio da se u takvoj situaciji moze biti cool. Zelim ti da sto lakse sve to prebrodis i da sto prije krenes u nove pobjede. :*
Shanti :( :(
:love: shanti :love:
shanti :love:
Shanti :love: mozes me moliti koliko god hoces ali ne mogu a da ne isplacem dusu zbog ovih tvojih "cool" slova, jednostavno ne mogu vjerovati! :cry: A opet ne mogu se ne nadati pa cu jos uvijek onako potiho ipak slati vibrice ne bi li se dogodio cudesni obrat situacije. :* :heart:
Joj Shanti, nemam riječi, zaista ne mogu vjerovati... :cry: :cry: :cry:
Shanti draga... :cry: :cry:
:heart:
Shanti draga :love2:
shanti :cry: :love: a mozda nije sve gotovo...
shanti :cry: :love2: nemam riječi :( :(
Shanti :no: , strašno mi je žao da se ovo događa
Shanti, žao mi je strašno. :love:
Nadam se da je dr. u krivu, ako ne, ajde barem si sigurna da možeš imat ovulaciju! :heart:
Kad se sad uhvatilo, bit će skoro još! :heart: :heart: :heart:
Shanti, ne znam sto da ti kazem :(
Nekako jos uvijek imam nade i vjere u tu bebicu :taps:
Shanti :love: i dalje se nadam i verujem u cudo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :*
Shanti, nema tu nikakve utjehe, otprilike znam kako ti je... nema goreg razočarenja od ovoga (koliko god smo cool i spremni na neuspjeh). Ali nije još gotovo! Tvoja betica je od početka spora, ali raste... nek samo nastavi svojim tempom ~~~~~~ I Shanti, ako se dogodilo sad, dogodit će se sigurno opet. Ne daj se! :love: :heart:
Shanti :love:
prosto ne mogu a da delicem svojim i dalje ne verujem u cuda. zato i jesam valjda ovde.... shanti :love2:
Shanti draga moja šaljem ti jedan ogroman :love: :love: .
shanti, jako mi je žao.......... :love:
Shanti :love: grlim te čvrsto, jako :heart:Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Shanti :cry:
Ubi me al ja ću ipak~~~~~~znaš onu...ko bi rek`o čuda da se dese :love:
shanti :love2:
draga shanti :love:
Shanti :love2:
Prošla sam taj horor s betom dva puta, mogu samo zamisliti kako ti je i kako ništa ne pomaže sada.
Drži se, draga :heart:
mene svi znaju ko groznog pesimistu, ali ne mogu vjerovati da je gotovo. par puta sam bila jedini optimist i isplatilo se. prijateljica mi je ostala trudna, otisla na uzv, kaze dr blighted ovum, kiretaza. nazvala me je placuci a ja sam rekla ma daj, nema sanse, cekaj, idi u drugoga, kakva kiretaza..
danas mali antisa ima skoro 2 godine i predivan je bebac. ona se uvijek sjeti i kaze da sam samo ja vjerovala u njega. i dosao je.
e pa hebemu misa maloga, ja vjerujem da ce ta tvoja mrvica ,shanti moja draga, prokucati.
to mi je bila najlipsa trudnicka prica ove godine. i ne zelim da se prekine.
saljem ti puuuuuuuuuuuuuuuno
:love: i vibram iz sveg srca da se ipak cudo dogodi i da popijem tu pivu u tvoje ime.
:heart:
Shanti :love2:
Sad znas da mozes ostati trudna, neka ti to da snage dok cekas da dode tvoja bebica! :heart: Mene je ta spoznaja drzala i hrabrila nakon spontanog, a 6 mjeseci poslije zaceli smo Mihaela.
Shanti, dođi na druženje danas, hoćeš? :heart:
Curice moje drage, drage... :heart:
Ne mogu vam opisati koliko ste me zagrijale svojim zagrljajima i svojim riječima. Hvala vam, svakoj od vas... :heart:
Već par sati ležim kraj mm, on me stisnuo s jedne strane, pesek mi se ugnijezdio s druge, griju me obojica, a ja budna (nesanica me muči već par tjedana) ko ćuk... i tako beskrajno, nekako, usamljena...
Možda ću svratiti, ali vrlo vjerojatno ne bih stigla točno u 17, jer sam dogovorila rezanje vrhova kose (da ne kažem šišanje, jer to kod mene nikad nije šišanje :mrgreen: )... :love:Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Shanti, jako mi je žao :love2: