I ima kaj novoga kolko zadovoljstvo dode sad
Ak moze samo komentar prosli tjedan sambila na sistematskom u svezi posla, iako je to firma platila cca 500 600 kn moram rec da usluga nije tolko vrijedna
Printable View
Ak moze samo komentar prosli tjedan sambila na sistematskom u svezi posla, iako je to firma platila cca 500 600 kn moram rec da usluga nije tolko vrijedna
430 kuna
i jel bio konkretni pregled, kaj s očima?
bila sisterica nedugo u jednoj polikliniki na zapadu sve sredila za punih 20minuta, ali od pregleda nije dobila zaprav ništ.
MM bio samo na policiji odnio slike platio dvjestotinjak kuna i sad čeka 3-4 tjedna novu dozvolu
On nije trebo lijecnicki kak to?
Nemam pojma, on nije ima nikakva ograničenja na vozačkoj, ja imam u napomeni uz nošenje naočala i leća pa traje do 2043.
pozdrav svima,
zanima me, da li smo obavezni produljiti vozačku dozvolu? npr. oni koji nisu vozili dugo i koji više ne namjeravaju voziti, da li i oni moraju produljiti ili samo tko hoće? i još jedno pitanje: što sve spada u kompletan liječnički pregled? bila bih vam zahvalna da mi netko odgovori. hvala puno
Pa ako zelis imati vazecu vazacku a tvoja je istekla, onda je produljis. Ako ne zelis vise imati, onda je ne produljis i onda nemas vozacku vise.
Lijecnicki se moze obaviti i u privatnim ordinacijama
Evo ti malo vise ovdje (nije reklama, nemam nikakve veze s ovom klinikom): http://www.euromedica.hr/lijecnicki-...profesionalce/
Evo i ovdje: http://nemetova-prima.hr/lijecnicki-...goriju-vozila/
Podižem,imam ograničenje zbog vida i trebala bi produžiti vozačku.
Meni je vid ok,mislim ne nosim naočale.
Ima netko friška saznanja,samo obavim oftamološki pregled ili?
I preporuku gdje da to obavim,da me ne oderu?
A imaš li čitabu da treba samo okulist, jer ak ne onda ćeš morat radit cjelu to je cca 450 kn
piše mi spec 2
ja sam nedavno produžavala, takodjer sam imala ograničenje na vid
na pregledu mi je samo provjerila vid, nikakva druga testiranja
450kn (u Splitu)
Onda ispada da je ista cijena za vid i za kompletan pregled, jer su meni u drugog poliklinici rekli za kompletan pregled 467.00 kn
mislim da je to strašno puno.
Vidjet ću još po domovima zdravlja.
Dobila naocale...da li moram mijenjati vozacku? Istjece tek za 2god.
trebam mijenjati vozačku (nisam imala nikakvih ograničenja) u travnju ove godine. Mijenjala sam je prije 10 godina zbog promjene prezimena (udaja), a inače sam do tada imala do 65-te godine.
Moja prijateljica ne-udavača :-) ima vozačku do 65-te.
I sad me naravno zanima jer imam i troškove i ono što je bitnije gubitak vremena, u čemu je razlika? Nadam se da neću trebati i plaćati liječničko uvjerenje ... ili...?
manju? ja imam iste proporcije ko osobnu od 10 mjeseca prošle godine
a novi sistematski znači ne treba obavljati ako nema ograničenja jel?
A JEL TI PIŠE NEKA ŠIFRA TIPA f1, f2 I TAKVE NEBULOZE?
ništa mi ne piše, samo su udareni štambilji za kategorije vozila B,F,G i M.
Produženje valjanosti vozačke dozvole (obnavljanje)
Zahtjev za izdavanje vozačke dozvole podnosi se u policijskoj upravi, odnosno policijskoj postaji.Obrazac zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole ispisuje službenik na šalteru, a podnositelj zahtjeva svojim potpisom na obrascu potvrđuje točnost ispisanih podataka.Podnositelj zahtjeva prilaže:
- vozačku dozvolu
- zdravstveno uvjerenje za upravljanje vozilima kategorije C1, C, D1, D, C1E, CE, D1E, DE, H, te kategorije B kada je upravljanje vozilom u profesionalne svrhe, ukoliko je vozačka dozvola kojoj je istekao rok valjanosti bila izdana na kraći rok radi potrebe za učestalijim zdravstvenim pregledom ili drugim posebnim mjerama – ne starije od tri mjeseca
- jednu fotografiju veličine 30x35 mm
- 35 kuna u državnim biljezima
- dokaz o uplati 151 kune (redovni postupak), 200 kuna (ubrzani postupak), odnosno 450 kuna ( žurni postupak) za obrazac vozačke dozvole putem uplatnice koja se podiže u policijskoj upravi, odnosno postaji, općom uplatnicom ili putem internet bankarstva, na IBAN državnog proračuna HR1210010051863000160, model HR65, poziv na broj 7005-477-OIB.
NAPOMENA:: Nije potrebno priložiti fotografiju ukoliko je podnositelju zahtjeva u proteklih pet godina izdana elektronička isprava ili osobna iskaznica koja sadržava OIB, za čije je izdavanje priložena fotografija, a izgled osobe nije bitno promijenjen. Osim e-vozačke dozvole, elektroničke isprave su i e-putovnica i e-osobna iskaznica. Osobna iskaznica s OIB-om se izdavala od 8.6.2013. godine do 8.6.2015. godine kada se počela izdavati e-osobna iskaznica.
kopirala sa stranice mupa-znaci ako nemas ogranicenja-ne treba raditi ponovni lijecnicki...
cak ni slikati se ne treba ako imas osobnu izdanu nakon 8.6.2013.
ajde malo su pojednostavili
ne nego sliku za koji dokument u zadnjih 2 godine,
s time da za osobnu ne smiješ imati naočale, a za vozačku moraš imat sliku s naočalama ako ih nosiš
znači treba mi "samo" nova slika, novčeki za platiti i strpljivost čekanja sat-dva u redu u Heinzelovoj. "sitnica".
Hvala za info!
ja cu iskoristiti ovo svoje drugo stanje...:-)
ja kadsam bila bila sam oko 12 i isto nisam dugo čekala
Provjereno na MUP-u, ne moram mijenjati vozačku zbog naočala, vrijedi dok ne istekne.
a tamo je pretpostavljam i parkirna zona oko zgrade Heinzelove?
A subotom ne rade? U 7 ne mogu jer od tada radim.
Ajde da ovdje provjerim: ovo ljeto mi ističe vozačka, izdana je prošli put na 10 godina kao i svima (bez vremenskog ograničenja), ali uz napomenu nošenje naočala ili leća (nemam drugih zdravstvenih ograničenja).
Pitanje: trebam li ponavljati liječnički, i ako da, je li to kompletan liječnički ili samo okulist? Je li netko nedavno radio vozačku pa da zna kakva su sad pravila?
trebas lijecnicki, kompletni. sa nalazom okulista dolazis na lijecnicki.