Uživajte u svakoj sekundi sa svojom djevojčicom. Puno sreće sutra :love:
Printable View
Uživajte u svakoj sekundi sa svojom djevojčicom. Puno sreće sutra :love:
Predivno, citam i cmizdrim a sto drugo.
Dobro dosla princezice u svoj novi dom :love:
Prekrasno! :D
Uživajte sutra i u svim narednim danima zajedno sa Vašom princezom.
Evo sva sam se naježila.
Prekrasno , tako sam srecna sto ce te napokon biti skupa :love:
prekrasna, prekrasna prica. ja je prvi put vidim, u dahu sam je procitala, suzim sad. cestitam, sonya :D
" .. i živjeli su dugo i sretno.. "
:love:
Prekrasno, prekrasno, prekrasno :heart: .
Želim vam sretnu budućnost i prekrasno djetinjstvo maloj princezi :love: .
Sve objave trdunoce, rodjenje djeteta, rodjendani... sve me tako obraduje, ali ovakve vijesti mi tjeraju na oci suze radosnice . :angel:
Joooj, sad si me rasplakala :love: .
Prekrasno, uživajte sa svojom mrvicom :D
:heart:
prica je prekrasna :heart: .
cestitam novoj mami i tati, a cestitam i maloj princezi na novim i tako dobrim roditeljima koji su vidi se puni ljubavi...
mislim da je ovo prekrasan bozicni dar :angel:
:heart: :heart: :heart:
Ajme, Sonya, prekrasno! I ja sam, kao i ostali, prosuzila...
Uživajte sutra, a onda i cijeli život s malom curicom :angel:
:D Hura za novu obitelj!
Od ovog sam se zacmoljila...Citiraj:
čvrsto se držala za tatu i hrabro radila koračiće
Sonya, nadam se da ste uspjeli barem malo odspavati nocas - danas je TAJ dan.
Sretno!
Mogu misliti kako Vam je tek danas...
Sretno! :love:
Prekrasno!
Uzivajte danas!
:love:
Prekrasno!!! Danas je Vaš dan!!! :love:
Jedva čekam da nam se ponovno javiš...
Ptičice mala, dobrodošla u novi život! :love:
Danas vam od srca želim puno suza radosnica, a princezici najljepši doček :heart: .
Nadam ste da ste sada već svi zajedno :D
Uživajte i mazite mrvicu :D :* :love: :heart:
Evo me curke, ne znam otkud da počnem :)
Malena spava snom pravednika, a danas joj je dan bio zbilja ispunjen :D
Čim smo oko jedan došli po nju bila je sva veselkica - nogice rade, smajl od uha do uha, kao da kuži kaj se zbiva :lol: . Strpljivo je otrpila i presvlačenje i čekanje papira i pozdravljanje, a onda - auto!
Wow, oke ko tanjurići, skroz mirna, sjedi mi u krilu i nije baš presretna, ali trpi, ja joj pričam...do doma smo gledali kroz prozor i samo kaj nije mahala svakom prolazniku :lol:
A kad je došla doma, prokrstarila cijeli stan držeći se za naše ruke i onda je počela igra. Dok je sve prostorije obišla (ma imamo samo dvije i kupaonu i kuhinju, ali obzirom da zadnje dvoje nije nikad vidla...), dok je svaku igračku oblizala, pokušala sažvakati i izmuštrala nas da ih podignemo bar deset puta svaku, već je bilo vrijeme za popodnevno spavanje. Je, moš mislit...oke se cakle, sad baš najbolje uživa, pa smo jeli, pa čitali priču, pa puzali, pa hodali uz namještaj, a sva vesela, razigrana, skužila je već sve fore :D
E onda se umirila, pa se malo nunala prvo kod mame, pa kod tate (smajli koji se topi od milja), pa smo napokon uspjeli presvlačenje bez da se diže u sjed :lol: i onda skužimo da je prerano da je stavljamo u krevet, a umorna je. E odlučili smo da je obučemo i u dućan. Dijete se opet razbudilo, smije se svakom kupcu, plješće ručicama (baš voli ljude :) ),
a kad smo došli doma, papanje, još malo igre i kupanje - velika kada, voda, kad je skužila kak je to dobro, nije se dala van :lol:
Ma prekrasna je, predivna, nakon kupke smo ju lijepo izmasirali - još nekaj kaj do sada nije isprobala :lol: i zaspala je ko janje u roku od par minuta!
Sad idemo pospremiti posljedice uragana koji je prošao kroz stan i mislim da ćemo vrlo brzo i mi u krpe. Velike puse i puno vam hvala na postovima, spremit ćemo ih sve za malenu :D
I sori kaj sam malo odužila ;)
stvarno krasno. uživaj u svojoj sreći! :heart:
Predivno! Ma prekrasno! Ma... nemam rijeci! :D
Poljubi malenu i uzivajte u svakom sljedecem trenutku! :heart:
Predivno! :D :heart:
Velika pusssssa melenoj! :love:
Joj sva sam se rastopila, cuj oduzila -pa ja bi takve postove citala dan i noc :love:
Sonya, rasplakala si me i nisi uopće odužila, ja bih još čitala!
Uživajte u svakom trenutku koji je pred vama i opet nam se javi!
pusa, pusa, pusa,pusa .................................................. ..........
Prekrasna priča! Daj Bože da ih čitamo što više ovakvih. Pusa vašoj novoj obitelji, i svima vama koje ovo tek čeka...
Tako mi je drago zbog malene i vas...mazite ju i uživajte :heart:
Ma, kaj odužila, ja bi čitala da je post pet puta veći. Prekrasno, od sada će vam svaki dan biti ispunjen ljubavlju i srećom. Vaša mala curica je pronašla svoj dom. Uživajte!!!
p.s. a kak se curica zove?
preslatko... a sad uživate u prvom vikendu u troje! :D
Prekrasna priča. S nestrpljenjem očekujem svaki novi nastavak.
Kad bi barem sva djeca iz domova doživjela ovakav obrat u životu.
Draga Sonya, ništa nisi odužila.. Prekrasno :heart:
Tebi, tvom mužu i maloj curici sve najbolje...
Ovakve priče ohrabruju.
Pusa
Opet si me rascmoljila :love:
Nema ljepseg osjecaja i sretnijeg dana od ovoga sto se vama događa.
Uzivajte u svakom novom danu, svakom trenutku, svakom udisaju svoje bebe i zelim vam srecu, ljubav,mir i da ovo malo zlato koje je kod vas bude veselo i sretno kao sto je i danas.
Prekrasno,prekrasno, cjelo vrijeme pratim ovaj post i jeva cekam svaki novi. :heart:
Koliko sreće u tvojim riječima!!!
Neka vam svaki novi dan donese pregršt lijepih događaja.
p.s. kako se zove mala princeza?
Sretna zbog vas i male ljepotice, mogu samo reći - prekrasno :D :D
Prekrasno!!!!!
:heart: :heart: :heart:
ja se samo topim i čekam nastavak vaše sretne priče :heart:
Prekrasno! Baš si me rascmoljila.
Samo jedna opaska - AUTOSJEDALICA - uvijek i bez iznimke.