Prekrasno! Čestitam od srca!:heart: Uživajte...
Printable View
Prekrasno! Čestitam od srca!:heart: Uživajte...
:klap:Evo tek sad pročitah, lijepo je radi drugoga biti sretan, a ja sam presretna sad zbog vas!
kiara :heart::zaljubljen:
Konačno dočekala i ja svojih 5 min za kompjuterom bez presinga! Od kad si napisala ovaj predivan post, stalno krenem pisati i ne stignem završiti pa moram odustati! Zato kažu tko čeka taj dočeka! Osjećam te kako si sretna, osjećam tvog malog crčka kako cvrkuta u ovoj divnoj Badnjoj večeri sa svojim roditeljima! Konačno je i vaša zvjezda na boru dobila visoki sjaj koji ima samo kad netko poput Tene uđe u život, u dom, u vaše srce...! Ljubite je, grlite i volite najviše što možete, ona je vaša mala princezica iz najljepše bajke i budite ponosni na nju, a i na sebe, jer ni njoj nije lako s tako predivnim roditeljima kao što ste vi! Mislim na vas! :zaljubljen:
Nešto sam jaaako sentimentalna ove dane :)
Kiara 79 sad sam pročitala tvoj post. Suze su krenule...sjetila sam se kako je i nama bilo emocije rade a valjda i ovo blagdansko raspoloženje!
Čestitam vam na vašem cvrčku grlite je i ljubite , VOLITE SE:kiss:! Ona je VAŠA i STVARNA!
Uživajte u ovim blagdanima i Sretan vam Božić!:zaljubljen:
Hvala vam svima na čestitkama!
Radujemo se ovom posebnom Božiću...za nas je zaista poseban,nakon 5 godina braka,mi smo obitelj,onako kako za Božić i treba biti!
Ispunjeni,mirni i presretni..
Danas smo okitili bor,a cvrčak se veseli kuglicama i ogromnim okicama gleda treperave lampice i samo viče,toooooo,toooooo,toooooo...
mamaaaaaa,ooooooooooo..
presavršeno!
:zaljubljen:
Sretan i blagoslovljen Božić žele Vama cvrčak,tata i mama!
(ps.sneki ipak nije pismo sa sličkom sa maturalca!!)
:mrgreen:
Čestitam od :heart:!
kiara jako jako mi je drago zbog vas :heart:
rasplakala sam se , predivno nesto , pisano sa puno osjecaja i ljubavi :zaljubljen:
uzivajte sa Tenom
Čestitam, dirnuta sam do suza vašom srećom. Najljepše je da jedan mali život sada kreće u obitelji koja će joj pružiti ljubav koju nije imala.
Ajme draga.......suze mi idu, ja sam u velikom zaostatku, ali kad sam negdje snimila tvoj potpis prošli su me srsi, morala sam negdje iskopati ovu priču. Presretna sam zbog Vas!
Divna priča, baš me :-(:-(.
Čestitam vam od srca i uživajte svaki dan i svaki tren sa svojim malim cvrčkom, djevojčicom zaista prekrasnog imena.
I ja se pridružujem čestitkama, sretno vam s vašom Tenicom.
Kiara, baš mi je tvoj priča uljepšala dan... Čestitke od srca :heart:
predivna priča, čestitke od :heart:
Evo me malo,uz hrpu obaveza...
Mali cvrčak je dobro,odlično čak...razigrana je,vesela,vokabular joj se jaaaaako proširio..za razliku od kad je došla sa fondom od 6-7 riječi...sad samo melje,počela je sastavljat jednostavne rečenice-2 riječi...doduše još ia puno riječi koje mi ne razumijemo,ali učimo---i miod nje i ona od nas..
kad je pao snijeg imala je oči ko dva krumpira...toooo...ooooooooo...cičala je po cjele dane..onda smo je izveli van i panika..ne,ne i ne...ne bi stala na snijeg i gotovo..tata je ispred nas čistio,a mi smo onda hodale..jadan tata,načistio se bome,nožice su htjele svuda proći..
sada je već druga priča čim se probudi hoće obući skafander i buce,ne bi ništa drugo..srećom imamoogromno dvorište pa je stavimo na sanjke i vučemo okolo..
inače danas naš cvrčak ima 2.rođendan..
dobila je puno lijepih poklona,a u nedjelju se sprema party za ekipu sa tortom i kolačima..
ljube Vas mama,tata i mali cvrčak!
Sretan rođendan cvrčkici
sretan ročkas maloj Cvrčkici prekrasnog imena i nek joj cijeli život bude bajka kakvu živi zadnjih par mjeseci...
Uživajte u ogromnoj sreći.
Pusa velika :-*
Sretan rođendan Tena !
Sretan ročkas Cvrčkica!!!!
Sretan rođendan maloj cvrčkici!!
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Slatkiš mali već puni 2.g.?! Pa nek joj je sa srećom!!! Konačno ima nekog tko je jaaaaaaakon pazi i mazi i puuuuuuuuno voli!!! Sretan rođendan draga Tenice!!! :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::z aljubljen:
Jao, pa naše su kćerke vršnjakinje! Definitivno jedno vrlo uzbudljivo i veselo razdoblje!
sretan ročkas!!!! velika pusa od nas, i mi evo za par dana slavimo drugi :-D
prave male majstorice :-)
Sretan ročkas maloj Teni!
:zaljubljen::heart:!
Sretan rođendan maloj ljepotici :-D :zaljubljen:, neka do sljedećeg dobije bracu ili seku :-)
Krasno! Prvi rođendan kod kuće, :-)nešto posebno!
Sretan ročkas Tena!
Sretan ročkas Tena i još puno, puno takvih :-)
mali cvrcak uskoro ima 3. rodjendan, pisi nam kako ste, volim vas citati
Ja tek sad vidim ovu temu pa da vam čestitam na maloj cvrčkici i javite se s novostima:zaljubljen:
jel nas netko tražio!?!:mrgreen:
ma stalno smo mi tu...negdje..
da,da u subotu nam cvrčak puni 3 godinice..ajme kad je to prošlo..
došla nam je kao beba,u pelenama,bucmastih obraščića,buhtlastih rukica i nogica,ma
preslatki maki medo..
sada toga više nema,iz male bucmasto/buhtlaste bebe,narasla je u pravu curicu..
visoka je 104 cm,i ima 20 kg..hmmm ja sam sa 20 kg krenula u školu:roll:
ispunjava nas u potpunosti,nasmijava..moram reći da smo presretni..
sada napokon imam nekog koga volim više od sebe!
cvrčak spava sam u sobi i to joj je baš super,"odselila"se najesen..uredile smo sobu u neku lijepu narančastu,i nalijepile hrpu naljepnica naravno sa psima koje obožava..
a zakon su joj tata i djed(moj tata)...urnebes kad idemo kod bake i djeda..
tata je super je peče njami pampinke(palačinke),a deda se jako vovi igati(voli igrati)
a mama pitam se za ššto služim..kaže ona-pa jako me voviš i fino kukaš(kuhaš):mrgreen:i ja tebe mamika jako vovim..:zaljubljen:
joj moram vam ispričati jednu njenu:
neki dan mi u osh koshu,isprobavam ja njoj jakne imaju dobro sniženje pa ajde da kupimo...
1,2,3,4... na petoj dijetetu prekipjelo i u sav glas ,tako čisto i perfektno dreknula
-mama,pa u pi... ma..R...svi smo se ukipili,iMM i ja i teta kaj radi u dućanu..
inače nema R u riječniku,ni zamjenskog slova,sad ga je izgovorila perfektno!
aajme jesam se raspisala,neću više daviti..mogla bih još puno bisera napisati,uglavnom lijepo nam je uživamo volimo se i čekamo da nam se uskoro pridruže braco i seka;-)
puno vas vole cvrčak,mama i tata!
kiara, lijepo te je čitait, ljubi curu u moje ime, i tebi pusa velika!
Ajoj, preslatko... :) Uživam čitati!!! :heart: Mala Tena je vodenjakica kao i moja L. koja ovog četvrtka 7.2. puni četiri godine :-D - Sretan rođkaz Tena!!!
mare41:kiss:
winnerica sretan rođendan i tvojoj maloj princezi..mi smo 2 dana poslije!:-)
Sretan rodjendan Tena :)
Hvala Kiara!
Već 3 godine?! Wooow! Kako vrijeme prolazi! Znaju oni Reći R kad ne tRebaju :-D Moja kuma je imala sličnu situaciju :) Ljubi je puno puno!
:love2: joj preslatki ste!!! i mi 18-tog punimo 3 godine :))) i isto čekamo bracu ili seku da nam se pridruže :))) želimo vam svu sreću i da i uskoro pišemo o našim bracama i sekama :heart:
a ovo sa psovanjem... vrlo slična situacija se neki dan nama dogodila u autu, inaće ne prića baš sad puno, i kad se zaprića kužimo je večinu toga mi koji smo svaki dan s njom,
ali to je tako čisto i razgovjetno izvalila ( i to u tonalitetu kako to radi naša susjeda, sklinula ju je ko orginal) da smo se popišali od smijeha :lol: cure naše!!
Sretan rodjendan Tena! Pusa