Mužar sam kupila u Mulleru u CC1-u,nije prevelik i došao me manje od 100 kn.Kupaće gaćice sam našla u Benettonu a malih stopalica za dječake je bilo u Konzumu(vel.22-23)
Printable View
Mužar sam kupila u Mulleru u CC1-u,nije prevelik i došao me manje od 100 kn.Kupaće gaćice sam našla u Benettonu a malih stopalica za dječake je bilo u Konzumu(vel.22-23)
Zna li netko gdje bi bilo za kupiti kišobran kupolastog oblika?
Nešto ovako:
http://norhymeorreason.files.wordpre...0/umbrella.jpg
Za kupaće mi je super Calzedonia. Ne znam gdje ih točno ima u Zg, jer ja uvijek kupujem usput kad idem u Varaždin. Onaj njihov outlet je mrak: majice, potkošulje, gačice, čarape i kupaći. Prošle godine sam sebi kupila po 30 kn, a i za klince je bilo jeftino (više ne pamtim koliko).
Ako se uzima više stvari ( a sigurno bi se toga nabralo za cijelu obitelj), ili da se par cura dogovori i podijeli benzin, isplati se otići i do Varaždina. 8-)
Definitivno Calzedonia za kupaće. Ima u King Crossu, West Gateu, Rosesu.
Moglo bi biti i u Opremi.
Ja zapravo svake godine kupim kupaće u nekom dućančiću u kvartu, imaju marku "Niki" a imaju i beti kupaće gaćice - ali fakat su mi već dosadili jer već pet godina imaju iste stvari.
- gdje kupiti sprej za kosu sa zaštitnim faktorom? Imala sam svojevremeno jedan Keune, a činilo mi se i da sam kupila Balein u DM-u (ali to sam možda izmislila). Sad u DM-u ne vidim da to postoji.
- gdje kupiti drvene bojice, ali one preko kojih se kasnije može bojati kistom namočenim u vodu?
Gdje ima ženskih pidžama muškog kroja, onako kragnica, gumbići... dugorukavnih, a laganih?
a vi mislite na onaj putlet baš u varaždinu, a ne u rosesu, taj sam samo vidla jer sam u varaždinu uvijek bila subotom popodne i nedjeljom, a tad ne radi :(
gdje da kupim disney puzzle za pod?
Citiraj:
Mima prvotno napisa
...
- gdje kupiti drvene bojice, ali one preko kojih se kasnije može bojati kistom namočenim u vodu?
Muller, oko 99 kn, one kvalitetnije i bolje..
Tražim disko role..tj one sa 2 kotača naprijed, 2 iza :) za jednog dečkića od 8 godina
Hvala za boje, vidjela sam i jedne i druge, jesu li ove iz Hlapićevog dućana dobre tj. funkcionira li to bojanje sa vodom?
Malo su mi skupe ove skupe (ima i par komada po 63 kune)
Kupaće gaćice sam našla u benettonu u West Gate (ali isto skoro da nema brojeva)
Zna li netko gdje kupiti sjedalicu - tutu (kahlicu) poput onih nekadašnjih, drvenih, nalik... hmmm... prijestolju? Tad su se kupovale na Opatovini, imale su neku kao tacu naprijed koja bi se podigla, dijete bi sjelo, imalo je rukonaslone i tu i tu tacu, a sama tuta uvlačila se u dvije "šine" s donje strane?
Tražim to već godinama i zna li tko, ili ima staru koju bi bio voljan prodati, toplo se preporučam.
Zna li netko gdje bi bilo za kupiti 3d sličica Hello Kitty? E sad, je li to 3d ili 2d, onako da su izbočene...
Trazimo rucnik za plazu sa Dorom, ako je netko mozda vidio. Moze i neki jeftiniji sa placa, bitno da je gore Dora...
evo ja sam kupila keramički mužar u kauflandu za 8kn, ako nekome treba...
mali je, ali poslužit će svrsi dok ne nađem neki pravi
koje trgovine drže muške hlače, ali dovoljno dugačke (za visoke osobe) ili da imaju hlače s izborom duljine
tražimo trapke ili kargo s džepovima
pretražila sam već razne trgovine, ali ponuda je nikakva, pa ako znate gdje pogledati...
Gdje ima kupiti velikih vrećica (prozirnih) za spremanje odjeće?
Nešto slično kao što bude u ormarima po hotelima za prljavo rublje.
Bibai, misliš li na ovo što je sljedeći tjedan u Lidlu na akciji:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_14222.htm
Ana, sličice sigurno ima Ofertisima.
Da li je tko kupio taj šator za plažu u Konzumu? Jel valja?
MM me gnjavi da propušta UV zrake, molila bih par brzopoteznih činjenica da pobijedim u slijedećoj raspravi!8-)
Hvala!!!!:love2:
Propušta on sunce ;) tj. ne radi hlad jer je previše proziran.
Mi smo lani kupili taj neki jeftinjački šatorić za plažu, možda baš u Konzumu, pa znam. Mi nabacamo na njega ručnike, i onda je OK.
Btw. ovo je već modni savjet - trebam si kupiti nekakvu ljetnu sportsku obuću, a ne bih baš tenisice, nego više nešto kao nekakve sportske šlapice (imala sam takve marke Merell, kao balerinke ali sa debelom gumom i sportskog izgleda); ali ne mogu nigdje tako nešto naći, da li je netko možda vidio nešto takvo?
Gdje ima malih gumenih čizmica, broj 21?
Ma ne, takvih već imam, ali treba mi "običnih" vrečica (sličnih onim velikima za smeće), ali baš namijenjenih spremanju odjeće.
Dobila sam ih prije par godina i bile su mi super praktične. Pogotovo za putovanja.
Mogla bih koristiti i obične, ali ove su deblje, veće i prozirne.
bilo ih je u dm-u
Probaj pogledati Skechers, imam njihove crne balerinke, ali su vise sportski nego klasicni model.Citiraj:
Mima prvotno napisa
Moje su najslicnije ovima (imaju kao 'cipkasti' dio):http://www.it.skechers.com/it/donna - ali crne.
Inace sam sa Reeboka definitivno presla na Skechers jer su mi najudobnije.
Takodjer Nine West ima jako lijepih modela ljetnih sandala u kojima se hoda jednako komotno kao i u patikama. Ne moze ih se naruciti k nama, no ako imas nekoga da ti ih dofura - isplati se. :yes:
Hvala - ali ja ne volim baš sketchers cipele, zgodne su mi dizajnom, ali mi se u njima obično znoji noga ??
Kupila sam si jedne Geoxice - zapravo su vrlo slične tim "čipkastim" sketchersicama, a nadam se da mi u njima neće biti vruće.
Pogledaj na lidlovim stranicama, bit će baš zgodan šatorić uskoro!
Tražim gdje ima za kupiti PLATNENI ORMAR. E sad, kak da objasnim...dakle kao neke police zapravo, ali da je od platna, eventualno pojačano drvom iznutra. Ja imam na umu to objesiti iznad mašine i unutra pometati pelene, kremice i ostalo za bebu! Tražila bih po netu ali ne znam kak se to službeno zove!
vidiš to bi i mene zanimalo!
možda ikea? ovakvi su nnjihovi platneni ormari - ali su dugački
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30157711
a ima i dječjih visilica za igračke ili sitnice
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90163262