AuroraBlu steta znam koliko si cekala za postupak,al bolje ako i je polip da se odstrani nego da nastaju neke komplikacije. Rijesis polip i brzo si u novom postupku
Printable View
AuroraBlu steta znam koliko si cekala za postupak,al bolje ako i je polip da se odstrani nego da nastaju neke komplikacije. Rijesis polip i brzo si u novom postupku
Aurorablue ajd nadam se da bu sve ok i da buš samnom u 10 mj. u akciji da nebum sama :)
kava četvrtak stoji, dogovorimo se u srijedu
Kinki kakva ti je to terapija i kak ste otkrili da si alergična na spermu?
joj, baš bi rado da smo opet skupa, i kinki bi bila s nama. samo nisam sigurna da ću stići. ako mi ga sad u 9.mj.dijagnosticiraju, u 10.mj. bi ga rješvali (histeroskopija se radi 4.-6.dc.), onda valjda 11.mj. ali dobro, step by step... već idući tjedan ću bit pametnija, nadam se.
Aurorablu ja mislim da nebu tog polipa i da se vidimo u 10 mj
nego baš si razmišljam kako je blesavo biti idiopata:roll: svakih 5 minuta kad pročitam nešto na ovom forumu nađem novi potencijalni razlog svoje neplodnosti:lol:
hmmm...možda i ja imam polip ili čak nekakvu alergiju na spermu8-) baš sam si blesava s tim svojim mozgom:evil:
i ja se nadam da bu kava u Kaptol centru jer sam tak lijena do N.Zagreba ići:roll:
Drage moje :):) vidim da ste mi sve u 5 brzini BRAVO a vidim da ima i trudnica jedna nova sličan primjer kao i kod nas ako sam dobro pratuila. Mi smo danas bila na pregledu i termin nam je 09.09-znači četvrtak i dr se zeza kako prvo nije htjle unutra sada izgleda da neće niti van..Nisam vidjela dali vam se jaja javila ali ako nije evo ona je krajem 08.mj rodila dečkića velikog mislim da je oko 4800g..tako da se nove trudnice ne uplaše sa statistikama da me djeca sa MPO rađaju manja moja je prije 3 tjedna imala 3500 g a još je cura koje su manje i rađaju se kao prije termina a ja zacementirana ko...Ovo Vam pišem da malo više se ohrabrite i znate da mislim na Vas a ja ću na kavicu doći sa našom Paulicom uskoro...do tada čitam Vas i mislim na Vas puse...
Nikolinica, sretno preksutra!!! Veselimo se upoznavanju Paulice na nekoj kavi :-D
Nikolinica mislimo na tebe i jedva čekamo dobre vijesti:klap:
Draga moja Nikolinica ...želim ti lak porod i da što prije vidiš svoju Paulinu ...pusa velika .....ja sam na čeki
Ma bila sam u 7. mjesecu kod onog dr-homeopate-travara Sadikovića, kažu ako ti on ne pomogne ni bog neće:-))
Uglavnom, muž je tamo radio spermiogram a onda su mene testirali tj kako reagiram na njegovu spermu. Ispalo je da mi tijelo odmah odbacuje spermu(ili embrij kod iVF-a) kao strano tijelo. Onda su me testirali na razne homeopatske lijekove dok nisu našli koji neutraliozira tu alergiju. Dobila sam terrapiju za 3 mjeseca, za to vrijeme se nisam smila seksat bez kondoma loooool. Idem na kontrolu 08.10. i ako sve bude ok, po Sadikoviću bi mogla i prirodno zatrudnit jer mi nijedan drugi problem nije našao. Ja ću ipak na IVF jer mi to prirodno zatrudnjivanje izgleda ko teški SCI-FI:-))....Eto, još da odradim ovaj kariogram i biljege na trombofiliju i stvarno više neće biti ništa šta nisam napravila. Dok dođe vrijeme za IVF u 10. mj svi će mi nalazi bit gotovi i znat ću na čemu sam.
Nego, imam problemčić. Kontala sam sad dok sam u Zg uzet terapiju za 10mj da ne moram dolazit odma prvi dan ciklusa kad budem u postupku. Međutim, zaboravila sam da hormone moram vadit 3-5 dan ciklusa(bonk)... Tad ću bit u Zg, čak i ako obavim tamo nalazi neće bit gotovi odma, hoće li mi dr Tomić htjet uopće dat unaprijed terapiju bez novih nalaza hormona??? Ono, ak mu kažem da ću mu tel javit nalaze, pa ako ne budu u redu vratim menopure???Šta mislite???? I jel ko od vas radio privatno hormonski profil, koliko bi me to došlo???
Kinki, ne moraš ponovo vadit hormone - ako ti doktor nije rekao. Ja ih nisam vadila godinu dana, i nije mi rekao da ih trebam ponoviti.
Privatno ti je to skupo jer je svaki hormon oko 15o kn. Mislim da ćeš dobit bez problema menopure sad kad dođeš u Zg. Ja sam ih dobila u 7.mj. za 9.mj.
Baš me zanima kakvi će ti bit ti nalazi. nadam se da si postala imuna na spermu :-)
Ma znam draga, dosad sam vec 7 puta radila hormonski profil i uvik je bio u redu, a Tomic mi zapravo nikad nije ni trazio da ponavljam. Medjutim, imam feeling da ce ovaj put trazit jer sam u 5. mjesecu bila u hiperstimulaciji i cak sam u bolnici lezala kod njih par dana:-(
Volila bi to napravit i radi sebe, ako ne napravim iduci ciklus necu ni moc kad vec u 10-om planiram na IVF...Provat cu obavit to u Zg, samo da budem mirna. Jedva cekam da te vidim:klap:
curke ,
jedno pitanje , iščekujem mengu svaki čas...kao prvo što ako dobijem popodne ili navečer ....kada počinjem sa superfactom ako recimo dobijem večeras .....?
Narnija, i ja sam prošli put dobila predvečer i onda sam suprefact ušpricala tu večer jednom u svaku nosnicu i sljedeći dan normalno 3 x dnevno (7, 15, 23 h).
Hvala Fiona ..
..onda i drugi dan počinjem sa menopurima jel tako .?..daj mi reci ako si prošla taj protokol da li si imala kakvih nuspojava od superfacta i menopura...kao depresija..napuhnutost.znojenje ili sl.
Ja nisam počela odmah drugi dan nego onaj sljedeći jer mi je rečeno da ako dobiješ navečer da se tek sljedeći dan računa kao 1dc. Ja sam uzimala gonale, jedino sam za posljednji dan dobila menopur, jer gonala više nije bilo. Nisam imala nikakve nuspojave, nikakvo znojenje ni nadutost...ama baš ništa....jedino sam imala jake bolove nakon negativne bete i nakon menge, ali nadam se da se tebi to neće dogoditi....Sretno u postupku!!
hvala na savjetima....i sada već ne mogu dočekati mengu evo osjećam se kao žaba....kasni mi već četiri dana ali tako je stalno u zadnja tri ciklusa i ovulacija mi je bila tek 20 dc tako da mi je ciklus malo produljen.....pusa svima
Djevojke sta ima novog? Jel koja krenula s postupkom?
ja sam pikalica drugi dan ...u subotu idem na uzv .....
oo krasno vibramo za tebe da bude pun pogodak,cim je koliko vidim jedan AIH bila biokemijska sad bi trebla bit dobitna kombinacija.
ja jucer punkcija.....
jedna js,... NEZRELA:-(...
ema, kakav je postupak bio? Prirodnjak ili stimulirani?
Uh, žao mi je...
ema, to su dobre vijesti, eto nećeš imati vremena ni tugovati previše.
sretno!
ema draga žao mi je:love2:
ali glavu gore i idemo dalje
bas mi je zao Ema al nema odustajanja,slijedeci ciklus sigurno je dobitni
drage, hvala vam...naravno da idemo dalje....
bile bi lude da odustajemo bilo koja od nas....
pusa svima....
Emaaaa jooooj uz klomimen i menopur tako los rezultat, valjda tebi prirodnjak ipak najbolje pase:-(
DRaga idemo mi skupa iduci misec, i bit cemo skupa trudne:love2:
Mene jedino muci ona astrologinja sta mi je rekla da cu zatrudnit 2011.:evil:
Ema, žao mi je, :love2: jedna prava stimulacija će sigurno biti dobitna za tebe!
Kinki, pa 2011 je za 3 mjeseca već :-) ali moraš redom odraditi sve što je dio plana, nemoj sad pauzirati do 2011 ;-)
Ema, baš mi je žao:love2:. Ma te polustimulacije znaju biti neuspješne, zato ne brini se previše.
Cure, kakvo je stanje gore u Vinogradskoj? Ima li gužve. Mislila sam otići početkom listopada na prirodni postupak, a ne znam trebam li se nešto puno ranije najaviti ili kao i do sada kad dobijem men. u tom ciklusu?
Hello curke!
Imam pitanjce pa tko ima iskustva...
Umjesto Ovitrelle,dobila sam Brevactid -kao štopericu..Sestra mi je rekla da sa jednom ampulom vode smješam dvije bočice praha i da se pika u guzu..E sad,nemam iskustva sa time-sve drugo sam se sama pikala,a ovo mi je problem-iz tehničkih razloga8-)
Možda nagovorim svog dragog da pikne,al gdje točno u guzu?Jel,možda glupo pitanje??
Ili ako se odlučim otići negdje da me piknu,mogu li doći na ginekologiju u Vinogradsku ili možda na hitnu u Heinzlovu??
Mia, pa miješa se isto kao što si i menopure miješala (2 ili 3 praška s 1 otopinom). Može ti TM dati, daje u gornji vanjski kvadrant guze, evo filmići: http://www.youtube.com/watch?v=Spoz3T5D_SU
http://www.neplodnost.info/ziva/port...50711191023244
a možeš se dogovoriti sa sestrama na gin.u prizemlju da tamo dođeš.
Brevactid je novost u Vinogradskoj.
Cure ja sam išla na hitnu ginekologiju u Vinogradskoj i sestra mi je dala taj Brevactid u špekec. Još sam je pitala kaj to ne ide u guzu, a ona meni objasnila da se slobodno može dati i u trbuh.... A miješa se kako je AuroraBlu rekla 2 praška sa 1 otopinom.
U svakom slučaju sretno :heart:
Sretno Tibi vibramo za uspijeh
Thanx cure na odgovoru.
Znam kako se mješaju ampule-to nije problem..
Problem je što ne znam gdje se trebam piknuti i malo mi je nezgodno,ali ako se može u trbuh-to mogu i sama-a sestre su mi rekle u guzu-izričito u guzu!!
E sad ti znaj...
Ali već sam se snašla-bit će pikica u guzu,sve sam okolo angažirala..
Pusa,svima!!!
ja sam dobila Brevactid u guzu :)