loryy draga baš mi je žao :love2:
Printable View
loryy draga baš mi je žao :love2:
Loryy, šta reć´?!:-(
Loryy žao mi je.... Znam kako se osjećaš :love2:
Jel normalno osjećati se normalno? Hm, koje pitanje.. danas je 4dpt, žigaju jajnici, grudi bole, stomak velik, ali ja se osjećam tako normalno...... da to nije normalno... :roll:.... I da, smijala sam se danas kao luda i sad mi krivo, ali nisam mogla ništa zbrljati, jel? Tek mi je drugi transfer ( tek?!) pa mi malo pomozite ...
kriistiina, kažeš da se osjećaš normalno, a nabrojila si dosta "simptoma"...Ionako nam to ništa ne znači, ali lakše nam je kad pišemo o tome. Rano je za nešto osjetiti, a najviše osjećamo progesteron kojim se kljukamo. Sretno kriistiina! ~~~~
Kod mene je skroz mirno. Ne osjećam baš ništa. Jedino je temperatura malčice povišena. I uložak mi je čist u odnosu na prekjučer, nikako ne volim obilježja spottinga kad čekam betu :-x.
Brojim 4-ti dan nakon et-a.
Vita22 :-)
tiki_a mi ćemo zajedno čekati... Ja bih trabala betu vaditi 1.10., ali kako ja dobijem i pod utrćima vjerojatno ću znati prije jel se kuha što ili ne .... Hvala ti na odgovoru! Sretno!
Brojim 5 dana od et-a. Više nemam simptoma M kao na početku :mrgreen:
Možda me ponekad štrecne u prsima, ali na taj dio tijela nisam baš nimalo osjetljiva (mislim prije M i sl.) pa zato skoro ništa ni od utrića no možda ipak malo češće nego inače - ma nije vrijedno spomena.
Radim punom parom, nadam se da to neće biti presudno za minus. Ali poslije posla više puta legnem uz neku serijicu i sl., tada mjerim temperaturu koja me ponekad razveseli, a drugi puta opet ražalosti. Ja bi da uvijek bude 37 :-).
Kako je čekalice, ima li simptoma??? Koliko brojite od et-a, dokle ste dogurale?
red je da i ja nešto napišem na ovoj temi, doći će mi beta na red, a ništa napisala nisam
danas 7. dnt - zatišje
jučer - bila sam uvjerena da dolazi M
inače, funkcioniram najnormalnije, trudim se ne razmišljati previše što me (ne)čeka!
6. dnt:
- nakon sto sam ugledala negativan test nestali mi svi prijasnji simptomi (ono "zatezanje", bol u jajnicima i ledjima), hm...
- temperatura osim jutarnje standardne 37, dnevna na ledenih 36.6
- od malo prije osjecam tipicnu predmenstruacijsku bol u donjem djelu trbuha...
8.dnt
-jajnici *rade*manje nego jučer
-apetit... hm.... to je lijepo rečeno... ovo moje je proždrljivost.... jela sam sve... od ljutog, kiselog, slatkog, slanog...i opet bi jela....stalno sam gladna...
-danas vaga pokazala najveću težinu u mom životu....
-test mi je u ladici..... čekam 11dnt.... kupila sam GRAVIGNOST mini ... izgleda jadno, ne znam koliko je pouzdan....
Šta da vam kažem i ja kupila test, danas 10dt ujutro počelo neko smeđe brljavljenje jest da vještica kad dođe je potop...neznam šta da mislim.................
Meni je danas 6dpt...
Od novijih simptoma grčevi... Grudi, jajnici, bradavice.... Sve bolucka... Zadnji put nisam dočekala betu već sam prokrvarila 14 dana od punkcije... Nikakvu bol nisam imala ni prije ni poslije te M....... Nadam se da ću ovaj put dočekati betu, pozitivnu...
Svima punooo sreće!!!
vita hoćeš onda raditi uskoro testić? Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić :heart:
Ja sam isto danas 10dpt. Još malo i konačno ću znati jesmo li uspjeli ili ne.
Što se tiče simptoma, baš i nemam nekih. Jedino su me danas malo probadali jajnici i već mi je 2-3 dana stalno mučno u želucu, ali može biti i od nervoze i iščekivanja kad će ta beta:mrgreen:
svima vam šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeelike bete :heart:
A mislim da ću sutra nemam više šta čekat.........tvoji bi simptomi mogli biti i trudnički sretno......Tibi.....
Hej curke, šta se radi? Baš mi fali ova tema, nekako sam brzo "pobjegla" a tek mi je 11 dpt... :roll:
Dalke, 11 dpt - beta najvjerojatnije preko 700 (kuc-kuc-kuc!) a ja nemam niti jedan jedini simptom trudnoće! :-o
- ne jedem skoro ništa već danima, niti sam gladna, samo pijem
- potpuno su prestali bolovi u stomaku, (očito je bila blaga HS) i nakon toga se ispuhao
- cice bole 2 / 5
- spavam jako malo, skoro ništa, a budim se odmorna kao da sam spavala tri dana
- nije mi muka, niti mi se vrti
- ne gadi mi se kava, niti išta drugo,
- nisam imala nikakve žilice-iscjetke-spotting, ništa što bi upućivalo na implantaciju
- nisam nervozna, ne plačem, ne svađam se sa MM
- imala sam UŽASNE menstrualne bolove sat-dva prije testa, ali su netragom nestali iste sekunde čim sam ugledala drugu crticu.
- bazalna temperatura mi je 3 dpt bila 36,7 i od onda je više nisam mjerila jer mi je toplomjer (kojim sam mjerila temp. već pune 4 godine) slučajno upao u WC i netragom nestao, a mene je bilo strah kupiti novi da se ne razduži još 4 godine... :lol: To smo protumaćili kao znak da mi više neće trebati!
Dakle, sudeći po ovim simptomima, nije ni čudo da mi je teško povjerovati da sam opće t...!
Jedino što me pratilo od početka je ta nadutost u trbuhu i lagani grčići (uglavnom navečer. onako, kao da sam se prejela), i kasnije (nakon Choragona) još jača nadutost i bolovi. To me i natjeralo da napravim test.
Sad više nema ni toga! Ode Choragon, ode HS, ode i nadutost...
Jedino me beta drži u uvjerenju da sam trudna! :lol:
Evo puuuuuno vibrica svima za pozitivne testiće i bete!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Vita :zaljubljen: držim ti ručnonožne za veliki plus!!!!!
Tibi :zaljubljen: i tebi isto ručnonožne za plusčinu!!!!
Aurora* tebe bi najrađe malo isprašila po turu :lol: pa kud već test :-o
Strpi se još malo, jesam ti rekla da ćeš mi bit trudnjača službeno od 01.10. :-*
Dobro jutro drage moje tužna vijest test---------------,vještica stigla..........opet na početku....
dobro jutro svima....
evo da se i ja javim kao čekalica bete... danas 3dnt...uf što vrijeme sporo prolazi...
od simptoma ništa posebno,lagani grčići u stomaku i to povremeno...
svima puno sreće i da nam bete budu što veće!!!!
7. dnt
Navečer kao neka mala mučnina, ali ne bi se to tim imenom moglo nazvati, uglavnom takav isti osjećaj već tri dana. Stalno nagovaram temperaturu da ne bude preniska. Ovaj puta za razliku od ranijih čekanja, temp. češće povišena 37-37,2 u vrijeme kada već trebam uzeti novu dozu progesterona. A ranije je bilo obrnuto. Prije sat vremena 36,5 :-x, jučer oko 21.30 temp. 37,2. Češće sam na wc-u, ali ne prečesto. Uglavnom, veselo, po običaju :mrgreen:.
vitta22 :love2:
Danas brojim 10 dnt
Osjećam M i samo mi se plaće jer izgleda da i od ovog postupak ama baš ništa... samo 2 kg. više... :(
Hahahaha DEnny, baš si me nasmijala sa tim toplomjerom, a zašto bi morala imati neke znakovite simptome? Imaš ti svoj nalaz na kojem crno na bijelo piše beta tolika i tolika, kad ju ponoviš vidjet ćeš da sve ide po planu i super. Uživaj !!! kisi kisi, puhni malo prema nama koju trudničku vibricu :)
Mravak, lijepo ti u ponedjeljak na betu pa kud puklo da puklo. Ništa te napuhnutosti ne znaće mengu, pa normalno je da osječamo promjene i boluckanja i grčeve , kad se sve dešava na istom mjestu kao menga. I mene je tako bolilo pa je prestalo. Sad čekam ponedjeljak i betu. Ne uspoređuj se puno, malo progooglaj, ja sam kod simptoma t. našla glavobolju (imam), zujanje u ušima tj. promjene tlaka (imam) temperaturu imam , malko spottinga na ulošku (brijem da je implantacijsko), a svako malo imam i hot flash, tj toplinski udar, koda sam u menopauzi pujpuj. Hrpu simptoma nemam, a zašto bi sve i imala. pa nisam superman :D. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak:love2:
Ne mogu nikako u pon. po betu jer nemam uputnicu, a kada odem po uputnicu čekam po 3-4 sata ... tako da ću u utorak ... ali čini mi se da M stižeeee
Zauzeta, hoćeš li raditi test? Ako da, koji imaš? Ja sam uzela GraviGnost mini.. čini mi se jadan jeftin 33kn, i ne znam koliko je pouzdan...
Zauzeta za tebe i ostale čekalice punoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeelike bete :heart:
Cure samo da vam kažem da nisam imala nikakvih posebnih simptoma od et do bete, i beta je bila pozitivna. Jedino što sam imala su bili problemi sa zubnim mesom, upalilo se...na kraju ništa od T. Ali bude...
Cure drage, evo u od mene malo trudničkih vibrica, prašine, ma čega god treba... Neka ih ovo jako jugo nosi svima vama, da mi sve prijavite plusiće i veeelike bete! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
jooj , vidi lijepih smajlića, haha... :P
Simptomi? Kod mene ne postoji ta riječ! 8-)
Jucer, 7. dnt:
- dan obiljezen predmenstruacijskim bolovima. Da to jednom nisam vec prosla bila bih uvjerena da dolazi M.
- test negativan
- temperatura bazalna ocaravajucih 37.1, dnevna glupa i svakakva, ne bas obecavajuca
Danas. 8. dnt:
- BT i dalje 37.1. Bas me razveselila. :-D
- test :zbunj:. Ne znam, pocela mi se prividjati druga crtica, ali vrlo lako moguce i da sam je samo umislila, jer mm muz nije bas uvjerljiv kada kaze da i on "nesto" vidi...
- podocnjaci :-o. Ne pamtim da sam ikada imala podocnjake, a sada ih imama. Bit ce od pretjerenog buljenja u testove i trazenja nevidljivih crtica...
- od ostalih simptoma, u nedostatku boljeg izraza, rekla bih da mi bridi gornji dio tjela, trup, pogotovo donji i gornji dio trbuha, te grudi.
Aurora* sigurno ti se ne priviđa ta druga crtica i kad sutra napraviš test (jer vidim da ti to svaki dan uredno radiš :mrgreen: ) će se već vidjeti deblja crtica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
mravak da ipak na kraju bude veliki plus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zauzeta hehe i ja se tako osjećam kao ti, pa mi je vruće pa hladno, temperatura je oko 37.2, mučno mi je u želucu, jutros sam se probudila u 5:50, halo???:-o. I zato mislim da smo mi trudne, i dok se ne dokaže suprotno živim u tom uvjerenju :mrgreen:
svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Potpisujem!!! Sa malom dopunom. Jutros sam se probudila u pola tri, pa u pola četiri, e onda sam drmnula jedan normabelček.
ZAUZETA, zar negdje piše da je "hot flash" jedan od simptoma? Jučer navečer mi se to dogodilo, bum odjednom na 37,2. Jest da sam 39+ (puj puj zabranjenoj riječi), ali prije mi se to nije događalo.
Aurorček* kak' toooo doooooobro zvuuuuči.....
Tibi - mučnina u želudcu i buđenje u 5:30 su bili moji glavni "simptomi". Evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora* opet citiram tvoj post sa odbrojavanja:
Uz napomenu da se ženi sa x minusa iza sebe ne može "pričiniti" druga crtica. Ako je ona ugleda, onda je to zaista crta.
Ma ti si naša nova trudnica, vibram do neba da me predosjećaj ne vara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A i tibi i ZAUZETA mi nekako mirišu na t..... ;-)
Aurora, to je to! Dobro Denny kaže, toliko puta si vidjela samo jednu crtu da znaš dobro kako to izgleda :-) nema šanse da ti se sad priviđa druga crta. :-D
Tiki, Tibi, Mravak go go go!!!
Ocemo crticu!!!Crticu!!!Aurora crtica je crtica!!!!:-D
9. dnt
roza sluz na wc papiru
mučnina nakon (finog) ručka
grčeve nemam već dva dana, sike više nisu tvrde
od panike mi udarila vrućina u glavu - priznajem
test nisam kupila, jer sam se tako dogovorila sama sa sobom, a u ponedjeljak ću vaditi betu!
Hej evo i mene do vas malo.....danas mi je 8 dan nakon transfera(17.09) vračene 3 mrvice i ja napravila test a ono - :cry: jeli ipak prerano???? Ajme ja ču poluditi ovih dana......dali smijem popiti normabel od 2mg jer više ni sama neznam di sam.... u utorak mi je beta ako ne dobijem vješticu prije..........
Ivica K. ~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora~~~~~~~~~~~
i svim ostalim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki-a ~~~~~~~~~~~~
corinaII 8. dan je skroz prerano! ~~~~~za skorašnji +
Corina 8. dan ti je stvarno prerano ,,, zavisi kad je došlo do impl. strpi se još malo,,, vjeruj znam kako ti je ja sam sve to prošli tjedan proživljavala,,, želim ti ipak da ti završi sretnije nego meni. Što se tiče normabela ja sam pila 1 ujutro in1 prije spavanja takon su mi i rekli u bolnici.
~~~~~~~~~~~~~za skorašnji +;-)