planiram na Sv.Duh najbliže mi je i većinu dr. znam
Printable View
planiram na Sv.Duh najbliže mi je i većinu dr. znam
Onda možeš potvrdu iz DZ, i mi ćemo tamo :)
friškije trudnice ili one koje ste rodile,a bile ste na tečaju u DZ kako vam se sviđa taj tečaj,koliko je kvalitetan i kaj ste dobile od onih sitnih poklona??? :aparatic:
Potvrđujem da se u Rijeci ništa nije promijenilo od Darkičinog vremena osim adrese Patronažnih, sada se nalaze u Ive Marinkovića 7.
Ima koja trudnica iz Splita da je bila na tečaju?
ja idem ali u vz bolinici, kos mi je ostalo odslusati 2 predavanja!
ja se mislim dali da uopce idem na tečaj. Od svih sta sam cula nista posebno necu naucit
ja idem jer mi treba radi pratnje na porodu, vecinu stvari vec iinako znam!
Znam da vecina ide zbog toga, pa zato i pitam jeli se uopce isplati sjedit tamo i slusat vecinu stvari koje znas.
A meni pratnje nece bit tako da
a gle ako imaš vremena i da ti se slušati mislim da i nije to tako loše čuti??
Ja sam se danas išla raspitati za Vg u Zg ( :) ). Danas je zadnji dan ovomjesečnog tečaja, sljedeći je prvi tjedan u veljači, ali više nema mjesta. :( Sad sam prva ispod liste.
U Vg tečaj nije uvjet za pratnju na porodu. I košta 300kn.
tebi nije daleko do Zg-a a tamo su ti besplatni tečajevi
Ja jesam u Zg, ali sam štreberski htjela ići i na bolnički i na tečaj u dom zdravlja. :škola:
Preporuka svim budućim mamama, odite na tečaj, ako možete i u ranijoj fazi trudnoće, izuzetna priprema, pomogne puno stvari posložiti u glavi, kad znaš što možeš očekivati izbjegnu se oni strahovi, šta ako ovo ili ono, nedoumice...povedite i bolje polovice, podrška zlata vrijedi!
od 28tt se navodno tek ide i ja to odmah koristim jer sad nemrem sjediti 3sata,a kaj bu onda poslije??
evo bila danas na prvom tečaju i baš mi se dopalo,moj radi i tako mi je krivo da to ne čuje!!!
I ja sam danas bila na tečaju i baš sam razočarana. Nadam se da ću moći slušati ovaj u Vg i da će biti bolji.
di si bila??ja u Martičevoj
Ajmej ja nikako da se pokrenem i odem na taj tečaj, skroz sam se uljenila. Koliko odprilike traju predavanja?
Da se nisam preselila nedavno, i ja bih bila tamo. Kako je bilo tamo? O čemu se pričalo?
Bila sam u Prilazu baruna Filipovića.
Ninunanu, tečajevi su po dva dana i traju dva sata.
ja imam fobiju od dz zapad iako mi je bliži.....u Martičevoj je bilo ok,prvo sam mislila da će biti bezveze al kad je žena počela svojim riječima pričati a ne čitati sa zida mi se jako dopalo....svašta smo je pitali,bome se i nasmijali...7 trudnica je bilo,ali na žalost samo 4 pratnje...mm radi i nemre i to mi je tako krivo,a danas bude bila patronažna i ginekolog......eto primalja mi nije pametovala oko mojih papiga ali mi je dala pametan savjet,ide zavijesica oko njih da bude što manje perja po sobi
Nisi ništa propustila na zapadu. Dvije predavačice su bile: osoba A koja se nije predstavila ni rekla čime se bavi. Pričala je o vježbama disanja i cirkulacije, potom o babinju. Odnosno da se ispravim, čitala je s ppt-a. Ali doslovno je čitala. Mislim da je ona patronažna sestra. Osoba B također nije rekla tko i što točno radi, samo je rekla u kojem dijelu grada radi. Ona je pričala svojim riječima, ali nije mi bilo baš drago što priča. Baš sve ono što ja ne bih htjela na porodu. Mislim da bi ona mogla biti ginekologinja. Danas nam je ponovno bila osoba A i pričala je o dojenju, odnosno opet je čitala.
prestrašno!!!!eto moja osoba A je visoka medicinska sestra(doznala s potvrde,jer sam kasnila prvi dan)imala je uključen komp ali nije čitala samo joj je to služilo da zna o čemu bude pričala,da kaj ne zaboravi....govorila je dosta o svojem iskustvu dugogodišnjem kako se nekada radilo kako se sada radi i to mi se jako sviđa,jer me to zanimalo...o dojenju i o dojenčetu je ama baš sve rekla,naravno mene je zanimala i dohrana s 5 mj. pa mi je i to odgovorila iako to nije bilo u planu i pokazivala je kako pomotati bebu tetra pelenom,pp i jednokratne,to mi je baš ok,pa neka roditelj odluči što želi koristiti...osoba B je ginekolog koji nam je objasnio disanje i odgovorio na naša pitanja(moja mu se nisu dopala,jer su previše patološka...nije mi se dalo objašnjavati mu zašto su mi pitanja takva),e da i tako bi ga rado imenovala,samo zato što je za prirodan porod,ali naravno naglasio je ako sve ide kako treba.....i na kraju dobili punu vrećicu kršitelja koda(ali baš me briga meni se sviđa)
Ja ih ne mogu imenovati ni da hoću! :)
Nitko nam nije ništa pokazao o pelenama, a kamoli o izboru. Bas to sto kažeš, da barem sve pokažu, a mi od toga "uzmemo" što nam koristi\treba. Ali eto, tako je kako je.
žalosno mi je to,jer bi trebali raditi po istom programu...ja bi mogla voditi te tečajeve i bome bi se potrudila....osim onog disanja to ne bi mogla,kad je ginič krenuo disati ja umrla od smijeha,nisam si mogla pomoći :lol:
Jel netko bio u Petrovoj u skorije vrijeme na tecaju?Ja nas prijavila za 4.2.nisam pitala uopce koliko traje ni nis drugo:roll:
čula sam da traje 3 tj. samo ne znam kaj misle toliko dugo pričati??
Mi ni disanje nismo čuli/vidjeli. Oh, well.
Ja znam samo za Vinogradsku da je 3.2. i da je popunjena.
A termin ti je brzo? Kako već prije mjesec dana si bila u predrađaoni?
A joj :( Sve u redu sa sad?
Ako im nije popunjena ova početkom drugog, stigneš i ako traje 3 tjedna. I ako ne moraš strogo mirovati.
Vjerojatno nije svaki dan. U Vinogradskoj traje tjedan dana svaki dan.
Cure je zna možda koja kada počinje tečaj u Kbc Rijeka u 3 mjesecu?
Hvala :-D
Sarasvati ste bili na tecaju u Vg ,mi se jos spremisljamo jel tamo ili u domu zdravlja ici mada je nama termin u 7 mj. a mislim si ako nije bitno da bas mora biti njihov tecaj odraden rade nes kupiti za te novce bebacu.
ana, za Vg ti ne treba nikakav tečaj (ako ideš zbog prisutstva oca na porodu).
Frka draga da radi toga da moze muz biti s nama :-)
Mislim da uobičajeno počinje prvog ponedjeljka u mjesecu. Kad sam se ja prijavljivala rekli su neka opet nazovem par dana prije početka da provjerim..tako da vjerojatno ipak nije strogo određeno. Zovi na 051/338-287, 658-261, 658-214 - to su ti brojevi od rađaone - ne brini, javljaju se odmah i jako su ljubazni!