Imamo bijeli ugradbeni ormar (od obične iverice) koji skroz solidno ide uz flexin bijeli krevet i radni stol.
Printable View
Imamo bijeli ugradbeni ormar (od obične iverice) koji skroz solidno ide uz flexin bijeli krevet i radni stol.
Mi potpuno isto kao Linda, ugradbeni bijeli ormar i flexa krevet s toboganom i radni stol - bijela varijanta
mi planiramo uzeti boju drveta :/ mislim da je natur.
a moja jeftina masivna borovina koju sam farbala spužvicom za suđe... ispala identična kao flexa :DCitiraj:
Linda prvotno napisa
Uh,nas je izaslo skupo,uzeli krevetic,njihov ormar u kut i mali nocni ormaric...cirka 20.000,00kn
Za koju godinu ce nam jos trebat jedan krevetic i dva radna stola...
Skupi,strava,ali su :heart:
mi nismo uzeli ormar jer nam nisu dimenzije odgovarale, pa nam je stolar napravio, isto od punog drveta, i kutni ormar sličan flexinom, samo bez onih "hramonika" vrata, smo platili 15000k tako da nismo baš jeftinije prošli
mi imamo flexa krevet s ogradom, spremam se naručiti nogice za posvisiti, ljestve i onu opremu za šator za igraonu ispod kreveta.
ormari su preskupi, a i trebaju nam privremeno (2-3g) dok se ne "proširimo" i vidimo kako ćemo im namjestit sobu. do tada sam planirala kombinirati s ikeinim ormarima http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S39850434. vidjela sam ih u živo i boja mi se čini jako slična.
samo jedna napomena, frendica ima flexa natur boja krevet ispod prozora, baš na udaru sunca, i nakon par mjeseci "sunčanja" drvo je jako potamnilo na sunčanoj strani, toliko potamnilo da nije ni blizu lijepo kao kada je svijetlo kada je novi kao naš. jel se još nekome to dogodilo?
ako se ne varam, flexa natur je u stvari jelovina. Ona normalno s godinama tamni.
Mi imamo jedan ormar od mog pokojnog dede i prekrasno mi je potamnio, tamno žuto - narančasto.
Ali nakon više od 20 godina. :/
i ja sam u kupovini flexa kreveta :)
vidim da pišete kako je u lesnini jeftinije, jel netko u zadnje vrijeme to provjeravao da ne idem badava na drugi kraj grada 8)
i ja sam u kupovini flexa kreveta :)
vidim da pišete kako je u lesnini jeftinije, jel netko u zadnje vrijeme to provjeravao da ne idem badava na drugi kraj grada 8)
I naša flexa je s vremenom malo potamnjela - ne smeta mi to. Oba kreveta smo kupili u Lesnini - posljednji prije godinu dana i bio je jeftiniji nego u Kiki.
larmama, mi smo evo sad iz Lesnine.Predbilježili smo se na flexu ali ne primaju narudžbe jer ih nešto zezaju sa isporukom/ne isporuče dobro pa ljudi opet čekaju ili kasne /.Uglavnom, ponovne narudžbe bi trebale početi od 1.mjeseca - i od tada cca 2-3 mjeseca./iako teta kaže i da to bude brže/
Jeftinije je 30% u odnosu na normalnu cijenu u Lesnini. U odnosu na kiku nam je također bilo jeftinije - sam krevet za nekih cca 300 kn -ostalo nismo uspoređivali -nakupilo bi se valjda..nama se ne žuri,možemo čekati
nisam skužila ovo :?Citiraj:
Sanela-Naja prvotno napisa
Naručili u rujnu, bila na sniženju 30%. Čekali puna tri mjeseca. Da nismo zvali, čekali bismo i duže. :/ Bilo je nekakvih problema, nisu sve naručili, u narudžbi nedostajala polica.
Ipak je sve došlo, MM složio, krevet je prekrasan. Na kat.
koliko otprilike košta bijeli krevet na kat? bez popusta
da pripremim MM-a na cifru :mrgreen: i onda to ublažim popustom :mrgreen:
I mi ćemo vjerojatno po Flexin krevet :)
Tonja, Anchie koju ste veličinu kreveta kupile?
I Apri, da li bi ti osobno kombinirala bijeli flexin krevet sa običnom ivericom?
Ostatak Flexinog namještaja mi se nikako ne sviđa pa bi laviću stolar radio sobu po mjeri i našim željama, a samo bi kupili krevet. Međutim, mene jako muči ta kombinacija bijele flexe i obične bijele iverice.
Ja danas bila u Lesnini i obavila kupovinu, a krevet je u gepeku :)
Kupila bijeli s integriranom podnicom za 1249 kn.
Htjela sam još i onu jednu uzdužnu stranicu koja bi išla do zida no nisu ju imali, kaže da će primati narudžbe u slijedećoj godini
Pa kakav si to krevet kupila za te novce? Ja sam trazila bijeli na kat s toboganom i nije bilo sanse naci za ispod 5000kn! a narocito s podnicom! Si uzimala normalne visine ili?
da uzela sam normalne visine, dimenzije kreveta su (67x210x100),u njega ide madrac 90x200, i ima na vrhu i dnu stranicu, još planiram kupiti dodatnu stranicu koja bi nama išla do zida :bye:
Kreveti na kat s podnicama, natur boje, s popustom su koštali 6000 kn.
Imaju bočne stranice (do zida i da ne padnu s kreveta), lojtrice, gornji krevet ima veliku policu (za odložiti knjigu, noćnu lampicu), ispod kreveta dvije velike ladice, i od dodatne opreme kupili smo za svaki krevet one platnene velike džepove.Ormare nam je radio stolar (isto natur boja), mala je razlika, krevet je nešto svjetliji, no s vremenom će potamniti.
I sve ostalo nam je u istoj boji (Ikein Trofast stalak za kutije s igračkama, a u Ikei ćemo kupiti i radni stol).
Spojili smo namještaj s tri strane, nijanse su stvarno zanemarive. Tu natur boju razbili smo žarkocrvenim tepihom na podu.
danas sam skužila da gornja i donja stranica od flexe ima oštećenja tj. male rupe :shock:
jel tko imao takvih problema ? sutra to vozim reklamirati :(
malo dižem topic, možda mi se netko javi prije nego odem reklamirati :(
jel tko imao rupe na flexi ?
ja bi otišla reklamirati jel ipak ti nije bila ideja kupiti krevet sa rupicama ;)
inače, mislim da su te rupice od crvića, koji uobičajeno žive u drveću. kako je flexa od drveta moguće je naići i na rupice.
i inače u drvenom namještaju.
moja šogorica je kupila hrastov stolić za dnevni i nakon tjedan-dva izašli van crvići i ostavili rupice. veličine ne baš malog šerafića
mislil su ići reklamirati al im se nije dalo vozat u drugi grad. na kraju smo se zezali da bi još morali nadoplatiti za 'ručak'
kakve rupe?
bušene ili prirodne?
i je li namještaj iz izložbenog prostora ili je naručen?
ma zapravo sam glupost napisala.
ja ne bi išla relčamirati jel sam lijena :mrgreen: . osim ako bi se radilo o hrpetini rupica pa da mi krevet postaje sumnjiv.
Ma baš je hrpetina rupa na stranici od uzglavlja i od nogu. Na bočnim stranica od samog kreveta gotovo da ih i nema. Krevet je iz skladišta.
Ma, gle, za cijenu koju si platila, krevet bi morao biti savršen! Reklamiraj! I ne samo to! Inzistiraj da ti oni sami donesu drugi! Kakav bezobrazluk! Zovi odmah šefa, nemoj se gnjaviti sa objašnjavanjem svakome po redu... izgubit ćeš vrijeme, živce, a na kraju i volju! Samo hrabro... Ako niš ne uspije, daj ih u "Potrošački kod"!
evo reklamirala sam, papir s reklamacijom šalju u tvornicu, tako da sad trebam čekati novu isporuku iz tvornice
i tko ti može garantirati da i sljedeća pošiljka neće biti ista?
ili još gora? :/
i ja sam o tome razmišljala :? , no pričekat ću tu novu pošiljku
nama su danas u lesnini rekli da uopce ne primaju narudzbe do daljnjega :(
a mi se konacno odlucili za kombinaciju. sad cemo se do sljedeceg puta opet predomislit :lol: :roll:
I nama su tako rekli. avodno su u flexi posatvili neki novi server za narudžbe, pa se nešto pomotalo i ljudima sigla kriva roba.
Flexa je krasna i dobra zbog toga jer se može nadograditi, baš zato znam za ovo za flexu jer smo htjeli nešto iz tog programa prištekati na naše krevet, iako mislim da je preskupa. Godinama djeca imaju krevete od jelovine i super su, s tu i tamo kojom ogrebotinom. a vjerujem da bi to i flexa imala. mislim da je to odličan omjer uloženog i dobivenog.
mislim da su skupe sve one dide-mide i nadostukavanjaCitiraj:
sunnyapril1 prvotno napisa
ja sam htjela raditi kod stolara krevet, jer mi ove dimenzije ne odgovaraju, al sam odustala najvise zbog toga sto se moze svasta nastimati gore i rafiti razne kombinacije
moja necakinja ima slican krevet raden po mjeri, isto od jelovine, i odlican je, lijepo izgleda, al taj je takav kakav je i ne moze se nista mijenjati. a ja bas volim stalno nesto kombinirati
Je li možeš staviti slike, MOLIM TE?Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Može i meni na mail (ako ne želiš javno)!
I je li sve ovbo što sdi nabrojila bilo za 6000kn?
i ja sam bila prošli tjedan u lesnini i kažu da ne primaju naruđbe ko zna do kada. e sad mene zanima dal kika prima naruđbe? ne da mi se potezat iz sesveta do tamo samo da bi ih to pitala, a na telefon ih se ne može dobiti! ako neka dobra duša ima možda broj dječjeg odjela u kiki ili je pitala istu stvar neka javi :)
poprilično je hitno jel mi dijete dubi na glavi u kindaču i radi most preko stranica kinderbeta :shock:
Da, sve je bilo za 6000 kn. S popustom. Budem poslikala, nije problem.Citiraj:
Bembolina prvotno napisa
šnapi, u kiki primaju, mi smo dan prije lesnine bili u kiki i rekla je zena da stize sredinom treceg mjeseca ak sad narucimo, al mi smo otisli drugi dan u lesninu u nadi da imaju nesto na lageru, barem onaj osnovni krevet
al ja sam sad totalno odustala od tog kreveta
zakaj si odustala?Citiraj:
meda prvotno napisa
mi smo uzeli taj osnovni na lageru i sad stoji zapakiran i čekamo da se riješi reklamacija :(Citiraj:
meda prvotno napisa
Što ali je bilo akvih problema?Citiraj:
larmama prvotno napisa
Nama u Dugopolju rekli da ne primaju narudžbe u Lesnin jer su im stigle nepotpune ili s greškom tako da jedno vrijeme ne naručuju Flexa program.