A on mislio ko zna šta!:lol:
Mene moj zove "dottoressa", šta da ti drugo kažem! (ne nosim bijelu kutu, da ne misliš nešto drugo!):lol: Ali i njemu je sad jasno!
...još dva dana...
Printable View
A on mislio ko zna šta!:lol:
Mene moj zove "dottoressa", šta da ti drugo kažem! (ne nosim bijelu kutu, da ne misliš nešto drugo!):lol: Ali i njemu je sad jasno!
...još dva dana...
Btw, bedževi su kod mene, jer pak radi pa neće doći!
skoro pa je došao i taj dan. sutra kavica, jedva čekam. nadam se da će nas pićit sunce i da ćemo uživat i siditi toliko dok nas ne počnu guze bubati
Jupi za našu kavicu!
Ćemo se još jednom pobrojati?
1.Snekica
2.Sumskovoce
3.Igolina
4.loks
to smo ja mislim mi koje sigurno dolazimo
I ja priljepak koja ne spada u vaš pdf, ali guraaam seeee, grebeeem za kavuuuuuu:sing:
Mislim za društvo
Mare booook!!!!
boškarin dojdi na kafe obavezno!
Kojeg znaka? Ja sam odlučila parkat bus kod E&D-a pa vas tražit.... Šaljem loks i Mare mob na PP.... Snekica tvoj si mi poslala....naći ću vas kako - tako ;)
ajde meni pošaljite broj moba na pp (tko sigrno dolazi) da vam se Alma može javiti ako vas ne nađe ili da se ona može s vama dogovoriti
CUREEEE BILO JE SUPERIŠKA NA KAVICI!!!
sumskovoce, loks, snekica, igolina, boškarin :heart: Super, super, super!
A kada ćemo ponovo?? :mrgreen:
Zaboravila sam malu Niku!!!:angel::heart:
Baš je bilo super!!! A bit će još bolje kad budemo lajale o pelenama, zubićima,fazama... A to je skoro!
Bilo mi je jako drago upoznati vas. I Niki isto.
Eno je gricka stolicu u dnevnom8-)
Ubrzo, ubrzo! Boškarin, žao mi je da nije bila još koja mama s bebom da ima i za tebe više tema! Ali do drugog puta možda i bude! Pak, Gizmos, Alma, Bubble i S.Čarapa očekujemo vas na idućoj seansi! :zaljubljen: :bye:
Nika :kiss:
Cure, suuuuuuuper ste!!!
Kao i na Plitvicama, bilo mi je čudno spojiti nickove s imenima, pa sam ih do doma sama sa sobom nabrajala da ne zaboravim:lol:
Ma nema frke. Drugi put ću vam dijeliti savjete o bebama:mrgreen:, to će biti još bolje!
Posložim vas, kao u školi pa udri predavanje, he, he...
Imam feeling da je skoro koja već na tom putu. I jedva čekam opet neka kava
Imala sam najbolju namjeru doći, ali nisam mogla. Nadam se da je bilo zanimljivo upoznati se. Čekam obavijest o idućoj kavici... :)
Dogovoreno!
ej cure moje, i meni je bilo LIPOOOOOO!!!
samo mi je desna ruka izgorila na suncu...jer sam sjedila na kraju stola, a nisam ni skužila da sam se spržila do navečer kad je zapeklo.
sad sam ko bauštelac :lol:!!
Možemo sve ponoviti pa sjedni na drugu stranu da ti i lijeva potamni:lol:
ali što prije, ne mogu ovakva po svijetu hodat!!!8-)
Samo reci kad i no frx!
Cure da se javim! I meni je bilo fenomenalno na kavici! Moramo to ponoviti čim prije...Loks...šta smo ono rekli...u Poreču neznaš toliko ljudi?
ciaos curke! daaa kava mi je baš prijala, bila je posebno ugodna! pa da sumskovoce ovako sam bila više okolo po stolovima (nismo bili na narodnjacima da ne bi neko pomislio) nego šta sam uspjela sjedit sa vama. i baš je bilo super, kad sam došla doma guza me bolila a to je dobar pokazatelj koliko sam bila "usidrena"
Snekica hvala ti na pp-u
ali Alma nažalost nije uspijela pobijeći s posla pa se veseli sljedečoj kavici koja se nadam da će biti uskoro
a drago mi je da ste se dobro provele a jako mi je žao što sam vam tako daleko jer imam osijećaj da sam propustila takvo dobro druženje
Nije važno, ionako planiramo uskoro opet neku kavicu! A onda ćemo isto gledati da obje budete s nama!
Pozdravi Almu!
Loks, kako to da te boli guzica kad si pretežno bila na nogama?!:lol: Naravno, šala mala! :-P