Uf, ja sam se malo rasplakala na ove priče. Kao kad bih došla na VV i vidjela opet ista lica u čekaonici.
Printable View
Uf, ja sam se malo rasplakala na ove priče. Kao kad bih došla na VV i vidjela opet ista lica u čekaonici.
Gdje to pise da se zabrana zamrzavanja zametaka ne odnosi na zene koje tijekom postupka "obole"?!? To smo culi vec vise puta i sada u Latinici. Ali toga u Zakonu nema!
Slabo mi je od Golema. Ne mogu ga ni slušati ni gledati
Golema se naprosto ne moze slusati!
Ma Golem bi trebao biti precjednik svemira! Almighty Golem!
predivan prilog, i meni suze krenule..
bravo predivnim parovima i velika vam hvala na sudjelovanju!
a ovog bi Golema stvarno trebalo ....:evil:
prilog je mrak, i bravo za parove..svaka čast na hrabrosti!
Zbljuv. Kad izgube izbore i izgubi mjesto državnog tajnika pisat ću mu svaki tjedan naslađujući se.
vikki, svom dušom ću ti se pridružiti..
Opet 11.000? Zar u godinu i po dana nitko nije došao po smrzliće?
Kaze Golem: Malo je ljudi procitalo Zakon! Da, on prvi!
Ja fakat ne kužim..jel taj Golem stvarno vjeruje u to što priča? Možda da si ugovori neki pregledić?
I "dezinformacije iz medija" - milinovićevske fore.
To je odličan glumac!
Golem jako izvrće činjenice. Ja sam prva koja će upozoriti da IVF nije med i mlijeko, ali on izvrće stvar - tvrdi da će samo 36% parova uspjeti u IVFu uopće, ali to je uspješnost po jednom IVF-u, Slovenci računaju da bi 60% parova unutar 2 godine, s napravljena 4 prava stimulirana postupka i punktiranim svim stanicama, ostvarilo roditeljstvo. Znači, samo 40% ne bi uspjelo. To je tako s dobrim zakonima, s ovim našim je to bitno teže. Ako ko dobije telefon za zvanje, eto vam ideje za komentar.
Sutra ce Golem provjeriti, pod broj 1, zasto se bacaju jajne stanice. Nadam se da ce nas o tome i izvjestiti.
Ne zna, jadan, da se bacaju.
Nema telefona..a Golem je kralj izvrtanja. Od samih početaka..ja sam neke izjave znala gledati na repeat jer nisam mogla vjerovati vlastitim ušima da je moguće da to priča..ali ima prednost u tome da malo ljudi dobro barata tematikom..
"Nitko ne daje pravo državi da nešto regulira"
Da mi se ovoliko ne gadi, bilo bi mi ga je žao
Ma kakva kvaliteta js se može provjeriti. Ona može biti dobra morfološki, ali bog dragi zna kakva je kromosomski. Oće bit telefona i komentara?
moram priznati da ste ga ipak uspjeli izbaciti iz takta - mislim Golema :-D
A da je toliko laži uspio u kratkom vremenu izgovorit, ajme majko mila.
ali moji dragi liječnici............. gdje ste vi u ovoj priči, jel gledati i kako živite s tim?
morala sam uključiti komp
živcira me užasno što latin nije dao repliku
na 36 postupaka i na druge laži...o plitvicama o novoj tehnologija zamrzavanja js i td...
uh...
kako taj čovjek može govoriti neistine...koje ti možeš demantirati, ali nemaš priliku
I ja sam morala za komp
toliko sam ljuta,da mogu u ekran bi skočila:-x
najviše me, kao i na plitvicama i drugdje muči
što onaj tko ima obraza, a nema morala niti ima problema sa savjesti što govori laži može to činiti nekažnjeno, bez sankcija (još ako je elokventan ko golem) i nema mogućnosti da svi ostali koji uznose samo istinu i kažu tu istinu
Od Golema se to i očekivalo, on je valjda jedini na kojega se milinović može osloniti u ovoj stvari, ostali ionako pojma nemaju.
:heart::heart::heart: obitelj Klinec, Koprić i Batarelo...veliko vam hvala
šniki :heart:
Šniki i Meli :heart::heart:
šniki, suza suzu tjera...
ja se nemogu gledati
da, kato, sad ćeš ti :-)
bit ćeš super :-D
i daria je bila super :heart: