mislim da je oko 25 kn po komadu neka prosječna cijena...
Printable View
mislim da je oko 25 kn po komadu neka prosječna cijena...
OT: gle naš doček, raspalile po ulošcima! :lol:
malo po malo.....instrukcije po instrukcije i evo meni kolekcije :mrgreen:
a jel ih ima u zg ? (kamaris)
:lol: muž me samo pogledava suosjećajno, aj bok i sve najbolje :) !
kamaris ima platnene uloške, ali poslid su se skrčili nakon pranja i malo izvitoperili ('em ti rječnik!) :?
čuj, najbolji su iz kućne radinosti!
ja ignoriram doček 8)Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
I ja sam izgleda jedan preobraćenik :lol: sad sam na veo vatenim poslije poroda i nema šanse da idem u plastiku, kad mi je i djetešce u platnu... a do prve menge ću valjda i ja nešto skupiti
Ja čekam da se naše šivalice :* bace na proizvodnju, nadam se uskoro. :mrgreen:
Evo mijenjam link za moje dnevne, zaključala sam taj album jer se ljudi koji ga vide čude što im pokazujem uloške, a ima ih dosta jer su nam tamo slike za mnogobrojnu obitelj po svijetu. Uglavnom samo za vaše oči
http://public.fotki.com/aries24/platneni/
Ako ni to ne ide, onda kliknite na moj potpis, zadnji album, pass je
ulosci
ako je netko zainteresiran za storkljine uloske postoji mogucnost da ih ja donesem sljedeci petak.
mozemo se organizirati, razbiti pakete na pola, manje i slicno.
storkljini ulosci nisu od flanela, vec platna i nisu savrseni, ali meni nisu ni reneeini savrseni (moji savrseni se taman sivaju 8) kombinacija krilaca sa strane i flisa dolje)
evo jos jedan moj ciklus 100% platneni
i ovaj put sam se sjetila nekih argumenata s kojima sam se prije i ja slagala, a tipa - ipak ne mozes bas u svakoj prilici: bila sam pred par dana na jednom visesatnom dogadanju koje je ukljucivalo svecanu odjecu i stvarno ni u jednom trenutku nisam se bojala da ce se pred ocima visokih duznosnika, gradonacelnika i intelektualne elite pojaviti neka moja fleka.
samo njihove :mrgreen:
Ja sam naručila 16 (vodeći se za brojem olvejza koji sam do tada koristila) i ispostavilo se da bi mi upola manje bilo sasvim dovoljno.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Storkljini koje mi je pokazala mamaJu JESU od flanela.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Mene jos nije prosla euforija. :mrgreen:
je flanel, samo malo drugačiji.
ovaj newmoon je dosta mekši.
americki pamuk je opcenito puno kvalitetniji puniji i meksi od onog u ostatku svijeta.
svasta, ovi moji storklja su ko od obicnih lincuna.
apricot, 8 bi ti bilo dovoljno ili sam nesto krivo skopcala?
ja sam pocela slagati jedan na drugi ko KLM i super mi je, nijedan procurio.
TI da krivo skopčaš?!
Prije bi bila upitna istinitost moje izjave!
Da, 8 bi mi bilo dovoljno.
Ovi od renee su cotton flanelette. Ali ni drugi koje imam, od organskog pamuka, americki je puno deblji od ovoga "domaceg".Citiraj:
ovaj newmoon je dosta mekši
bas me iznenadilo.Citiraj:
apricot prvotno napisa
prodajes ostale?
ja sam zainteresirana za storkljine
kome da se javim?
Umalo zaboravih još malo podijelit svoje oduševljenje.
M
Nakon 2 platnena ciklusa, moram reć da me najviše iznenadila od svega UDOBNOST.
Da nije ništa komplicirano znala sam i prije.
Ali stvarno su mi, pogotovo ovi kanadski, toliko mekši, udobniji od onih plastičnih, ma neusporedivo udobnije.
Druga stvar-miris koji se nimalo ne stvara.
Pa uzorci koji ti razvesele dan :angel: ...
Pa nek mi neko kaže da mu je komocija na prvom mjestu :P , a nema pojma koliko je ovo drugačije-otprilike ko razlika kad nosiš pamuk vs. sintetike.
izgleda da renee najavljuje krilca, jeeee
otkud ti to ? jeste je vi gnjavile :lol: ili samoinicijativno?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
iako ja uopće ne trebam krilca 8) ovako mi je čisto o.k.
Zar krilca ne "odvuku" krv i na donju stranu?
ja "pokusavam" upravo krenuti u slijedeci ciklus, opet moj spotting od 500 dana, al jedva cekam. prosli put mi se poklopilo s bolovanjem al ovaj put ih planiram i na posao nositi, da si posteno skocim u usta. Slicno ko ivka, nijedan mi argument protiv vise nije dovoljno dobar :)
Sretna nova godina!
Upravo dobila i sad razmišljam tko će mi to sašiti... hm... hildegard?
ja ih već dugo gledam na netu. one kanadske i one slovenske i jedva čekam da ih naručim, a još ne znam koje. padam na one uzorke... prekrasni su! eci-peci-pec
obećo MM kupit za godišnjicu braka :D
ah, pa meni je skoro rodjkas...idealna prilika da si nesto kupim :)
bas sam se odbro sjetila...
nego, ima li storklja dnevne uloske, tko zna?
zrinka, ovi mali ulošci što se stavljaju u džepiće su ti baš veličine dnevnih, ja ih tako ponekad i koristim.
Jedino što su bez flisa, pa moraš pazit kad se skidaš da ne "pobjegnu".
ne.Citiraj:
aries24 prvotno napisa
negdje sam gore napisala.
meni ovi bez krilaca procure na krajevima, a ovi s krilcima samo u sredini jer ih krilca drze zategnutima.
zato mi je idealna kombinacija krilaca (za zategnutost) i flisa dolje (za nepropusnost).
takve mi se sivaju.
klmama, vidjela sam banner na njenim stranicama. ili sam opet nesto krivo skopcala.
flis jel bi to bilo kao pamucni flis, onako malo kao sa dlacicama ili pricate o fleece-u (ona grozomorna sintetika od koje zadnjih godina prave zimske dzempere i to)?
ovo drugo.
ali je na dijelu kojeg ti mica niti vidi niti dira.
:lol:
Bas mi je mrsko postaviti jos jedno pitanje. :/ Ustvari dva.
Kako onda da ulosci disu? Taj materijal mi se cini 'NE-propustan'.
I drugo: prije par godina sam imala jednu stvar od fleece-a, nekakav dzemper, i oprala sam ga svega tri puta normalno i jedno pet puta za redom prije nego sto sam ga bacila jer se smrad znoja samo skupljao a nije dao izbaciti pranjem. Nakon toga ne kupujem fleece. Daklem, ne bi li slicno bilo za ocekivati?
Lilly, sam ti pitaj 8) .
Materijal je u biti propusan, jer kad ih pereš u vodi i stisneš, tek onda skužiš koliko krvi izađe i kroz taj dio.
Ali interesantno da ni kod sjedenja ne propusti.
A za miris, kao što rekoh-nema ga.
Možda je ovo neki bolji flis.
Ali kad bolje razmislim, imam i ja neki skijaški džemper od flisa i nije mi se nikad usmrdio tako da se ne bi mogao oprat :? .
zar fleece i flis nisu jedno te isto?
(ne mogu vjerovati da postam na ovom topicu, ha ha...)
zapravo bih htjela postaviti pitanje prije svega onima koji se bave sivanjem ulozaka - koliko slojeva flanela treba staviti (za menstrualne, ne za dnevne)?
bavim se mislju da i ja to isprobam, jer su mi plasticni oduvijek fuj, ali sam jako sumnjicava oko toga koliko ovi platneni stvarno ostaju na mjestu kod upotrebe. je li moguce da im je taj flis odozdo dovoljan da ih zadrzi da ne setaju? usput, ideja s krilcima i kopcanjam bas mi se ne svidja...
ne da nisam ljubiteljica fleecea nego mi se koza najezi od same pomisli na njega. otprilike ko na stiropor.
jos nisam uvjezbala hendlanje uloscima na nacin da ne dotaknem uopce fleece, ali radim na tome (neki dan mi je u jednom javnom wc-u ulozak pao na pod u namjeri da ne dodirnem uopce fleece i sad ne znam sto cu s njim, zao mi ga baciti pa ceka izdvojen da ostatku ekipe stigne pojacanje pa da ide u smece).
ali ako idem usporediti nepropusnost fleecea (iako je plastika) i plasticnog uloska to mi je ko naprimjer usporediti fleece majicu (uuuhhhhhhnajež) sa yassa kabanicom.
WF, meni je kopcanje super, zasto ti se ideja ne svida?
a fleece drzi ulozak na mjestu, nemas bojazni.
Ma lijepo ga iskuhaj (ak te veseli- na štednjaku :lol: )i nemaš beda.Citiraj:
(neki dan mi je u jednom javnom wc-u ulozak pao na pod u namjeri da ne dodirnem uopce fleece i sad ne znam sto cu s njim, zao mi ga baciti pa ceka izdvojen da ostatku ekipe stigne pojacanje pa da ide u smece
Gdje se točno kupuju štorkljini u Brežicama, sutra možda naiđem tamo pa da vidim. Ja inače jednostavno ne mogu kupiti nešto dok to ne opipam.
sad će opet napisat da će joj kuhinja izgledat ko partizanska bolnica :mrgreen:Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
ne, nego ko chaplinov film :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa