draga, moram malo offtopic, tickers je :zaljubljen::zaljubljen:
Printable View
draga, moram malo offtopic, tickers je :zaljubljen::zaljubljen:
Pozdrav svim VV curama!
MM i ja smo u srpnju bili privatno kod dr. L, razgovor i s-gram.rekao je da se narucim u rujnu za dogovor o postupku na koji bi isla, nada se dr L (a i ja) do kraja godine. Nije mi nista rekao da moram zvati i/ili se naruciti odredjeni dan ciklusa.Jel to onda bitno ako nije nista naglasio/spomenuo? To ce biti samo dogovor tj razgovor ili i pregled? (Da se znam prikladno odjenuti:lol:) Nije potrebno da ide i MM?Mislim dosada niti jednom nije trebao:mrgreen:
Svima vama, to jest svima nama zelim uspjesnu i plodnu MPO sezonu!
Da sto prije dobijemo svoje mrvice:zaljubljen:
U nadi je spas....Želim svima što plodniju sezonu i da što prije ostvarimo svoj najveći san.........
Može li mi netko reći koliko se dugo čeka na prvi pregled u VV.?I može li mi netko preporučiti nekog dr.čula sam da je dr.L odličan?! Inače sam iz KBO ali planiram se naručiti u VV za konzultacije za početak a onda ćemo dalje vidjeti?!
Hvala
Meni su sve cure rekle dr.L je zakon tako da jedino mogu prosljedit njihove rijeći hvale ta njega...Sretno
NINA, oba su dr-a odlicna i sumnjam da postoji neka razlika u uspjesnosti postupaka. Dr.L je stariji i time i iskusniji pa je kod njega veca guzva i duze se ceka i na prvi pregled i postupak, ali zbilja mislim da ne mozes pogrijesiti koga god odabrala. ja sam bila kod dr.A (i prezadovoljna sam) - dosla sam se naruciti sasvim slucajno 1.dc i odmah su me narucili za 8.dc. u postupak sam usla cim su stigli nalazi. sad je pitanje kakva ce biti situacija na VV-u zbog spajanja s merkurom, ali mozda se bar ovo prvo vrijeme stvari nece bitno mijenjati... tako da se nastoj cim prije naruciti - probaj kao i ja 1.dc pa te mozda ubace odmah taj mjesec...
sretno!!!
Za prvi pregled narucuju za 8dc...ja sam zvala 3dc i odmah su me narucili kod dr L za 8-i dc...Tako da termin ta taj prvi pregled dobijes bez problema:-)
ništa, šalje me na ca 125 i gotovo! ja to neću ni ići, ciste su meni redovna pojava koje dolaze i odlaze same od sebe i to uvijek kad ne treba!!!!!!!!!!!!!!! otići ću nakon menstruacije vidjet jel otišla, ako nije,. onda ću na ca 125. no otići će ona, uvijek ode...
ali sam tako ljuta:evil::evil::evil::-(
Darkice,meni je isto tako dr L rekao za rujan u postupak,sad sam zvala i sestra mi je rekla da se trebam naručiti par dana prije ciklusa,no kako sam ja upravo završila s M naručila me 29.9. na dogovor za postupak. usput mi je spomenula kako sad i nije bitno kad će me naručiti jer se ne radi zbog ovog spajanja s Merkurom-misleći na postupke(tako sam ja shvatila) a nisam puno zapitkivala jer sam bila šokirana što sam dobila vezu uopće. Da,i obuci se za pregled jer you never know...
pozdrav i sretno!
Ne rade postupke zbog spajanja s merkurom????
Zar je moguće da opet ne rade postupke!!!???:evil:Citiraj:
sad i nije bitno kad će me naručiti jer se ne radi zbog ovog spajanja s Merkurom-misleći na postupke
Nemojte me držati za riječ,ja sam tako u toj brzini shvatila sestru,treba provjeriti svakako.
Cure da li je danas još koja uspjela dobiti telefonski VV ili je bila tamo pa ima još kakvu informaciju? Ja sam bezuspješno zvala u periodu od 13-14h, stalno je bilo zauzeto..
evo ja sam zvala danas da se naručim za dogovor za postupak i dobila sam ih negdje od petog pokušaja i to nedje oko jedan i pet,rekla mi je sestra da donsem uputnicu i povjest bolesti i to je to.da li uopće budem ušla u postupak ove godine??????tko to zna......ako se postupci ne rade preostaje mi samo iduća godina:-((((
Maby je mene danas narucila za cetvrtak:-))))Hvala, maby!:-))))))))))
Uglavnom, idem u cetvrtak, pa cu biti nesto pametnija u petak.
Sretno svima
ja sam zvala od jedan neprekidno i dobila sam u 13:35, naručila sam se za petak, rekla je da tad ima slobodno
nije ništ rekla da ne rade postupke. u petak ću i ja bit pametnija pa javim :)
cure, čitam vas i vibram za sve vas (i dalje sam u mislima s vama iako više nismo na VV-u). Nadam se da ćete brzo u postupke, jer ni mi nismo dugo čekali u Vinogradskoj - u 6. došli prvi put bez ijednog nalaza, sve prikupili preko ljeta i sljedeći mjesec smo u postupku.
Pozdrav svima! Ja sam bila danas gore,išla sam se naručiti i ostala na dogovoru kod dr. L. pošto nas nije bilo puno,nekih desetak. Radilo se normalno tj. bar prividno normalno. Mislim da će cure za koji dan znati više ....pa javljajte. Jednostavno danas nisu imali informacija da li bude postupaka tj. lijekova i koliko...Sve mi to izgleda kao ono "MERKUR ODLUČUJE"
ja sam jučer zvala i dobila iz drugog pokušaja oko 13 sati. naručila se za danas jer mi je treći dan ciklusa i rekli su mi da dođem oko 9. uglavno danas šok, poslali me doma jer me doktor nemože primiti jer ide na neki sastanak u 9.30 i vjerovatno se ne vraća ili neznaju kada se vraća, da dođem sutra. kao trebali ste doći ranije i ja velim da su mi rekli da dođem oko 9. ispričavale su se da nisu znale da će biti danas takva situacija, doktor im nije rekao. uglavnom sutra sam opet gore, pa ćemo vidjeti. i meni sve nešto smrdi što će biti, sestre su nešto šuškale ali nisam pitala.
javim sutra...
stvarno super! za pop.....!
Nataša, nemoj biti ljuta. U postupak nije dobro ići sa cisto. Dr. nezna da je cista od petog mjeseca nestala pa ponovno nastala. On samo zna da ju je vidio u 5-tom mjesecu i da ju vidi opet.... CA 125 je dobro izvaditi u tom slučaju.
Znam da je to igra živaca ali dr-ovi najbolje znaju kada krenuti u postupak.
Sretno!!!!
Ja sam danas procurila pa ih sutra krećem zvati hoće biti problem ako kažem da me naruče za 8.dan ciklusa a ne za 3.dan jer me neće pustiti sa posla a za idući tjedan bi tražila slobodan dan jer meni je to dogovor za postupak .....
Ok.Opet ja sa svojim nalazima.Konačno su stigli nalazi sa vv od hormona 3 dmc.i daaa!Kao ja sad znam šta tamo piše.Ačekam da dobijem da odem giniču (tak mi je rekao)Pa me zanima da li netko od vas zna nešto pa da mi bar dio pomognete prokužit da znam otprilike kaj se događa????HELP!!!TNX
Evo čitam i idu mi suze,od nervoze i toga šta ti se dogodilo,ali tako je valjda suđeno.Hvala ti puno na savjetu i na poticaju.Malo se bojim svega toga ali znam da drugačije ne ide.Toliko sam nervozna da mi kasni svaki mj sve više i ne znam da li da idem na vv dok ne riješim bakterije dolje ..Dr.kaže da nemam po kaj dok to ne sredimo a tome nikada kraja.....Stvarno se teško odlučit...iskreno ne znam kako da odlučim.Bojim se.....
Anamarija rekla bih da su se neke stvari promjenile u zadnje dvije godine, ja primjerice niti jednom nisam dočekala taj razgovor sa biologicom(a liječila sam se 2 godine tamo) i kod dr. A sam isto kao ni druge pacijentice koje su bile sa mnom u grupi, a to smatram prilično bitnim kako nisam ostala trudna voljela bih znati gdje je zaštekalo. No ipak dr. A mi je ostao u jako dobrom sjećanju iako zbog zakona i nekih drugih stvari više ne idem tamo.
nivesa, za hormone pitaj ovdje: http://forum.roda.hr/threads/29465-s...-nalaz-hormona....
bakterije moras srediti prije postupka - i meni se zbog njih oduzio odlazak na VV. pretrazi po forumu - puno je cura ostavilo recepte za prirodne lijekove koji su im rijesili bakterije dok su im antibiotici samo komplicirali stvari... mislim da ima neki odlican recept s vinom i cesnjakom, ali ne znam kako tocno ide tako da pretrazi forum (ako se ne varam, to je recept od forumasice Pinky pa nju kontaktiraj).
sto se tice dr.A - potpisujem AnaMariju34 - takodjer imam odlicno iskustvo s njim i toplo ga preporucam. ali istina je da njegove pacijentice vise ne idu embriologici na razgovor - tako je sam odlucio i mislim da i ima pravo jer od tog razgovora ponekad ima vise stete nego koristi. jedino bi po mom misljenju trebali uvesti da se nakon neuspjelog postupka ljudima kazu kakvi su bili zameci i stanice kako bi znali za eventualne postupke u drugim klinikama...
oba su dr-a super tak da ne mozes fulati!
sretno!!!
potpisujem Mali Mimi, u zadnje dvije godine su se itekako promijenili međuljudski odnosi na klinici pa tako i dostupnost biologice pacijentima određenog liječnika. a osim toga promijenila se i klima na forumu i liječnici više nisu svete krave o kojima se mora i smije pisati u rukavicama, hvala svemiru na tome...
Hvala Frka,mislim hvala svima........
Nataša, i meni su stalno te glupe ciste upropaštavale postupke... Dr. L me jednom pogledao 3. dan i vidio cistu..malo razmišljao i rekao...dođi za dva dana. Nije je bilo 5. dan i išla sam u postupak... To mi je bilo ful čudno kad već nije otišla s M... A valjda 3 puta od tada mi je zbog toga bio odgođen postupak (u 3 godine)... Bila sam luda od toga...
Bok svima,da li je netko danas uspio dobit dr.A. na telefon u VV?Supruga zove cijeli dan,stalno je zauzeto.
pozdrav svima, evo svježih vijesti sa VV! postupaka nema jer su se pripojili sa merkurom i dok ne dogovore administrativne tijekove poslovanja, odnosno potpisi, naručivanja materijala itd. nema postupaka. koliko će to trajati, dr. nije rekao. ali bio je optimističan kao i uvijek. pošto je meni vještica tek došla mislila sam da ću odmah u postupak, al eto moram se javiti par dana prije iduće. uglavnom javljajte što se dešava koji ćete ići u narednim tjednima.
jako sam tužna zbog ovoga i ne mogu vjerovati. Prošle godine nisu radili postupke isto u ovo vrijeme zbog usklađivanja sa Zakonom, a sad ovo... sve se to trebalo uskladiti tijekom ljeta.
gdje je stari Vuk Vrhovec koji je bio na glasu kao najbolja MPO klinika u Hrvatskoj, koja je definitivno imala najveći broj postupaka u HR ali i najbolje rezultate, ovo sve prije zakona :-((
Žalim za tim vremenom i ipak se čini da više ništa neće biti kao prije.
Još ako dr. L. odluči otići skroz u privatnike skupa s biologicom.........................
Je, Andream, trebali su to uskladiti tijekom ili prije ljeta, u potpunosti se slažem.............. ali pitanje je postoji li uopće good will da se stvari pokrenu................... Potporu ministarstva ova klinika nažalost nema!
Nazalost zato sam ja otisla s vv jer su se ovake drame dogadjale i prosle godine kad sam ja trebala ic u postupak.Imam osijecaj da je samo vv zakinut sve klinike lijepo rade i imaju nove mpo odijele i lijekove,samo vv radi u skucenim prostorima s najboljim lijecnicima al bez materijala.Jao sam tuzna zbog toga
Još mi molim pojasnite ako idem na AIH dal ni to ne rade ???