ove godine ga ceka stolni nogomet.
imate u intersparu akciju, pa ako necijeg muza zanima tembanje po nogometu, navalite :-)
Printable View
ove godine ga ceka stolni nogomet.
imate u intersparu akciju, pa ako necijeg muza zanima tembanje po nogometu, navalite :-)
Ja sam u subotu narucila ovaj digitalni foto privjesak. Ako je jos netko narucivao jel mi moze rec za koliko je doslo? Uzela sam nacin placanja opcom uplatnicom, poslali su mi podatke za uplatu na mail, moram li ja to uplatit prije ili kad dode?
predlažem neku PC igricu ili neki gadget za komp :) MM dobio joystick za avionsku simulaciju...lajkat će jako :)
Ja dobila od svekrve komplet noževa, he he he...
Inače, noževe se ne poklanja ZA VJENČANJE, koliko ja znam... (kad kupuješ nekome npr. komplet suđa paziš da ne uzmeš noževe).
Inače, nekak mi to nije naročito prikladno za poklon iz sasvim praktičnih razloga - ja sebi moram nož probati kak mi leži u ruci, bez toga ništa... Vjerojatno je to pravi razlog zašto se noževe ne poklanja.
ma nije praznovjerje, pretpostavljam da je to narodni običaj
jednako kao kad poklanjaš novčanik i ne pokloniš ga praznoga
ne staviš 100 kuna, ali kunu, dvije kao simboliku da novčanik nikada ne bude prazan
mi bi još rekli: "da te ćuko ne popiša" :mrgreen: - aludirajući na to što je čovjek bez para
vjerojatno tako i ovo
ako se netko stvarno boji da će dobiti tim istim noževima, onda fakat nije .... :mrgreen:
ja bih dala kunu za set noževa, kaj :lol:
Puno puta sam dobila na poklon novčanik, a nikad u njemu ni kune. :cry: :mrgreen:
Moj će dobiti knjigu o nogometu iz Algoritma...njemu je veći problem kaj meni kupit nego meni kaj njemu..
Ovaj digitalni foto privjesak je super stvar, šteta što nisam to vidjela prije.
Hm, novčanik...jednom sam ga kupila i onda smo ga vratili i zamijenili za tri košulje, jer onaj stari mu se još nije raspao do kraja, a košulje mu uvijek trebaju.:roll:
Inače, od dobrih poklona meni su švicarski nožić (onaj s puno dadataka), kompas, mala maglite lampica...oboje volimo praktične stvari.
Onaj šišač dlaka kupila sam mu prošle godine, lagano se uvrijedio:mrgreen::lol:
:) a moj dragi .. totalni antitalent za romantiku.sve u zadnji tren.ili mi da ranije,ili novac da.a ja bi tila iznenađenje :)
ja tražim taj digi ..foto privjesak po dućanima koje ste naveli i rasprodani!!! :( jooj :(
ak netko zna ili prodaje novi(za mm) nek mi se javi :)
Ja čekam dostavu sutra sa
http://www.optimum-online.hr/kategor...privjesci.aspx
tako da oni sigurno imaju :-)
super vam je to fora, prvi put čujem za taj digitalni privjesak,
ali eto mi ideje za valentinovo
ja sam svom za ovaj božić dala nnapraviti platno u dm-u sa slikom (za na zid) na kojoj su on i klinci!
nadam se da će mu se dopasti
meni bi
tua mislim da smo prekasno se sjetile :(
sjetila se ja na vrijeme i zaposlila frendicu da mi kupi u protisu, ali ih više nemaju...
kupila sam mu jaknu, ali je već nosi, pa sam htjela neku sitnicu za efekt iznenađenja... ma bitno da za klinca imam darove;)
Evo vam još jedna ideja: u Algoritmu imaju komplet "kako naučiti svirati usnu harmoniku", s priručnikom i dvd-om (i malom usnom harmonikom, naravno). Jako zgodno izgleda, da mu već nisam kupila čarape :mrgreen:, ovo bi bio dar za poželjeti!
Pomagajte! Moj ce postati docent pa nemam pojma sto bih mu kupila kao poklon za docenturu?
Klanjam se do zemlje na ovoj ideji... Probat ću danas popodne naći načina i vremena da se dotandrkam do Maksimirske, jer mi na pamet ne pada ulazak u centar grada.... Ako ne uspijem, pod bor idu isto čarape ili čokolada, a ovo bude čekalo Staru godinu ili neku drugu prigodu.
Zar se za docenturu dobivaju pokloni :opadsmarsa:
Ja bogme nisam dobila ništa ni za magisterij ni za doktorat, a ako uspijem dobiti suradničko radno mjesto (ekvivalent docenturi), bit ću dovoljno sretna što nisam ostala bez posla u struci :roll:
termosice slatke male 0,4 i 0,5l za posao (kava,ćaj) - na uglu petrinjske i jurišićeve...50-ak kn
usb stick...
vesta...
hladnjak za ribu(: moj je okorjeli ribolovac/ronioc
ovaj kaj sam ja uzela je bio 560 kn sa popustom. Inace je 800kn. Imas i jeftinije i skuplje, ovaj mi se nekako cinio najbolji.
da, zauzme puno mjesta, ali da se stisnuti. ja sam tako i tempirala jer nas ceka preseljenje u veci stan sa velikim terasama, pa cemo ga tamo smjestiti.
Moj dobiva helikopter 8-) Vidjeli smo ih neki dan u westgateu i oduševili se oboje. Ima ih i u King's Crossu i čini mi se Garden mallu.
Neko vrijeme nas je kao malo brinulo to što jedno drugome ne možemo reći "e, ja bih baš ____ !" ali onda smo shvatili da to samo znači da već imamo sve :)
Toplo se nadam da cu, s obzirom na preseljenje i kutije i sto sve ne, naci onu pravu, s poklonima. :mrgreen:
Danas mi javili iz Optime da foto privjeska vise nema i da ce mi vratit novce :evil:
Tako da idem na prvobitni plan, poklonit sebe, lijepo upakiranu, nakon sto dijete zaspi :mrgreen:
Kupila za 50 kn bozicni kompletic, crveni sa mucastim bijelim rubovima :-)
I jos mu pecem najdrazi kolac, pa nek bira sta mu je draze :mrgreen:
i curke... kak su vam muževi reagirali na poklone? moj se najviše oduševio karticama za ispunjenje želja...da sam znala, mogla sam si ušparati 1000kn;-):mrgreen:
Moj je oduševljen. Nakon godina ozbiiljnih poklona tipa knjige ili neke stvari koje unapređuju, razvijaju, potiču na razmišljanje.... ovo je igračka koja mu je falila :mrgreen:
Moj je sebi sam kupio taj helikopter, isto je bio sretan, ali ga se malena boji, bjezi od njega i ide aaaaaaaaa.... :roll: Srecom odnio ga na posao, sad se tamo svi zabavljaju, zasto ja nikad ne radim na poslovima gdje u pauzi vozis helikopterice i igras pikado...
Haha, i moja neustrašiva zvijer bježi pred njim. Jučer je helikopter nasred sobe poletio, Lucija s jedne strane a ja s druge. Dijete se zatrčalo preko sobe, ispod klete letjelice urlajući "mamaaaaaa" u najboljoj maniri prekaljenog marinca, zgrabilo me za ruku i odvuklo na sigurno iza frižidera :lol: