Ni u jednom od 5 nismo dobili mjesto i isto smo i prosle godine predavali.
Printable View
Ni u jednom od 5 nismo dobili mjesto i isto smo i prosle godine predavali.
ajme curke baš mi je žao, nemam pojam kako to oni određuju tko upada, a tko ne, mogu zamislit kako se osjećate?! tuga i žalost!!!
a vi ostale curke, Nia_Zg,mačkulina, Jelena.O ?
Išla sam brojat u DV Sunčana, primljeno 54 jasličara, a odbijeno 127.
Naravno da nije označeno ni brojkama, a kamoli da su stavljeni kriteriji da se vidi tko koje kriterije ispunjava.
inače prošle godine su stavljali datume rođenja ( bar u Sunčanoj)
a ove godine ništa osim imena i prezimena?! interesantno!!
mi dobili jaslice :)
u početku sam kod prijave molila Boga da budu u POS Sunčana ali me jedna forumašica ovdje lijepo razuvjerila rekavši da ta sreća traje samo do 3 godine a onda dijete ide na Kukuljević u one staklenike.. To me ubilo :(
I onda... bolje nije moglo ispasti, izvisili u POS-u ali dobili u Malešnici...
Sretna sam da smo igdje dobili.. prijavili se u 5 vrtića i odbili nas u 4
i da napišem.. zaista mi je žao što su mnogi ove godine ostali neupisani :(
zaista :(
Mi nismo ove godine niti predavali. Što ćemo raditi gužvu, jer i tako ne planiramo malecku staviti od ove jeseni u jaslice. Čuvat će ju baka i deda. Doduše dolaze nam s drugog kraja grada, ali presretni su kako ih je malecka prihvatila i baš su se jako angažirali oko nje. Predavat ćemo papire za jaslice iduće godine... i nadam se da ćemo ih dobiti.
Mi smo uspjeli u DV Malešnica. Iskreno, nisam se previše nadala, ali eto, bili smo među sretnicima.
Ni meni nisu jasni kriteriji, zaista, i suosjećam sa svima koji nisu dobili mjesto. Nije neka utjeha, ali oslobodit će se (barem) jedna dobra teta-čuvalica iz susjedstva.
Ne, Špansko je onaj blizu tržnice. Kod škole u POS-u je DV Sunčana, a ovaj uz potok, u Cesarićevoj (pripada mu i objekt u A.T. Mimare) je centralni objekt DV Malešnica. E, tu smo mi :-)
[QUOTE=Freja;1649012]Špansko je vrtić kod škole Tituš Brezovački+ Depadansi u Cesarčevoj ( ali tam kod crkve) +zadnja godina vrtića koja se vozi u G. Vrapće
Sunčana je u Posu ( pored škole) + Kukuljevićev trg
Malešnica je Cesarčeva ( onaj na potoku veliki, kod one polukružne zgrade ( plave)) + A.T.Mimare ( kam pripada i Nia-zg)
Znači 3 različita vrtića su u priči, s time da je dio Malešničkog praktički na Španskoj zemlji ( a ne na Malešničkoj , jer je granica I.B.Mažuranić), ko i dio Sunčane koji opet nema veze s našim naseljem
ma ne.. DV Malešnica je onaj novi ogroman objekt koji ima veliko igrališta i nalazi se maltene blizu neke livade - Dobriše Cesarića.
I kako mi rekoše imaju objakat u A.T. Mimare.
I u jednom i u drugom imaju i vrtićku i jasličku grupu...
Zaista sam presratna da smo igdje upali ali kada čitam da DV Špansko vozi djecu busom u Vrapče, kada šetam Kukuljevićem.. gledam onu dječicu u Sunčanoj u onim staklenicima.. zaista sam presratna što smo dobili vrtić iz kojeg nema selidbe i koji ima svoj ogroman prostor...
nadam se da ma ne.... , nije išo na moj odgovor, jer je moj odgovor najtočniji.
koliko sam ja shvatila ni sami vrtići se ne mogu dogovoriti o nadležnosti...
evo mi.. mi smo na granici Španskog i Malešnice i kada smo išli pitati gdje spadamo.. oba vrtića rekla.. spadate i u DV Malešnicu i u DV Špansko.. a ja još predala u POS i još 3 druga u koja me odbili u prijavi samoj..
Ooo, pa nisam znala da je taj veliki novi zapravo DV Malešnica, baš super, znači i mi bi mogli imati iduće godine šanse upasti tamo... nadam se :klap:
Mada imam dosta cura koje znam i iz Španskog i POS-a bilo bi super da su nam dječica zajedno u grupama...
Inače u tom Malešnica novom vrtiću smo imali Grupu za potporu dojenja, vrtić je PREKRASAN!
nia baš me zanima ovo o potpori dojenja ko je to vodio, ajmi pošalji kontakt.
ak nisu tvoje odna su to valjda Marija i Javorka????? ( Javorka je naša, a Marija je u starom Španskom, nama je bila pred 5 godina u Gajnicama). A kaj s onom reklamom u samoborskoj cesti, kao zadnji utorak u mjesecu ( vidla kod doktorice u Špaskom).
Inače svojevremeno je bila i potpora u Dugavama ( davne 2001,) ali nikad se nisu sastali.
moja cura ide od 2008 god. u jaslic u Sunčanu i mi smo jako sretni, zadovoljni, tete super, imaju veliko dvorište, uvijek nove didaktične igračke, hrana zdrava i što je najbitnije dijete mi se svako jutro veseli vrtiću, prijateljima i tetama i prvo otrči teti i zagrli je svako jutro - to mi je najveća povrtda da joj je dobro u vrtiću....
kad je bilo lijepo vrijeme bili bi po cijele dane vani, na terasi bi stavili stol i stolice i tamo bi jeli, vani se igrali i samo su spavali u prostoriji....
kad sam predavala zahtjeve bila sam odbijela u 4 vrtića (Prečko, Malešnica, Špansko) i zalila sam se i žalbe su mi bile odbijene i na kraju (poslje 1,5 mjesec) su me svali da je slobodno jedno mjesto (bila je na listi čekanja) i da možemo doći potpisati ugovor
samo nemojte odustati ako niste od prvog dobiti mjesto, pišite zalbe, zalite se ministarstvu itd.
još samo da napomenem da smo imali sreću i h. je rođena 29.08. - možda nam je zbog toga bilo malo lakše upasti
[QUOTE=jelena.O;1649445]ak nisu tvoje odna su to valjda Marija i Javorka????? QUOTE]
javorka i suzana, da odgovorim.
ok pitat ću Javorku kad je vidim!
mi smo predali papire prošle godine u sunčanu,no kako smo par dana rođeni prekasno,nismo ni bili uzeti u odabir.Isto smo u posu. Ove godine, oko proljeća sam išla par puta pitati ima li mjesta,dal se netko ispisao i sl.nna što mi se tajnica nasmijala i rekla da nije nitko i da nisu uzimali djecu sa "liste čekanja".
Ove godine smo donijeli samo nove potvrde o zaposlenju,i primljeni bez problema,bila sam sretna kao malo dijete. I nismo imali vezu,čak sam i davno prije čula da kao nema šanse preko veze,a sad čitam po forumima da su djeca upadala prek veze :zbunj:
Jako mi je žao svih roditelja čija djeca nisu upala. Moja frendica iz "starog" španskog koja nije zaposlena je isto kao i ja predala i prošle godi i ove ali mala nije upala i to su joj i rekla da najvjerovatnije i neće jer ne radi.
Meni je žao da djeca nisu upala ali mi je najgore od svega da se stvaraju tenije prema drugim roditeljima i čak i prema drugoj djeci:-(
A netko je gore napisao da voze djecu autima od tko zna kud....samo ću reći da je meni jednostavnije dve zgrade preći s autom i nastaviti na posao i isto tako doći po nju,jer sigurno neću ostaviti auto pred zgradom i onda pehaka.....malo sutra...tako da svi ti roditelji,ožda jednostavno nastavljaju na posao,a ne da ih dovoze iz ne znam kojih kvartova...
jer naša zgrada baš i ne gleda na vrtić...
ispričavam se na tipfelerima,jooooooj :oops:
Mi smo upali u svoj kvartovski vrtć tako da se na jesen ispisujemo iz Sunčane. Jeeeee jer smo upali blizu doma, i buuhuuuu jer ostavljamo divne tete. Eto, ima nas i koji se ispisujemo. Znam da je to kap u moru ali me veseli da će bar jedno dijete upasti u vrtić zbog toga.
blond lady, znaš li da djecu sele s 3-4 godine?
MarijaP
ne sele sve grupe na Kukuljević, evo našu grupu sele samo na prvi kat iz prizemlja
Sele svu djecu koja u tekućoj školskoj godini navršavaju 4 godine na kukuljevićev. Izuzev prošle i ove godine su ostavili jednu grupu u kojoj je bio malac s pp , ali on na godinu ( 2011-2012) ide u školu. Jasličare mlađe sele na kat ako nema dovoljno mjeseta u prizemlju ( ak ima ostaju u sobi gdi su bili do sad). Inače u svakoj grupu je najviše 1/3 posove djece!