Ajme, koje cijene :-o.
Fenix u Malešnici - šišanje, frizura 80 Kn.
Frizura (kratke kose) 50 Kn.
Šišanje, farbanje, frizura (ne sjećam se točno :oops:), oko 200 Kn.
Printable View
Ajme, koje cijene :-o.
Fenix u Malešnici - šišanje, frizura 80 Kn.
Frizura (kratke kose) 50 Kn.
Šišanje, farbanje, frizura (ne sjećam se točno :oops:), oko 200 Kn.
Možeš li mi poslati, molim te, njihov kontakt. Ja sam se kod njih šišala prije godinama, onda od trudnoće do sad u kvartovskom frizeraju jer mi je teško bilo organizirati odlaske kod njih u termin koji se morao utanačiti po 3 tjedna ranije. Sad bih im se voljela opet vratiati, ali ne znam ni gdje su ni telefon.
magriz sta se sisamo i na istom mjestu :mrgreen:
ana.m, ako te još zanima Zagreb - zapad - Ona & On u Vrapču (Bolnička). Nisu najjeftiniji, ali definitivno niti blizu ni blizu mnogim od cijena koje se ovdje spominju (ne znam cijene, ali ne sjećam se da sam ikad platila više od 370 - 400 kn (to je za dvobojne pramenove na poludugoj kosi). Mana im je što ne naručuju pa se može dogoditi da se poduže čeka.
frizerski salon tip-top. farbanje i šišanje 200 kn. preporučam marinu.
na savi u baschierinom prolazu.
tak je ... business case je zakon :mrgreen:
1 telefonski poziv 0,23 lipe + pedeve
2x autoput po 16 kuna - 32 kn
cca 8 litara benzina - 70kn
2 sata parkinga - 11 kuna (10-20m od salona)
šišanje i frizura - 150kn (+10 tringelta)
ukupno 273kn
vrijeme: put + frizura
zadovoljstvo: neprocjenjivo :mrgreen::mrgreen:
frizerski salon fani u karlovcu (štefica):klap::klap:
možda ispadne i manje - no ja imam i dodatne troškove... obližnja pekara ima tak dobar cheesburger i piletinu na grilu - da nemrem odoliti... sve po 12 kuna ;-)
koliko plaćate u ZGAT-u?
ovo razdvajanje osoba koje peru, šišaju i bojaju me plaši
šišanje u zgat ovisi tko te šiša - renato (vlasnik i jedini kojem se dajem u ruke, a isprobala sam i druge) je 210kn, ostali su nešto ispod 200
farbanje je od 200 na dalje (ja imam kratku kosu)
što se razdvajanja posla tiče - meni je to super jer svatko onda savršeno teše svoj dio. (i u tvojoj struci je tako - specijaliziraš se za određeni dio, zar ne)
svi su u istom prostoru i komuniciraju međusobno
ono što je meni bitno za napomenuti za njih je da vole ravne glatke lagano asimentrične frizure, a vlasta (farbalica) je picajzla u vaganju boja, što nikad vidjela drugdje nisam
sorry nemam vreman citati u frci sam nevidjenoj a ne smijem ni napisati koliko tu placam frizuuru idem mami za cca 2 tjedna ZGArt Team mi je pred nosom kod mame ali mi moja intuicija govori da bi mi Kefa bolje odgovarala imam gustu valovitu kosu koji nitko sem mog friozera tu ne zna osisati -ali to naplati za ove uvijete masno haman ko apri u fensi smensi salonu. Ima li neko iskustvo sa divljom kosom :) i ZG artom na vrbanima.
i meni je to super
ali mi miriše na Ružu i onih 1750 kuna
(to je bilo lani, u svibnju... odonda nisam bila kod frizera, imam traume)
ti platiš na kratku kosu šišanje - 210 kuna
moja je do struka, računam da bi bilo barem 350
bojanje platiš najmanje 200 kuna
meni bi bilo barem 500, jelda?
ah
meni je tih 1750 kn sf, a i ne volim te fensi frizere, kod nas je to Merilinka i ima cijene skoro kao i ova Ruža, a svi izlaze van kao klonirani... i oni sa duguljastim licem i okruglim i ovalnim svi ošišani i pofarbani kao klonovi
ja ne idem frizeru više tj imam ženu koja je dovoljno stručna i vješta sa škarama da me ošiša doma, a i farbam se doma
koje fensi frizure?
moja je kosa ravna ko metla, niti se suši fenom, niti se dira četkom ili češljem...
ali, čim vide dugu kosu, svilene vlasi... odmah dignu cijenu za 30%
mislila sam na te provikane frizere tipa glamour i sl ... to je u klc merlinka
htjela sam reći da je totalno drugačiji stil od ruže (tamo sam bila jednom kad sam iznebuha pala u zg i tražila frizera)
Ima li tko za preporučiti frizera na sigečici ili okolica?
Meni su u Ruži radila vjenčanu frizuru i bila je predivna...no poslije su mi se zamjerili i nikad više nisam otišla tamo.Zeznuli su boju, išli su je prefarbavati i sve mi duplo naplatili. Nikad više.
U međuvremenu sam prvi puta od 18 godine prestala izvlačiti plave pramenove i pustila kosu do pola leđa.I shvatila sam da mi je, vidi čuda, kosa prirodno plava(a i zaboravila sam na svoju pravu boju svih ovih godina) i da mi apsolutno ne treba blajh ni pramenovi . I sad mi kosa dvije godine pramenova nije ni vidjela i super je.
Zadovoljna sam svojom frizerkom u Šibeniku no unaprijed mi je muka kad idem na podrezivanje vrhova(i šiške jer po novom imam šiške) jer je ovo već drugi salon u kojem me mole i kume da mi izvuku par pramenova. Ja pristojno odbijam i govorim da sam savršeno zadovoljna svojom bojom kose(onako je otprilike, boje žita, ne znam kako da je bolje opišem) i moram reći da me već opako živcira taj pritisak da MORAM raditi pramenove.Ma samo par njih, ma samo naprijed,prošli puta sam jedva otišla iz salona bez njih.
Jel im zbog zarade ili zbilja svi moramo biti bar malo prugasti?
Inače u Zagrebu sam sa farbanjem i šišanjem bila jako zadovoljna kod Zanettija, frizerka Tanja.Ne znam jel radi još uvijek tamo.
FS Nikolina, radi Nikolina koja je prije radila kod Zanettija, u Stenjevcu, kod nove crkve.
A imate li preporuciti dobrog frizera za muske?!
Decki mi imaju duge kose i do sada ih nikad nisu osisali kako spada. Znaci, treba mi netko ko zna napraviti frizuru, a ne samo skratiti kosu.
Na zapadu grada. I da nije preskup, jer mi treba puta 3.
ja se već 12 godina šišam u ZG.A.T., na vrbanima su blizu. šiša me Mario. košta me 240 kn, traje 1,5 h, ali sam mirna sa ''frizurom'' 6 mjeseci. tamo su ti više nego super. koliko su cijene za muške ne znam, ali se isplati. nitko drugi od njih 6 me nije šišao, ali čujem i čitam da su svi odlični.
http://zgat.hr/o-zgatu/
moj je ovaj sa šeširom :)
baš čekam plaću sad u 2 mj, pa idem i ja
*
i oni ti baš znaju napraviti frizuru, nisu salon za podrezat vrhove za 10 min i to platiti 100 kn. tu imaš masažne fotelje dok ti peru kosu i masiraju glavu, kavu, osjećaš se ko carica. toliko na sve paze da je dovoljno samo da trepneš, već te pitaju dal nešto trebaš :-)
Meni frizura nikada nije bila bolja od one faze kada sam odlazila kod Davora Permana,
boja, forma, sjaj, sve. Znam da je nedavno otvorio salon i u Zagrebu.
Dečko jako dobro zna svoj posao, radio je u Toni and Guy salonima, kod Vidal Sasoona i ne znam gdje sve nije. K tome je divna i užasno jednostavna osoba.
Jedina mana mu je cijena, meni je to sada stvarno preskupo.
Znam da mu u Opt dolaze i neke žene iz Monte Carla. Mene je isto super ošišao kad sam htjela promjenu, a mojoj mami je on the one and only. Meni se pak ne sviđa atmosfera u salonu, on je divan, ali njegove cure me uvijek živciraju, tim više ako je neka faca u tom trenu u salonu.
Meni je bog Vladimir sa Srednjaka, salon Ljiljana. U salonu atmosfera iz vremena kad sam se valjda rodila, sve neopterećeno, a šiša genijalno, kosa mi može prerasti i 3 mjeseca, a još uvijek izgleda uredno i dobro ošišano.
o, super, imaš broj!
hoću nazvati, hvala.