Re: Šokiran reakcijom majke!
Tata! , ne kažem da nisi u pravu. Vjerovatno bi svaka dobra i odgovorna majka odustala od puta ako joj je ugroženo zdravlje djeteta ali razglabati o tome kakva je TBŽ čini mi se nekonstruktivno.
Citiraj:
Tata! prvotno napisa
Ja: "Pa kako bih ti prekasno javio? danas je tek srijeda - tri dana ranije!!! pa daj shvati da se radi o bolesti, potpuno nepredviđenoj situaciji, nisam ti mogao prošli mjesec najavit da ću biti bolestan. Stvarno te ne razumijem! O kakvom opće putu pričaš, ne razumijem?"
Do sada nisam bila sigurna na koji način komuniciraš sa svojom BŽ.
Na žalost, čini se na isti način kao i tu na forumu.....svadljiv, optužujući, s visoka....
Često se u suštini slažem s onim što napišeš, ali tvoj način pisanja jednostavno je iritantan.
Znam da ovo zvuči kao uvreda, ali nemam te namjeru uvrijediti. Samo ti želim reći kako djeluješ na ljude koji se uglavnom slažu s tobom. Zamisli kako tek djeluješ na one s kojim se ne slažeš. Pretpostavljam da i s BŽ imaš isti problem.
Nemoj pokušavati promijeniti bivšu, nemoj ju kritizirati niti optuživati......očito je da ona razmišlja i radi potpuno drugačije od onog što ti misliš da bi trebala, ali prihvati činjenicu da ona na to ima pravo.
Ako uistinu želiš pomoći svom djetetu, mijenjaj sebe i pokušaj normalizirati odnose s bivšom, malo "smekšaj" komunikaciju.